Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää

Äänestysten avulla parempia liiketoimintapäätöksiä

Äänestysten avulla parempia liiketoimintapäätöksiä

Rehellistä palautetta tilaisuuksista

Jos järjestät paljon erilaisia tapahtumia ja seminaareja, olet varmasti huomannut, kuinka vaikeaa yleisöstä on puristaa ulos palautetta. Paperiset palautelomakkeet palautuvat usein tyhjinä eikä mielipiteiden kertominen muiden kuullen tule kaikilta luonnostaan. Palautteen antaminen ja äänestäminen onkin siis syytä tehdä mahdollisimman helpoksi, jotta osallistumisprosenttisi on mahdollisimman korkea. Rehellinen palaute on korvaamatonta dataa yritystoimintasi kehittämisen kannalta.

Suuri määrä dataa reaaliaikaisesti käyttöösi

Jos keräät äänestystuloksia suurelta massalta ihmisiä, esimerkiksi televisio- tai radioäänestysten kautta, saat yleensä huomattavan määrän vastauksia lyhyen ajanjakson aikana. Mitä paremmin järjestelmäsi pystyvät vastaanottamaan tietoa ja käsittelemään niitä, sen parempi. Yleisön kannalta on toivottavaa, että tuotat reaaliaikaista dataa äänestystilanteesta, miellyttävässä visuaalisessa muodossa.

Kerää enemmän ja parempaa palautetta LINK Mobilityn palveluiden avulla 

Kysy ja äänestä helposti mobiilissa

Kun haluat tehdä äänestämisen ja palautteen antamisen helpoksi asiakkaillesi ja työntekijöillesi, on sinun syytä tehdä se mobiilissa. Tekstiviestiäänestyksen tai mobiiliäänestyksen tekeminen onnistuu sinulta vaivatta. Voit myös tarjota yleisöllesi reaaliaikaista dataa äänestyksen tuloksesta.

Näppärien työkalujemme avulla seuraat vastauksia ja tuloksia luoden niistä visuaalisesti silmää miellyttäviä kuvaajia. Käytössäsi on myös seurantatyökalumme, joiden avulla voit tutkia vastausprosentteja ja optimoida äänestys- ja kyselykampanjoitasi. 

Mitkä LINK Mobilityn palvelut sopivat juuri minulle?

LINK Mobilityn tekstiviestiäänestyspalvelun avulla aktivoit yleisösi vastaamaan äänestyksiisi ja SMS-kyselyihisi kätevästi tekstiviestillä.

Tekstiviestiäänestäminen on todella mutkatonta. Ensin ilmoitat äänestysohjeet yleisöllesi videotykin, television tai internetin välityksellä. Tämän jälkeen yleisösi edustajat vastaavat kysymyksiisi tekstiviestillä sijainnistaan riippumatta. Voit myös näyttää yleisöllesi dataa äänestystuloksista. Äänestyksen jälkeen voit kerätä äänestystulokset analysoitavaksi mahdollisia toimenpiteitä varten.

Keskustele maksutta asiantuntijan kanssa

”Keskitymme LINK Mobilityyn kumppanina, ja heistä tulee tärkeä osa palvelukonseptiamme. Yhdessä parannamme asiakkaidemme ostokokemusta ” – talousjohtaja, Pontus Petersson, Intersport Sweden

”Palvelu on toiminut sovitusti ja yhteydet tietojärjestelmiemme välillä toimivat sulavasti. Tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä.” – Merja Simonen, palvelupäällikkö, Stora Enso Metsä

Näin palvelujamme on kuvannut kaksi useasta tuhannesta globaalista asiakkaastamme. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään!

Suoritatko yritystoiminnassasi paljon äänestyksiä ja haluat käyttää niistä saatua dataa nopeasti ja helposti? Ota yhteyttä jo tänään ja keskustele maksutta asiantuntijamme kanssa siitä, kuinka palvelumme voisivat olla sinulle hyödyksi!

Palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites