Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää

Vaivattomalla lipunmyyntiprosessilla lisää maksavia asiakkaita

Vaivattomalla lipunmyyntiprosessilla lisää maksavia asiakkaita

Älä tee lipun ostamista liian vaikeaksi asiakkaallesi

Jos olet tehnyt lipun ostamisen liian vaikeaksi asiakkaallesi, hänen on helppo jättää se ostamatta. Toisaalta vaivalloinen lipunostoprosessi saattaa laittaa asiakkaasi miettimään, että olisiko asiointi jossain muualla helpompaa. Mitä vaivattomammin asiakkaasi voi maksaa palvelustasi, sen todennäköisemmin asiakas sen tekee.

Käteismaksu on vanhanaikainen tapa hidastaa myyntiä

Vähentynyt käteisen käyttö näkyy jokapäiväisessä elämässämme. Ihmiset enää harvemmin kuljettavat mukanaan säästöjään tai maksavat ostoksiaan setelinipuin. Tapahtumissa joudutat lipunmyyntiäsi huomattavasti, jos lipun voi hankkia ja maksaa etukäteen maksupalvelun avulla. Kymmenien metrien mittaiset ja asiakkaitasi rasittavat jonot voi välttää antamalla mahdollisuuden verkossa toimivan mobiilimaksun käyttöön.

Oletko koskaan hukannut lippuasi?

Oletko koskaan hukannut pääsy- tai matkalippuasi? Siinä missä fyysinen lippu putoaa helposti taskusta esimerkiksi festarien tiimellyksessä, elektronin lippusi löytyy aina varmasti puhelimestasi tai sähköpostistasi. Pienen huolimattomuuden johdosta asiakkaasi ei tarvitse menettää mahdollisuutta osallistua loistokkaaseen tapahtumaasi. Lippusi säilyy puhelimessasi hamaan tulevaisuuteen, joten asiakkaasi ei tarvitse täyttää lompakkoansa turhalla paperilla.

Aloita asiakaskokemuksesi helpolla lipunmyyntikäytännöllä

Mobiilimaksupalveluilla parannat asiakastyytyväisyyttäsi

LINK Mobilityn palvelujen avulla teet lipunmyynnin helpoksi sekä itsellesi että asiakkaillesi. Aloitat positiivisen asiakaskokemuksen simppelillä lipunmyyntiprosessilla ja lyhyellä jonotusajalla. Mobiilimaksaminen onnistuu ilman monimutkaisia rekisteröitymisprosesseja ja yksinkertaisella tekstiviestillä asiakkaasi saa lipun suoraan puhelimeensa. Myöskään luottokorttitietoja ei tarvitse kaivaa esiin, koska laskutus hoituu seuraavan puhelinlaskun yhteydessä.

Kun lipunmyyntiprosessisi on jouheva, asiakkaasi voivat keskittyä nauttimaan palvelustasi täysin rinnoin. Tyytyväiset asiakkaat palaavat tapahtumiisi ja suosittelevat niitä ystävilleen. Asiakastyytyväisyyttä ei kannata pilata kankealla ja vanhanaikaisella lippujärjestelmällä. 

Mitkä LINK Mobilityn palvelut sopivat juuri minulle?

LINK Mobilityn tekstiviestimaksamisella teet lippujen maksamisen yksinkertaiseksi, kun kyseessä on esimerkiksi tapahtuma- tai matkaliput. SMS-maksamiseen ei tarvita edes luottokorttia, vaan lasku maksetaan palvelun nimen mukaisesti tekstiviestillä. Tämä erittäin matalan kynnyksen palvelu laskuttaa maksun asiakkaalta seuraavan puhelinlaskun yhteydessä.

LINK SMS Gateway -palvelun avulla yhdistät koko mobiililaskutuksesi jo olemassa oleviin taustajärjestelmiisi. Käyttöliittymämme on todella helppokäyttöinen ja sen kautta voit hoitaa laskutukseen liittyvien viestien lähetyksen suurelle asiakasmäärälle samanaikaisesti. Järjestelmän keräämän datan avulla seuraat maksujen tilannetta ja lähetät tarvittaessa ajantasaiset muistutukset maksuviivästysten johdosta.

LINK Mobile Invoice -palvelumme avulla luot ja lähetät laskun lipusta vaivattomasti helppokäyttöisten työkalujemme avulla. Lippu ja lasku on saman tien perillä mobiilimaksurajapinnassa kustannustehokkaasti ja ilman paperin epäkäytännöllisyyttä. Asiakkaasi maksaa lippunsa parilla napin painalluksella ja voi sen jälkeen käyttää palvelujasi.

Keskustele maksutta asiantuntijamme kanssa

”Keskitymme LINK Mobilityyn kumppanina, ja heistä tulee tärkeä osa palvelukonseptiamme. Yhdessä parannamme asiakkaidemme ostokokemusta ” – talousjohtaja, Pontus Petersson, Intersport Sweden

”Palvelu on toiminut sovitusti ja yhteydet tietojärjestelmiemme välillä toimivat sulavasti. Tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä.” – Merja Simonen, palvelupäällikkö, Stora Enso Metsä

Näin palvelujamme on kuvannut kaksi useasta tuhannesta globaalista asiakkaastamme. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään!

Myytkö yritystoiminnassasi paljon lippuja ja haluat madaltaa maksamisen kynnystä asiakkaillesi? Ota yhteyttä jo tänään ja keskustele maksutta asiantuntijamme kanssa siitä, kuinka palvelumme voisivat olla sinulle hyödyksi!

.

Palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites