Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
Referenssi: Lahden Pelicans toteutti tärkeän tekstiviestikampanjan Hopealuoti-palvelullamme Lue täältä

Kriisitilanteissa kommunikaatio on kaikki kaikessa

Kriisitilanteissa kommunikaatio on kaikki kaikessa

Onko viestintäsi valmistautunut tarpeeksi hyvin?

Mikä on yrityksesi asiakkaille tärkeää? Kaikkea ei voi ennakoida, mutta aiheutuneita vahinkoja voidaan minimoida tehokkaalla poikkeustilanneviestinnällä. Tiedottamalla ajoissa ja kattavasti, varmistat parhaan lopputuloksen kriisitilanteissa.

Suuri yleisö, suuri vaikutus

Mitä suurempi on yrityksesi asiakas- tai henkilökunta, sen kauaskantoisemmat vaikutukset epäonnisella tapahtumalla on. Sinun pitää pystyä välittämään viestisi nopeasti vastaanottajille. Tärkeää on myös, että viestisi huomataan, jotta se saa aikaan tarvittavat toimenpiteet vahinkojen minimoinnin kannalta.

Mitä, jos Internetyhteys ei toimi

Olemmeko tulleet liian riippuvaisiksi Internet-yhteyksistä? Mitä, jos kriisi on niin laaja, että koko Internet on alhaalla? Tällaisissa tilanteissa on luotettava perinteisiin puhelin- ja tekstiviestiyhteyksiin. Hyvä puoli näissä perinteisissä tiedotusväylissä on se, että niiden toimintavarmuus on huippuluokkaa ja että ne ovat riippumattomia internet-verkon toimivuudesta.

Valmistaudu kommunikoimaan tehokkaasti poikkeustilanteissa 

Tavoita oikeat ihmiset oikeaan aikaan

Palveluidemme avulla tiedotat kriiseistä ja poikkeustilanteista tehokkaasti ja asian vaatimalla varmuudella. Oli kyse laitehälytyksestä, sähköverkon katkeamisesta tai muusta vastaavasta moneen ihmiseen vaikuttavasta tilanteesta, saat viestisi perille palveluidemme avustuksella. Tekstiviestiverkon kautta lähetät SLA-suojatut SMS-viestit niitä tarvitseville suorien operaattoriyhteyksien kautta.

Mitkä LINK Mobilityn palvelut sopivat juuri minulle?

SMS Gateway ja Hopealuoti -palvelumme ovat käteviä ratkaisuja silloin, kun sinun pitää tavoittaa asiakkaasi tai sidosryhmäsi tekstiviestin välityksellä poikkeustilanteessa. Isomman kriisin sattuessa lähetät viestin pikahälytyksellä sekä vastaanottajien puhelimiin että sähköpostiin. Viestit menevät varmasti perille kahdennettujen yhteyksien avulla, operaattoririippumattomasti. Palvelut voidaan helposti integroida olemassa oleviin taustajärjestelmiisi.

MAIL to SMS -palvelu on ratkaisusi silloin, kun haluat suorittaa kriisiviestintäsi sähköpostin välityksellä. Sähköpostin lisäksi lähetetty tekstiviesti herättää vastaanottajansa huomion varmasti. Myös tämä palvelu on helppo integroida jo olemassa oleviin taustajärjestelmiisi eikä sen käyttäminen vaadi edistynyttä teknologista osaamista.

Keskustele maksutta asiantuntijan kanssa

”Keskitymme LINK Mobilityyn kumppanina, ja heistä tulee tärkeä osa palvelukonseptiamme. Yhdessä parannamme asiakkaidemme ostokokemusta ” – talousjohtaja, Pontus Petersson, Intersport Sweden

”Palvelu on toiminut sovitusti ja yhteydet tietojärjestelmiemme välillä toimivat sulavasti. Tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä.” – Merja Simonen, palvelupäällikkö, Stora Enso Metsä

Näin palvelujamme on kuvannut kaksi useasta tuhannesta globaalista asiakkaastamme. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään!

Oletko varautunut tarpeeksi hyvin kriisitilanteita varten? Ota yhteyttä jo tänään ja keskustele maksutta asiantuntijamme kanssa siitä, kuinka palvelumme voisivat olla yrityksellenne hyödyksi!

Palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites