Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää

Säilytä asiakkaasi luottamus turvallisella kommunikaatiolla

Säilytä asiakkaasi luottamus turvallisella kommunikaatiolla

Ovatko asiakkaasi tiedot turvattu?

Digitalisoituvassa maailmassa asiakkaat ovat syystäkin tulleet skeptisemmiksi ja vaativat, että heidän tietojensa turvallisuudesta huolehditaan asianmukaisesti. Viimeinen asia, jota asiakas haluaa, on lukea lehdestä, että yrityksesi tietojärjestelmään on tehty tietomurto. Turvallisuuden vuoksi asiakkaat ovat halukkaita ja valmiita tunnistautumiskäytäntöihin.

Tunnistautumisen vaikeus

Tunnistaminen voi pahimmillaan olla huomattavan työläs prosessi asiakkaalle, joka vain haluaisi käyttää palveluasi. Vaikka turvallisuudesta on syytä huolehtia riittävällä tarkkuudella, ei tunnistautumisesta ole syytä tehdä asiakkaalle liian monimutkaista. Pahimmassa tapauksessa asiakas äänestää jaloillaan, vaikka aikeesi olisivat asiakkaan edun mukaisia.

Lakikoukeroiden huomiointi

Maksupalveluihin, tietosuojaan ja tietoturvavaatimuksiin liittyy tiukkaa lainsäädäntöä niin EU-tasolla kuin kansallisestikin. Euroopan Unionin PSD2-maksupalveludirektiivi sekä tietosuoja-asetus, tuttavallisemmin GDPR, aiheuttavat päänvaivaa palveluntarjoajille monimutkaisuutensa ansiosta. Muun muassa kaksivaiheinen tunnistautuminen (Two-Factor Authentication, 2FA) on seurausta lainsäätäjien huolenpidosta kuluttajia kohtaan. Säädöksiä on syytä noudattaa tarkasti, jotta vältytään ikäviltä oikeudellisilta seurauksilta.

Vaivaton tapa tunnistaa asiakkaasi

Tunnista asiakkaasi nopeasti, turvallisesti ja säädösten mukaisesti

Asiakkaan tunnistamisesta ei tarvitse tehdä liian vaikeaa. Mikset tekisi siitä asiakkaillesi mahdollisimman vaivatonta tunnistautumiseen liittyvien palveluidemme avulla? Mitä helpommin asiakas pääsee käsiksi palveluihisi, sitä tyytyväisempi hän on.

Puhelin kulkee lähestulkoon jokaisen ihmisen mukana, minne he menevätkään. Mobiilissa tehty tunnistautuminen on nopea ja turvallinen varmistua asiakkaasi henkilöllisyydestä. Tunnistautumis- palveluidemme avulla varmistut myös siitä, että noudatat tietoturvavaatimuksia niin kuin ne on laissa kirjattu. 

Mitkä LINK Mobilityn palvelut sopivat juuri minulle?

LINK Mobilityn SMS OTP (one-time password) on loistava ratkaisu sinulle, kun kertakäyttösalasanasi on saatava perille nopeasti ja luotettavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Voit itse määritellä, kuinka kauan salasana on voimassa ennen kuin se poistuu lopullisesti palvelimilta. Saat myös toimituskuittauksen jokaisesta lähetetystä salasanasta, jolloin pystyt varmistumaan asiakaskokemuksen jouhevuudesta.

SMS Gateway ja Mail to SMS -palveluidemme avulla lähetät kertakäyttösalasanat vaivattomasti asiakkaidesi matkapuhelimiin. Helppokäyttöisen käyttöliittymämme avulla salasanojen lähetys onnistuu vaivattomasti ja turvallisesti. Palvelumme takaavat sinulle ja asiakkaillesi mielenrauhan; tunnistat asiakkaasi varmasti ja säädösten mukaisesti.

Keskustele maksutta asiantuntijamme kanssa

”Keskitymme LINK Mobilityyn kumppanina, ja heistä tulee tärkeä osa palvelukonseptiamme. Yhdessä parannamme asiakkaidemme ostokokemusta ” – talousjohtaja, Pontus Petersson, Intersport Sweden

”Palvelu on toiminut sovitusti ja yhteydet tietojärjestelmiemme välillä toimivat sulavasti. Tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä.” – Merja Simonen, palvelupäällikkö, Stora Enso Metsä

Näin palvelujamme on kuvannut kaksi useasta tuhannesta globaalista asiakkaastamme. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon jo tänään!

Haluatko tunnistaa asiakkaasi turvallisesti, varmasti ja helposti? Ota yhteyttä jo tänään ja keskustele maksutta asiantuntijamme kanssa siitä, kuinka palvelumme voisivat olla yrityksellenne hyödyksi!

Palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites