Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää

Luo syvempiä asiakassuhteita

Luo syvempiä asiakassuhteita

Panostatko riittävästi asiakassuhteisiisi?

Hyvien asiakassuhteiden merkitystä ei voi riittävästi korostaa. Tyytyväiset, nykyiset asiakkaasi ostavat sinulta uudelleen ja uudelleen. Lisäksi he suosittelevat mieluusti palveluasi eteenpäin. Uuden asiakkaan hankkiminen on aina huomattavasti haastavampaa kuin vanhan pitäminen. Miten pidät huolta siitä, että asiakassuhteesi ovat kunnossa myös tulevaisuudessa? 

Kommunikaatio asiakasrajapinnassa

Hyvä ja tehokas kommunikaatio asiakasrajapinnassa on huomattavan tärkeää asiakassuhteiden ylläpitämisen kannalta. Oli kyseessä sitten asiakastietojen kerääminen, GDPR-luvan kysyminen tai digitaalisten etukuponkien lähetys, jouheva dialogi puhaltaa happea asiakassuhteen liekkiin. Haasteensa aiheuttaa se, että miten viestiä tehokkaasti, mutta kuitenkin personoidusti, jotta asiakas kokee itsensä huomioiduksi.

Huippuasiakkaiden palkitseminen

Kanta-asiakkaat ovat kultakaivoksesi. He palaavat luoksesi kerta toisensa jälkeen kuluttamaan palvelujasi ja tuotteitasi. Palkitsemalla heitä kupongein ja etusetelein, pidät huolta, että avainasiakkaasi pysyvät sinulle uskollisina jatkossakin. Miten varmistat, että he saavat etukuponkinsa helposti käyttöönsä ilman vaikeita rekisteröitymisprosesseja?

Ole asiakkaasi paras ystävä

Anna asiakkaallesi mahdollisuus helppoon dialogiin

Oletko aina tavoitettavissa asiakkaallesi ja huolehditko kuulumisten kyselystä? Palveluidemme avulla varmistut siitä, että asiakassuhteenne ovat aina hyvällä tolalla, liiketoiminnallisia tuloksia unohtamatta. Helppokäyttöisten tuotteidemme avulla kerrytät kanta-asiakkaita ja huolehdit palkitsemisen onnistumisesta ajallaan.

Mitkä LINK Mobilityn palvelut sopivat juuri minulle?

SMS Gateway ja Hopealuoti -palvelut mahdollistavat kitkattoman kommunikaation tekstiviestipalveluiden avulla. Lähetät personoituja viestejä kädenkäänteessä helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla. Voit myös automatisoida esimerkiksi asiakastyytyväisyyskyselysi lähtemään kausittain. Palvelut integroituvat useimpiin taustajärjestelmiin vaivattomasti, joten niiden käyttäminen on helppoa.

Olit sitten vasta keräämässä kantaa itsellesi tai sinulla on jo kattava kanta-asiakasohjelma, tarvitset tietoja asiakkailtasi, jotta pystyt kommunikoimaan heidän kanssaan tehokkaasti. LINK Collect -palvelumme avulla keräät helposti tarvitsemasi tiedot asiakkailtasi sisältäen GDPR:n mukaisen tietojenkäsittelysuostumuksen. Voit houkutella uusia asiakkaita liittymään esimerkiksi alennuskuponkia vastaan.

Kun haluat palkita parhaita ja uusia asiakkaitasi, teet sen käden käänteessä LINK Coupon -palvelulla. Yllätä, aktivoi ja herättele asiakkaitasi loistavilla tarjouksilla suoraan matkapuhelimeen. Palvelun käyttäminen ja integroiminen on äärimmäisen helppoa. Teet vaivattomasti visuaalisesti miellyttäviä kuponkeja yrityksesi väreissä ja seuraat helposti kampanjoidesi edistymistä.

LINK Conversations mahdollistaa modernin vuorovaikutuksen asiakkaidesi kanssa. Voit lähettää yksilöllisiä kyselyitä ja kerätä asiakastietoja käytännössä missä tahansa mobiiliviestintäkanavassa. Nimensä mukaisesti palvelu mahdollistaa myös pidemmän dialogin asiakkaan kanssa.

Keskustele maksutta asiantuntijan kanssa

”Keskitymme LINK Mobilityyn kumppanina, ja heistä tulee tärkeä osa palvelukonseptiamme. Yhdessä parannamme asiakkaidemme ostokokemusta ” – talousjohtaja, Pontus Petersson, Intersport Sweden

”Palvelu on toiminut sovitusti ja yhteydet tietojärjestelmiemme välillä toimivat sulavasti. Tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä.” – Merja Simonen, palvelupäällikkö, Stora Enso Metsä

Näin palvelujamme on kuvannut kaksi useasta tuhannesta globaalista asiakkaastamme. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään!

Haluatko kehittää asiakassuhteitasi ja lisätä myyntiäsi? Ota yhteyttä jo tänään ja keskustele maksutta asiantuntijamme kanssa siitä, kuinka palvelumme voisivat olla yrityksellenne hyödyksi!

Palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites