Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää

Lisää tyytyväisiä asiakkaita varmalla toimituksella

Lisää tyytyväisiä asiakkaita varmalla toimituksella

Asiakkaasi on tärkein

Kun on kyse asiakkaastasi, joka odottaa sinulta tärkeää toimitusta, kaiken on parempi toimia juuri niin kuin on sovittu. Pelissä ei ole vain yksittäinen asiakastoimitus, vaan myös yrityksesi maine. Epäonnistuneen kuljetuksen haitta voi olla huomattavankin suuri sinulle ja yrityksesi imagolle.

Läpinäkyvyys ei ole vain muotisana

Asiakkaat ovat tulleet vaativimmiksi logistisen läpinäkyvyyden suhteen, eikä syyttä. Heidän on huomattavasti helpompaa suunnitella liiketoimintaansa tai päiväänsä, kun he voivat seurata missä toimitus menee milläkin hetkellä. Tehokas ja läpinäkyvä kuljetusten seuranta on loistava resurssi asiakkaallesi, joka odottaa saavansa rahoillensa vastinetta. Reaaliaikainen seuranta mahdollistaa myös sen, että toimitusajoista voidaan sopia tehokkaasti. Mikään ei ole ikävämpää asiakkaalle kuin että hän on toisaalla, kun toimituksesi on valmis vastaanotettavaksi.

Mitä jos jokin menee pieleen?

Aina kaikki ei kuitenkaan mene suunnitellusti. Vahinkoja sattuu kaikille ja teknologia saattaa pettää. Näissä tilanteissa tehokas kommunikaatio on kaikki kaikessa. Nopea tiedotus häiriöistä on sekä sinun että asiakkaasi intressissä. Tehokkaalla tiedotuksella pelaat itsellesi lisäaikaa ja minimoit asiakkaasi ärtymystä. Laitehälytysten välityksellä kommunikoit ensin sisäisesti ja sen jälkeen ulkoisesti järjestelmiesi vikatilanteista.

Kaiken kaikkiaan…

Mitä tehokkaampaa tiedotuksesi on, sitä tyytyväisempiä ovat logistiikkapalvelujesi asiakkaat.

Miten onnistun logistiikassa täydellisesti?

Parempi kommunikaatio, parempi bisnes

Mitä tyytyväisemmät asiakkaat, sen parempi bisnes. Loistava kommunikaatio logistiikan perustana erottelee jyvät akanoista. Meidän avullamme onnistut toimittamaan ja tiedottamaan, juuri silloin kun pitää.

LINK Mobility ei ole turhaan Euroopan johtava viestintäpalvelujen tarjoaja. Palveluidemme avulla asiakkaasi voivat seurata reaaliaikaisesti kuljetustesi saapumista. Tiedotat ja sovit kätevästi kuljetus- ja toimitusaikatauluista ilman viiveitä.

Jos kaikki ei suju niin kuin pitää, kommunikaatiopalvelumme varmistavat, että kaikki asianosaiset saavat tiedon välittömästi, oli sitten kyse laitehälytyksestä tai muusta ongelmasta.

Mitkä palveluistamme ovat täydellisiä juuri sinulle?

Silloin, kun haluat logistiikkakommunikaation tukevan liiketoiminnallisia tavoitteitasi, LINK Mobilityn palvelut ovat valintasi.

LINK Conversations -palvelumme avulla pystyt helposti tiedottamaan lähetyksistä asiakkaallesi parhaiten sopivalla tavalla. Palvelu on joustavuutensa vuoksi täydellinen myös toimitusaikojen sopimiseen. Palvelu toimii monissa eri kommunikaatiokanavissa ja voit ottaa sen vaivattomasti käyttöösi. Olet aina asiakkaallesi tavoitettavissa ja autat heitä seuraamaan, missä heidän kuljetuksensa etenee.

SMS Gateway ja Hopealuoti -palvelumme ovat loistavia ratkaisuja silloin, kun haluat tavoittaa asiakkaasi tai sidosryhmäsi tekstiviestin välityksellä. Tekstiviestit menevät varmasti perille ja lähetät ne kätevästi API:sta. Näiden äärimmäisten helppokäyttöisten palveluiden avulla ajastat automaattiset tiedotukset, välität laitehälytykset ja tiedotat mahdollisista häiriöistäsi asiakkaillesi.

Keskustele maksutta asiantuntijamme kanssa

”Keskitymme LINK Mobilityyn kumppanina, ja heistä tulee tärkeä osa palvelukonseptiamme. Yhdessä parannamme asiakkaidemme ostokokemusta ” – talousjohtaja, Pontus Petersson, Intersport Sweden

”Palvelu on toiminut sovitusti ja yhteydet tietojärjestelmiemme välillä toimivat sulavasti. Tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä.” – Merja Simonen, palvelupäällikkö, Stora Enso Metsä

Näin palvelujamme on kuvannut kaksi useasta tuhannesta globaalista asiakkaastamme.

Jos haluat liittyä tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon, ole yhteydessä jo tänään! Juttele maksutta asiantuntijamme kanssa siitä, miten voisitte palveluidemme avulla kehittää logistiikkanne viestintää ja tiedotusta.

Palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites