Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
 • Protected by reCAPTCHA.
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
BLOG

Kiinnostaako monikanavainen ja keskusteleva asiakasviestintä?

20 tammikuuta 2022
Share:

LINK Conversations mahdollistaa automatisoidun ja samalla henkilökohtaisen kaksisuuntaisen mobiiliviestinnän asiakkaidesi kanssa!

Vie asiakasviestintäsi uusiin ulottuvuuksiin keskustelevan viestinnän avulla samalla kun luot lisäarvoa ja kasvatat asiakastyytyväisyyttä. LINK Conversations auttaa yritystäsi tavoittamaan asiakkaitasi ja keräämään uusia liidejä yhä paremmin ja varmemmin. Palveluun on integroitu myös Flow-työkalu, jonka avulla luot luontevia ja automatisoituja keskustelurakenteita muutamassa minuutissa. Voit ohjata asiakkaasi keskusteluun nopeasti suoraan tekstiviestillä lähetetyllä URLilla. Anna asiakkaidesi ilahtua luontevasta keskustelusta heille luontevassa kanavassa.

Automatisoitu kaksisuuntainen asiakasviestintä

Nykypäivänä tehokas ja monikanavainen asiakasviestintä on yrityksille yhä monimutkaisempaa, kun viestintämahdollisuudet laajenevat useammalle kanavalle. LINK Conversationsilla tavoitat nopeasti kaikki asiakkaasi ja keräät uusia liidejä vain yhdellä API:lla ja käyttöliittymällä.

 • Luo käyttäjäystävällisiä keskusteluja toimintakehotuksilla, jotka perustuvat luonnolliseen dialogiin asiakkaiden kanssa.
 • Hyödynnä ja vahvista yrityksesi brändiä sekä visuaalista ilmettä.
 • Kommunikoi helposti lukuisissa eri viestintäkanavissa.
 • Varmistusratkaisumme takaa 100 % tavoittavuuden ja toimintavarmuuden.
Käyttö asiakastuessa

LINK Conversations -palvelullamme voit tehostaa asiakaspalvelunne toimintaa sekä pienentää kuluja huomattavasti! Luo keskusteluketju, josta asiakas voi suoraan valita oikean aiheen asialleen tai kysymykselleen, jolloin keskustelun sisällöt saadaan heti räätälöityä asianmukaiseksi. Lisäksi voit lisätä keskusteluun yrityksesi oppaita kuvien tai videoiden muodossa, tiedotusviestejä tai ohjata asiakkaan verkkosivuillesi. Asiakastyytyväisyys kasvaa, kun asiointi tuen kanssa on selkeää ja asiakkaan tarpeet huomioon ottavaa. Asiointi onnistuu vuorokauden ajasta riippumatta ilman, että yrityksesi henkilöstö joutuisi päivystämään kalliilla kustannuksilla. Palvelumme avulla varmistat heti alusta alkaen, että asiakkaasi saavat oikeanlaista apua eivätkä päädy turhaan ruuhkauttamaan asiakastukesi puhelinlinjoja.

LINK conversations example

Käyttö markkinoinnissa ja myynnissä
 • Kerää tietoja asiakkaidesi mieltymyksistä ja lähetä tarkemmin kohdennettuja kampanjoita, jotka puhuttelevat ja aktivoivat asiakkaitasi.
 • Luo keskusteluja, joissa asiakkaan tekemät valinnat tai antamat vastaukset määrittelevät aktivoituvat kampanjat ja kohdennetut markkinointiviestit. Palvelu tarjoaa oivallisen tilaisuuden kerätä asiakkaalta tietoa, hyödyntää dataa markkinoinnissasi sekä analysoida sitä jälkikäteen. LINK Conversations antaa sinulle myös mahdollisuuden hallita asiakkaittesi ​​ostoprosesseja, ensimmäisestä kontaktipisteestä aina ostoon asti.
 • Tekstiviestit avataan todennäköisemmin ja nopeammin kuin minkään muun viestintäkanavan kautta lähetetyt viestit. Sen vuoksi voit olla varma, että lähettämäsi viestit huomataan ja asiakkaasi päätyvät LINK Conversations -keskustelujesi äärelle. LINK Conversations luo interaktiivisen ja mukaansatempaavan asiakasviestintäkokemuksen, jonka keskiössä on keskustelevuus.

Mikäli haluat kuulla LINK Conversationsin tarjoamista mahdollisuuksista tarkemmin, niin ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Inspiroidu

Other sites