Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää

Tehokasta viestintää Hausvise-järjestelmän SMS-työkalulla

LINK Mobilityn toimintavarma tekstiviestipalvelu on liitetty osaksi Hausvise-järjestelmää, jotta isännöintitoimistot pystyvät kommunikoimaan nopeasti, helposti ja tehokkaasti. Helppokäyttöisen ja toimintavarman palvelun avulla monikanavainen viestintä saavuttaa tarvittavat osapuolet entistä tehokkaammin.

  • Tekstiviestit saa lähetettyä suoraan Hausvisen palvelunäkymästä kaikille niille asukkaille, joiden tiedoista puhelinnumero löytyy. Tekstiviestin vastaanotto ei edellytä asukkaalta kirjautumista asukassivustolle, jolloin tärkeä viesti tavoittaa nopeasti ja varmasti. Tämän ansiosta tekstiviestipalvelu sopiikin erinomaisesti kiireelliseen tiedottamiseen.
  • SMS-työkalu hyödyntää Hausvise-järjestelmässä jo olemassa olevaa dataa asukkaista, joka mahdollistaa viestien tarkemman kohdentamisen. Isännöitsijät pystyvät eri tilanteissa viestimään heti oikeille henkilöille, esimerkiksi huollossa olevasta saunasta ilmoitetaan sekunneissa oikean taloyhtiön saunoville asukkaille.

Referenssi: Pikavisiitti Karjalaan, positiivisia kokemuksia Hausvise-järjestelmän SMS-työkalusta

Karjalan Tilipalvelun auktorisoitu isännöitsijä Juha Hänninen kertoo, kuinka Hausvise-järjestelmän SMS-työkalu on vaikuttanut isännöitsijätoimiston arkeen. ”Meillä on pelkästään erinomaisia käyttökokemuksia SMS työkalusta. Käyttökohteita ovat olleet nopeaa huomiota vaativat asiat kuten katkokset ja huoltotyöt.” Lisäksi Karjalan Tilipalvelu on aktiivisesti laajentamassa käyttöä myös muistutuksien ja tiedotteiden lähettämiseen. Monipuolinen SMS-työkalu on selainpohjainen ja manuaalisesti Hausvise-järjestelmässä käytettävä mobiiliviestinnän ratkaisu. Työkalun taustalla toimii LINK Mobility Finlandin SMS Gateway, joka on integroitu osaksi Hausvise-järjestelmää ja yksilöity vastaamaan isännöintiyritysten tarpeita.

”Isännöinnin kannalta loistava työkalu, joka säästää aikaa ja rahaa sekä ennen kaikkea tehostaa toimintaa ja tiedonkulkua”, mainitsee Hänninen. SMS-työkalu hyödyntää Hausvise-järjestelmässä jo olemassa olevaa dataa mikä lisää helppokäyttöisyyttä yhä entisestään. Isännöitsijät pystyvät eri tilanteissa viestimään heti oikeille henkilöille, esimerkiksi huollossa olevasta saunasta ilmoitetaan sekunneissa oikean taloyhtiön saunoville asukkaille. Näin ollen viestintä tuntuu vastaanottajalle paljon merkityksellisemmältä ja myös turhien viestien määrä vähenee, kun sisältöä voidaan kohdentaa asianosaisille. Läpinäkyvän ja ajantasaisen viestinnän myötä ihmisten tyytyväisyys ja luottamus yritystäsi kohtaan kasvavat.

LINK Mobilityn Juho Salo avaa, kuinka SMS-työkalu kertoo muutamissa sekunneissa, ketkä ovat viestin vastaanottaneet. Tutkimusten mukaan me suomalaiset luemme saamamme tekstiviestit 98% todennäköisyydellä ja keskimäärin muutamassa minuutissa, joten tiedon perillemenosta ja tavoittavuudesta ei tarvitse huolehtia juuri lainkaan.

  • Hausvisessa käyttäjällä on käytössään myös osapuolikohtainen raportti lähetetyistä viesteistä ja mahdollisista ongelmista viestien lähetyksessä. Käyttäjä näkee muutamissa sekunneissa, ketkä viestin ovat vastaanottaneet.
  • Hausvise-järjestelmään yhdistetty LINK Mobilityn tekstiviestipalvelu tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia isännöintiyritysten tarpeisiin nyt ja tulevaisuudessa. Ota monipuolinen palvelu käyttöösi helposti ja vaivattomasti lähettämällä viestiä myynti@linkmobility.fi tai soittamalla numeroon +358 10 440 1010.
hausvise tekstiviestipalvelu esimerkki

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

About LINK Mobility

Other sites