Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää

Kriisitilanteissa kommunikaatio on kaikki kaikessa

Kriisitilanteissa kommunikaatio on kaikki kaikessa

Onko viestintäsi valmistautunut tarpeeksi hyvin?

Kaikkea ei voi ennakoida, mutta aiheutuneita vahinkoja voidaan minimoida tehokkaalla poikkeustilanneviestinnällä. Tiedottamalla ajoissa ja kattavasti asiakkaillesi sekä sidosryhmillesi, varmistat parhaan lopputuloksen kriisitilanteissa.

Suuri yleisö, suuri vaikutus

Mitä suurempi yrityksesi asiakas- tai henkilökunta on, sen kauaskantoisemmat vaikutukset epäonnisella tapahtumalla on. Sinun pitää pystyä välittämään viestisi nopeasti vastaanottajille. Tärkeää on myös, että viestisi huomataan, jotta se saa aikaan tarvittavat toimenpiteet vahinkojen minimoinnin kannalta.

Mitä, jos Internetyhteys ei toimi

Nykypäivänäkin kannattaa varautua siihen, että internetyhteys ei aina toimi toivotulla tavalla. Tällaisissa tilanteissa on luotettava perinteisiin puhelin- ja tekstiviestiyhteyksiin. Perinteisten tiedotusväylien ehdoton etu on se, että niiden toimintavarmuus on huippuluokkaa ja ne ovat riippumattomia internet-verkon toimivuudesta.

LINK SMS Gateway -esimerkki

Kommunikoi tehokkaasti poikkeustilanteissa 

Tavoita oikeat ihmiset oikeaan aikaan

Palveluidemme avulla tiedotat kriiseistä ja poikkeustilanteista tehokkaasti ja asian vaatimalla varmuudella. Oli kyse laitehälytyksestä, sähköverkon katkeamisesta tai muusta vastaavasta moneen ihmiseen vaikuttavasta tilanteesta, saat viestisi varmasti perille palveluidemme avustuksella. Tekstiviestiverkon kautta lähetät SLA-suojatut SMS-viestit niitä tarvitseville suorien operaattoriyhteyksien kautta.

Mitkä LINK Mobilityn palvelut sopivat juuri minulle?

SMS Gateway ja Hopealuoti -palvelumme ovat tehokkaita ratkaisuja silloin, kun haluat tavoittaa asiakkaasi tai sidosryhmäsi tekstiviestin välityksellä poikkeustilanteessa. Kriisin sattuessa lähetät viestin pikahälytyksellä lukuisten vastaanottajien puhelimiin sekä sähköpostiin. Viestit menevät varmasti perille kahdennettujen yhteyksien avulla operaattoririippumattomasti. Palvelut voidaan helposti integroida olemassa oleviin taustajärjestelmiisi.

MAIL to SMS -palvelu on ratkaisusi silloin, kun haluat suorittaa kriisiviestintäsi sähköpostitse. Sähköpostin lisäksi lähetetty tekstiviesti herättää vastaanottajansa huomion varmasti. Myös tämä palvelu on helppo integroida jo olemassa oleviin taustajärjestelmiisi eikä sen käyttäminen vaadi edistynyttä teknologista osaamista.

Keskustele maksutta asiantuntijan kanssa

Oletko varautunut tarpeeksi hyvin kriisitilanteita varten? Ota yhteyttä jo tänään ja keskustele maksutta asiantuntijamme kanssa siitä, kuinka palvelumme voisivat olla yrityksellenne hyödyksi!

Palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites