Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
 • Protected by reCAPTCHA.
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
BLOG

LINK Mobile Invoice tutuksi

10 kesäkuuta 2021
Share:

LINK Mobile Invoice on monipuolinen maksuvaihtoehto, jonka tulisi löytyä jokaisen yrityksen valikoimasta. Palvelumme tarjoaa lukuisia etuja asiakkaillesi sekä yrityksellesi. Tässä artikkelissa käymme läpi mobiililaskutuksen edut, miten LINK Mobile Invoice -palvelumme toimii ja esittelemme miten asiakkaamme käyttävät palvelua.

LINK Mobile Invoice -palvelun käyttöönotto on vain yksi lukuisista tavoista digitalisoida yrityksesi prosesseja. Gartner esittelee raportissaan kolme yksinkertaista keinoa, joilla teet yrityksesi toiminnasta digitaalisempaa.

Etuja yrityksellesi ja asiakkaillesi

LINK Mobile Invoice on täydellinen ratkaisu yrityksellesi ja asiakkaillesi, tässä on syitä miksi:

 • Säästä rahaa ja resursseja: jätä paperi-, muste- ja postikulut taaksesi ja toimita laskut perille nopeammin sekä varmemmin
 • Tehosta maksuprosesseja: selkeämpi prosessi varmistaa sen, että laskun toimittamiseen kuluttajalle ja maksamiseen kuluu vähemmän aikaa, jolloin laskut todennäköisemmin maksetaan ajallaan eikä kuluttajillekaan tule maksuhäiriömerkintöjä tai myöhästymismaksuja
 • Helppokäyttöisyys: palvelumme asennus käy vaivattomasti ja nopeasti, lisäksi selkeä käyttöjärjestelmä on myös kuluttajille helppokäyttöinen
 • Käytännöllinen: kuluttajat voivat maksaa laskut helposti missä ja milloin vain suoraan puhelimella
 • Turvallinen: maksutapahtumat hallinnoidaan ja varmistetaan valitsemallasi maksupalveluntarjoajalla ja maksun vastaanottajilla
 • Ympäristöystävällinen: välttämällä paperilaskuja ja niiden postittamisesta aiheutuvia päästöjä, pienennät myös yrityksesi hiilijalanjälkeä

Tiesitkö, että laskuttaminen digitaalisten kanavien välityksellä on neljä kertaa ympäristöystävällisempi laskutustapa perinteiseen paperiseen laskutukseen verrattuna*?

Näin LINK Mobile Invoice toimii

LINK Mobile Invoice on tehokas ja kustannustehokas laskutusvaihtoehto. Laskut voidaan välittää kuluttajille useiden eri kanavien kautta, kuten tekstiviestien välityksellä. Lisäksi yrityksesi voi kerätä maksut valitsemiesi maksupalveluntarjoajien kautta. Näin laskutusjärjestelmä konkreettisesti toimii:

 1. LINK Mobile Invoice API vastaanottaa yksilölliset maksutiedot
  ja muun tarpeellisen tiedon järjestelmistäsi, jotka välitetään tekstiviestillä asiakkaalle.
 2. Tietojen pohjalta laaditaan yksilöllinen linkki, joka ohjaa yrityksesi brändin ilmeen mukaisesti kustomoidulle laskeutumissivulle, josta löytyvät kyseessä olevan laskun tiedot. Sivu on ikään kuin yrityksesi tarjoama yhteenveto laskusta.
 3. Linkki lähetetään kuluttajalle tekstiviestillä, jota klikkaamalla pääsee helposti ja vaivattomasti oikealle laskeutumissivulle tarkastelemaan laskun tietoja ja maksamaan laskun. Kaikki tarvittavat tiedot ja toiminnot ovat kootusti yhdessä paikassa, eikä kuluttajan tarvitse hakea tietoja muualta.
 4. Yrityksesi back-end -järjestelmä saa ilmoituksen, kun maksu on suoritettu
 5. Onnistuneen maksun jälkeen kuluttaja ohjataan automaattisesti vahvistussivulle, jolle voit helposti lisätä yritystäsi koskevia tietoja ja hyödyntää sivua osana kampanjoitasi ja viestintääsi – etenkin silloin kun haluat, että viestisi varmasti nähdään

LINK Mobile Invoicen käyttötapoja

Palvelullamme on lukuisia käyttötapoja ja monipuolisuutensa ansiosta se sopeutuu moniin eri tilanteisiin, tässä on muutamia esimerkkejä:

 • Tapahtumalippujen ostaminen, kuten konsertteihin, teatteriesityksiin tai konferensseihin
 • Maksun pyytäminen
 • Digitaalisten palveluiden ja sisällön veloittaminen
 • Myöhästyneistä laskuista muistuttaminen

Case TietoEVRY

Ruotsin TietoEVRY tekee yhteistyötä paikallisesti LINK Mobility Swedenin kanssa tarjotakseen asiakkailleen mahdollisuuden toteuttaa mobiililaskutusta. LINK Mobile Invoice integroitiin TietoEVRYn Multichannel palveluun, jotta kuluttajille voidaan lähettää laskut suoraan tekstiviestillä. Kuluttajat vastaanottavat tekstiviestin, jossa on linkki yksilöidylle laskeutumissivulle, jolta myös laskun tiedot löytyvät. Mikäli mobiililasku ei syystä tai toisesta toimi, niin varajärjestelmä toimittaa laskun varmasti perille kuluttajalle hyvissä ajoin ennen eräpäivää.

Lue tarkempi kuvaus, kuinka Ruotsin TietoEVRY käyttää LINK Mobile Invoicea täältä.

Mikäli haluat viedä laskutusprosessisi seuraavalle tasolle ja integroida LINK Mobile Invoicen järjestelmiisi, niin ota yhteyttä!

* https://www.visma.com/blog/save-environment-efficient-invoice-processing/

 

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Inspiroidu

Other sites