Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
Referenssi: Lahden Pelicans toteutti tärkeän tekstiviestikampanjan Hopealuoti-palvelullamme Lue täältä

LINK Hopealuoti

Nykymaailman informaatiotulva on kuin hyökyaalto, jota ei voi väistää. Suodatamme auttamatta kaiken epäolennaisen kommunikaation pois ja keskitymme ainoastaan siihen mikä meitä kiinnostaa juuri nyt. Jotta viestisi tavoittaa vastaanottajansa huomion, on sen oltava relevantti ja personoitu. Muuten vastausta tai toimintaa on turha odottaa.

LINK Hopealuodin avulla vastaanottajillesi räätälöity viesti lävistää informaatiotulvan. Lähetät helposti personoituja ryhmätekstiviestejä ja -sähköposteja eri sidosryhmillesi, sijainnistasi riippumatta. Tarvitset vain tietokoneen ja Internet-yhteyden niin viestisi löytää vastaanottajansa.

Sisäiseen viestintään


Ryhmätekstiviesteillä tavoitat henkilöstösi tai tiimisi ajasta tai paikasta riippumatta. Viestien personointimahdollisuus takaa sen, että viestisi oikeasti luetaan eikä vain kuitata olankohautuksilla.

Tiedottamiseen


Ryhmätekstiviesti on yksi tehokkaimmista kommunikaatiokanavista tavoittaa suuri määrä ihmisiä samanaikaisesti. Kun haluat tiedottaa esimerkiksi tärkeistä tapahtumista tai häiriötilanteista, vastaanottajansa huomioiva tekstiviesti innostaa heitä toimimaan.

Mobiilimarkkinointiin


LINK Hopealuoti laittaa kustomoidun markkinointiviestisi asiakkaasi silmien eteen silloin kun niin haluat. Tekstiviestikaistalla on huomattava määrä käyttämätöntä tilaa henkilökohtaisille markkinointiviesteille.

Mitä?

LINK Hopealuodin avulla lähetät ryhmätekstiviestit helposti, tarkasti ja nopeasti sidosryhmillesi. Viestiesi kustomointi onnistuu vaivattomasti automaattisten muuttujien avulla, joiden ansiosta viestisi on aina henkilökohtainen ja relevantti vastaanottajalle.

Viestiesi ajastusmahdollisuus vapauttaa tärkeää aikaa käyttöösi. Sinun ei siis tarvitse odotella tiettyä kellonaikaa, jotta voit viestittää tiimillesi tai asiakkaillesi, vaan voit luoda viestisi silloin kuin se sinulle parhaiten sopii. Ajastettu lähetys hoitaa loput.

Seuraustoimintojen avulla saat arvokasta dataa siitä, minkälaiset viestit ovat herättäneet asiakkaidesi huomion ja mitkä taas eivät. Näin voit jatkuvasti parantaa viestintäsi tasoa ja seurata trendejä.

Miten?

LINK Hopealuodin avustuksella lähetät ryhmäviestisi muutamalla napin painalluksella haluamillesi yhteystiedoille.

Palvelu on yhteensopiva ulkoisten järjestelmiesi kanssa. Sinun ei tarvitse manuaalisesti syöttää yhteystietoja LINK Hopealuoti -palveluun, vaan voit tehdä sen mutkattomasti synkronointitoimintojen avulla.

Monikäyttöinen osoitekirja toimii myös asiakasrekisterinä, jossa kontakteja voidaan jaotella ja ryhmitellä erilaisten kriteerien mukaan. Tämä mahdollistaa oikeanlaisen kommunikaation eri sidosryhmien välillä.

Uuden päivityksen myötä Hopealuodissa oleville kontaktiryhmille voi nyt lähettää viestejä sekä tiedotteita yrityksen omista järjestelmistä. Näin ollen Hopealuotiin jo kerättyjä ryhmiä ei tarvitse siirrellä muihin järjestelmiin, vaan viestien lähettäminen omista järjestelmistä onnistuu helposti uuden päivityksen ansiosta.

 

Juttele maksutta asiantuntijamme kanssa

Jos haluat viestiä nopeasti, tehokkaasti ja yksilöllisesti, LINK Hopealuoti on sinun valintasi. LINK Hopealuoti helpottaa viestinnän työtaakkaasi, säästää aikaasi ja auttaa sinua liiketoimintasi kasvattamisessa. Ota yhteyttä jo tänään ja keskustele asiantuntijan kanssa lisää LINK Hopealuodin tuomista mahdollisuuksista yrityksellesi!

Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites