Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
BLOG

LINK Hopealuodilla tavoitat sidosryhmäsi hetkessä

2 syyskuuta 2021
Share:

Tehokas viestintä ei ole koskaan ollut helpompaa

Monissakaan yrityksissä ei tiedetä, miten helppoa monipuolisen ja tehokkaan viestinnän toteuttaminen suoraan kuluttajien ja sidosryhmien silmien eteen loppupeleissä onkaan. Tarvitaan vain tietokone ja nettiyhteys – sekä alkuun hieman tukea meiltä. Hopealuoti-palvelumme avulla sinunkin yrityksesi voi lähettää henkilökohtaisia viestejä jopa jokaiselle suomalaiselle helposti ja vaivattomasti.

Hopealuoti on Suomen helppokäyttöisin palvelu ryhmätekstiviestien ja -sähköpostien lähetykseen sekä tekstiviestikyselyjen tekoon. Palvelu toimii verkkoselaimessa ja käyttöjärjestelmä on selkeä sekä intuitiivinen – se onkin palvelun yksi arvostetuimmista ominaisuuksista asiakkaittemme mielestä. Käyttäjäystävällisyyden lisäksi panostamme tuotteissamme turvallisuuteen, jonka vuoksi Hopealuotiin on mahdollista kirjautua kaksivaiheisella tunnistautumisella.

Käyttötapoja

Hopealuodin kanssa vain mielikuvitus on rajana ja tapoja hyödyntää palvelua yrityksen viestinnässä on lukuisia. Olipa viestintätarve millainen tahansa, kuinka isolle tai pienelle ryhmälle tahansa, tarjoaa Hopealuoti tehokkaan vaihtoehdon yrityksesi viestinnälle. Esimerkit auttavat hahmottamaan palvelun tarjoamia mahdollisuuksia paremmin, joten alla on lueteltuna muutamia tapoja, joilla asiakkaamme käyttävät Hopealuotia.

Sisäinen viestintä

Tekstiviestillä tavoitat henkilöstösi nopeasti ajasta tai paikasta riippumatta. Esimerkiksi työmailla on usein tarve ilmoittaa kaikkia alueella olevia työntekijöitä alueellisista muutoksista tai muista tärkeistä asioista. Tällöin tekstiviesti on varmin keino tavoittaa kaikki alueella olevat henkilöt. Samanlaiset tärkeät ja ajankohtaiset tiedot eivät toki ole ainoastaan työmaille ominaisia vaan samaa ideaa hyödyntävät muutkin yritykset omassa viestinnässään.

Hälytykset ja tiedotukset

Ryhmätekstiviesti on paras tapa tavoittaa nopeasti suuri määrä ihmisiä. Ajantasaiset huoltotiedotteet esimerkiksi lähialueen tankkausasemilta, ilmoitukset muuttuneista liikennejärjestelyistä tai louhintojen räjäytystöistä helpottavat kuluttajien elämää ja pitävät heidät tyytyväisinä palveluihisi.

Mobiilimarkkinointi

Hopealuodilla markkinointiviestisi tavoittaa kohderyhmän kustannustehokkaasti ja varmasti. Lahden Pelicans hyödynsi viime vuonna palveluamme osana suurempaa markkinointikampanjaa, ja palautteen mukaan vastaanottajat olivat erityisen mielissään tekstiviesteistä. Yllätä siis sinunkin asiakkaasi positiivisesti tekstiviestimarkkinoinnilla!

Mobiiliviestintä, sen moninaisissa muodoissaan, loistaa edukseen etenkin silloin, kun viesti pitää saada perille nopeasti ja varmasti. Näin ollen useat asiakkaistamme käyttävätkin Hopealuoti-palveluamme aikakriittisten viestien lähettämiseksi, mutta se ei suinkaan ole ainut tapa hyödyntää tekstiviestejä. Toimintavarmuus ja nopea tavoittavuus ovat tekstiviestien parhaita puolia ja tekevät niistä tehokkaan viestintäkanavan kaikenlaiselle viestinnälle ja sisällöille.

Uskomme että Hopealuoti-palvelumme osoittautuu hyvin tulokselliseksi ja tarpeelliseksi työkaluksi sinunkin yrityksellesi – ota siis yhteyttä ja pistetään homma käyntiin!

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Inspiroidu

Other sites