Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
BLOG

Kuinka voin myydä lippuja tapahtumaani ilman kalliita järjestelmiä?

12 toukokuuta 2020
Share:

Suomessa tapahtumakalenterit ovat joka vuosi ääriään myöten täynnä – keräännymme mielellämme joukoiksi niin musiikin, messujen, taiteen, urheilun, oppimisen kuin viihtymisenkin pariin. Tapahtumat ovat niin osallistujille kuin järjestäjillekin antoisia. Järjestäjän puolella prosessiin voi kuitenkin liittyä tapahtumasta toiseen toistuva murhe: millä alustalla liput saadaan myytyä? Tekstiviestimaksaminen ei välttämättä tule ensimmäisenä vaihtoehtona mieleen, mutta sen lukuisat hyödyt tekevät siitä erittäin kilpailukykyisen laskutuskeinon muihin verrattuna.

Lipunmyyntipohdinta ei rajoitu vain tapahtumatuotantoon. Myös pienten lisätienestien tai kulujen keräämisen vuoksi ei ole kannattavaa hankkia kokonaista lipunmyyntialustaa. Tarve järkevälle, helppokäyttöiselle ja edulliselle maksutavalle voi syntyä tapahtumien lisäksi siis esimerkiksi omaisuutta tai välineistöä vuokratessa, portin- tai ovenavauskuluista sekä hyväntekeväisyys- tai kolehdinkeruukampanjoista. Tällaista tarvetta ilmaisevat usein yrittäjät, tiimiyritykset sekä erilaiset kerhot, hallitukset ja ryhmät.

Esimerkeistä ilmenee, että parempaa maksukanavaa kaipaa useimmiten sellainen liiketoiminta, jossa myynnit ovat satunnaisia mutta usein ilmeneviä taikka säännöllisiä mutta harvempia. Tarve voi olla erityisen suuri silloin, kun hyödykkeen käyttö tai maksu suoritetaan etänä. Hyvä uutinen on se, että kaikkiin näihin tarpeisiin vastaa yksi ja sama todella helppokäyttöinen maksualusta.

 

Liput kaupaksi tekstiviestillä

Ratkaisu kaikkiin aiemmin mainittuihin esimerkkeihin – sekä moniin muihin käyttötarkoituksiin – löytyy tekstiviestistä. Käytännössä tekstiviestimaksaminen tarkoittaa sitä, että asiakas lähettää tekstiviestin ilmoittamaasi numeroon. Viestillä on ennalta määrätty hinta, joka lisätään suoraan asiakkaan puhelinlaskuun. Kun puhelinlasku on maksettu, myyjä saa lipunmyynnistä ansaitut rahat järjestelmämme kautta automaattisesti.

Usealle maksutapa on tuttu lähinnä virvoitusjuoma-automaateista. Tekstiviestimaksamisella on kuitenkin lukuisia etuja myös lipunmyynnissä verrattuna muihin laskutuskeinoihin. Listasimme niistä tärkeimmät viisi.

 

  1. Ei kalliita järjestelmiä. Tekstiviestimaksamisen ehdoton hyöty on siinä, että järjestelmä on jo olemassa ja laskutusominaisuus on helppo lisätä tekstiviestin ominaisuudeksi. Sinun ei siis tarvitse opetella uuden systeemin käyttöä tai maksaa kalliista lipunmyyntiportaalista.

 

  1. Helppokäyttöinen – niin sinulle kuin asiakkaalle. Helppoutensa ansiosta tekstiviesti on asiakaslähtöinen tapa hoitaa pieniä maksuja. Harva asiakas haluaa esimerkiksi ladata sovellusta tai rekisteröityä maksutapahtumasivulle kertaluontoisen ostoksen takia. Sen sijaan kännykkä löytyy usean asiakkaan taskusta joka hetki käyttövalmiina.

 

  1. Aina käytössä silloin, kun tarvitsee. Esimerkiksi venettä, latua tai jonkinlaista välineistöä vuokraava henkilö voi kaivata ympäri vuoden käytössä olevaa laskutuskeinoa, joka ei vaadi ylläpitoa tai päivittämistä. Tekstiviestimaksaminen toimii itsestään juuri silloin, kun on tarve.

 

  1. Sopii kaikille asiakkaille. Maksutapahtuma ei saa poissulkea asiakkaita, joilla on erilaiset tarpeet. Tekstarilla maksaessa esteenä ei ole internetyhteys tai puhelinmalli. Ei ole väliä, onko asiakas liikkeellä vaiko kotona, tai sillä, onko hänellä mukana pankkikortti vai käteistä.

 

  1. Ei aikaavievää tunnistautumista. Koska tekstiviestimaksaminen hoidetaan omasta puhelinnumerosta, ei tarvita erikseen vahvaa tunnistautumista kuten muiden lipunmyyntikeinojen kanssa. Tämä entisestään nopeuttaa maksutapahtuman suorittamista ja on helpompaa ja sujuvampaa asiakkaalle.

 

Tekstiviesti on kätevä ratkaisu

Oletko sinä pohtinut, kuinka saat omien tarpeidesi mukaiset maksut suoritettua? Autamme mielellämme selvittämään, voisiko tekstiviestimaksaminen olla paras ratkaisu tilanteessasi. Ota meihin rohkeasti yhteyttä tai varaa aika ilmaiseen konsultaatioosi, niin kartoitetaan tarpeesi yhdessä. Voit myös lukea lisää tekstiviestimaksamisen käytöstä täällä.

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Inspiroidu

Other sites