Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää

Tee maksaminen helpoksi asiakkaillesi

Tee maksaminen helpoksi asiakkaillesi

Haluatko laskuttamisen verkkaisuudesta eroon?

Asiakkaasi on tyytyväinen. Hän on saanut sinulta loistavaa palvelua ja haluaa jatkaa niiden käyttöä. Yksi juttu pitäisi kuitenkin tehdä ensin. Nimittäin laskutus. Perinteinen tapa laskuttaa asiakkaita on todella hidas ja työläs. Ensin lasku pitää luoda. Sitten se pitää tulostaa ja lähettää. Tämän jälkeen pitää odottaa, että lasku saapuu perille asiakkaalle. Lasku pitää vielä maksaa, totta kai. Saattaa olla, että maksaminen viivästyy, koska se on hukkunut paperipinon alle. Luulisi, että monta vaihetta tässä prosessissa voitaisiin poistaa informaatioaikakaudella.

Vältteletkö perintää viimeiseen asti?

Ihmisillä on ollut ja tulee aina olemaan maksuvaikeuksia. Voi myös olla, että lasku on unohtunut maksaa. Periminen itsessään saattaa kirjeitse muodostua työlääksi ja ikäväksi tavaksi muistuttaa asiakasta. Asian ulkoistaminen perintätoimistolle on viimeinen vaihtoehto tyytyväisen asiakkaan saatavan perintään.

Yritystoimintasi kassakone sijaitsee muualla

Monella yrityksellä ei ole henkilökuntaa palvelun suorituspaikalla, vaan laskutus tapahtuu sovelluksen avulla. Tällöin asiakkaalle on huomattavasti helpompaa suorittaa tarpeelliset maksutoimenpiteet itse ohjeistuksen mukaan tai etukäteen. Tällaisesta maksamisesta on yritykselle huomattavia tehokkuusetuja, kun maksuhenkilökunnan ei tarvitse pitää päivystämässä turhan päiten.

Miten saan maksuni ajallaan ja tehostan kassavirtaani?

Pitäisikö jo siirtyä digiaikaan?

Paperilaskutus on vanhanaikaista. Sitä mieltä on sekä kassavirtasi että ympäristöasiantuntijat. Sinulla kuluu paljon aikaa ja vaivaa ensinnäkin laskujen luontiin sekä saatavien perimiseen. Lisäksi laskujen maksaminen on työlästä asiakkaillesi ja se saattaakin helposti unohtua arjen kiireissä.

Mitä helpompaa laskujen maksaminen on, sen varmemmin asiakkaasi maksavat ne ajallaan. Kun laskusi maksetaan ajallaan, kassavirtasi tehostuu ja voit investoida ajallaan maksettuja varoja takaisin yritystoimintaasi. Toisaalta, maksuviivästyksestä muistuttamisestakaan ei ole tarvetta tehdä liian suurta numeroa. Yksinkertaisimmillaan lähetät digitaalisen muistutuksen parilla napin painalluksella, kankean ja muodollisen prosessin sijasta.

Mitkä LINK Mobilityn palvelut sopivat juuri minulle?

Tee mobiilimaksaminen asiakkaillesi helpoksi LINK Mobile Invoice -palvelumme avulla. Luot ja lähetät laskut vaivattomasti helppokäyttöisten työkalujemme avulla. Lasku on saman tien perillä asiakkaallasi kustannustehokkaasti ja ilman paperin epäkäytännöllisyyttä. Asiakkaasi maksaa todennäköisemmin ajallaan ja sinulle tulee tieto siitä, kun hän on avannut laskusi. Palvelun avulla poistat monta turhaa vaihetta laskutusprosessistasi.

LINK Mobilityn tekstiviestimaksamisella teet maksamisen vieläkin yksinkertaisemmaksi, kun kyseessä on asiakkaidesi pienempiä maksuja. Tekstiviestimaksamiseen ei tarvita edes luottokorttia, vaan lasku maksetaan palvelun nimen mukaisesti tekstiviestillä. Tämä erittäin matalan kynnyksen palvelu laskuttaa maksun asiakkaalta seuraavan puhelinlaskun yhteydessä.

LINK SMS Gateway -palvelun avulla yhdistät koko mobiililaskutuksesi jo olemassa oleviin taustajärjestelmiisi. Käyttöliittymämme on todella helppokäyttöinen ja sen kautta voit hoitaa laskutukseen liittyvien lähetyksen suurelle asiakasmäärälle samanaikaisesti. Järjestelmän keräämän datan avulla seuraat maksujen tilannetta ja lähetät tarvittaessa ajantasaiset muistutukset maksuviivästysten johdosta.

Keskustele maksutta asiantuntijan kanssa

”Keskitymme LINK Mobilityyn kumppanina, ja heistä tulee tärkeä osa palvelukonseptiamme. Yhdessä parannamme asiakkaidemme ostokokemusta ” – talousjohtaja, Pontus Petersson, Intersport Sweden

”Palvelu on toiminut sovitusti ja yhteydet tietojärjestelmiemme välillä toimivat sulavasti. Tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä.” – Merja Simonen, palvelupäällikkö, Stora Enso Metsä

Näin palvelujamme on kuvannut kaksi useasta tuhannesta globaalista asiakkaastamme.

Jos haluat liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon, ole yhteydessä jo tänään! Juttele maksutta asiantuntijamme kanssa siitä, miten voisitte maksupalveluidemme avulla kehittää ja tehostaa kassavirtaanne.

Palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites