Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:

Hopealuoti

Tarvitset vain tietokoneen, selaimen ja Internet-yhteyden.

Hopealuoti-ryhmätekstiviestipalvelun avulla tavoitat tärkeimmät sidosryhmäsi tekstiviesteillä. Halutessasi saat käyttöösi myös sähköpostin ryhmälähetyksen linkkien seurannalla sekä interaktiiviset mobiilipalvelut, tarvittaessa myös laskutuksella. Hopealuotia käytät mistä tahansa.

Sisäinen viestintä


Tekstiviestillä tavoitat organisaatiosi henkilöstön ajasta tai paikasta riippumatta. Tehosta organisaatiosi sisäisiä prosesseja ottamalla Hopealuoti osaksi niitä.

Hälytykset, tiedotukset


Ryhmätekstiviesti on paras tapa tavoittaa nopeasti suuri määrä ihmisiä. Tiedotukset häiriötilanteista tai vaikkapa tapahtumakutsut onnistuvat luotettavasti ja helposti.

Mobiilimarkkinointi


Hopealuodilla tavoitat asiakkaasi kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Tekstiviestien ryhmälähetys

Hopealuodilla lähetät ryhmätekstiviestit helposti ja nopeasti. Viestit voit personoida vastaanottajakohtaisesti käyttämällä muuttujia.

Tekstiviestien pituuden voit määrittää vapaasti, eikä pituus rajoitu 160 merkkiin. Viestin lähettäjänä voit käyttää haluamaasi nimeä tai omaa puhelinnumeroasi. Voit myös ajastaa tekstiviestit ja sähköpostit lähtemään haluamanasi ajankohtana, luoda omia viestipohjia sekä seurata viestien perillemenoa vastaanottajakohtaisesti.

Sähköpostin ryhmälähetys

Hopealuodilla lähetät myös ryhmäsähköpostit helposti ja nopeasti. Palvelu sisältää vastaanottajakohtaisen avattujen linkkien seurannan sekä postituslistalta eroamisen. Sähköposteihin liität myös helposti kuvia, linkkejä ja liitetiedostoja, jotka talletetaan Hopealuodin palvelimille.

Tekstiviestikyselyt

Hopealuodin avulla toteutat helposti tekstiviestikyselyt. Palvelueditorilla luot helposti moniosaisenkin kyselypuun ja viet tulokset palvelusta ulos helposti vaikkapa Excel® -taulukkoon tai csv-tiedostoon.

Voit myös ajastaa kyselyt haluamallesi ajankohdalle.

Synkronointi tietokannoista

Voit tuoda Hopealuotiin kontakteja Excel®- ja csv-tiedostojen lisäksi ulkoisista järjestelmistä. LINK Mobilityn itsenäisesti toteuttaman synkronointitoiminnon avulla voit tuoda kontakteja suoraan Microsoft Dynamics® CRM:stä tai Microsoft Active Directory®:sta. Haluttu tietokanta määritellään projektiin ulkoiseksi lähteeksi Hopealuodin ulkoisen lähteen luontityökalulla.

Kertaalleen tehdyn määrittelyn jälkeen synkronointi suoritetaan nappia painamalla järjestelmäänne liitetyn projektin osoitekirjasta. Synkronointi peilaa kontaktit Hopealuodin projektin osoitekirjaan luomalla uusia, päivittämällä vanhoja sekä poistamalla kontakteja. Synkronointi toimii sekä SMS- että sähköpostilähetyksessä.

Osoitekirja

Monipuolinen ja helppokäyttöinen osoitekirja toimii tarvittaessa myös asiakasrekisterinä. Osoitekirja mahdollistaa yksittäisten kontaktien lajittelun eri ryhmiin ja ryhmien hallinnan.

Kontakteja ja ryhmiä on helppo tuoda osoitekirjaan ulkoisista järjestelmistä kuten yrityksen CRM-järjestelmästä. Esimerkiksi Excel®- tai csv-tiedoston tuonti onnistuu muutamalla hiiren painalluksella Hopealuodin älykkään, tiedoston sisällön automaattisesti tunnistavan tuontijärjestelmän ansiosta.

Osoitekirjan sisältämiä kenttiä on myös mahdollista muokata tarpeidesi mukaan. Voit esimerkiksi lisätä kontaktin tietoihin asiakasnumerokentän.

Viestiarkisto

Kaikki lähettämäsi viestit löytyvät Hopealuodin viestiarkistosta. Viestin päivämäärän, kellonajan, sisällön ja vastaanottajien lisäksi voit tarkistaa viestin perillemenon vastaanottajakohtaisesti.

Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

LINK Mobility on Euroopan johtava mobiiliviestinnän tarjoaja, joka erikoistuu viesteihin, digitaalisiin palveluihin ja älykkääseen tiedonvälitykseen.

Other sites