Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
 • Protected by reCAPTCHA.
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää

LINK Hopealuoti

LINK Hopealuodin avulla tavoitat asiakkaasi yksilöllisesti räätälöidyillä ja tarkasti kohdennetuilla viesteillä.

Lähetä helposti personoituja ryhmätekstiviestejä ja -sähköposteja eri sidosryhmillesi, sijainnistasi riippumatta. Tarvitset vain tietokoneen ja Internet-yhteyden niin viestisi löytävät vastaanottajansa – varmasti ja nopeasti.

Luotettava


Vahva tunnistautuminen LINK Hopealuoti -palveluun kirjautumisen yhteydessä pitää tärkeät tietosi turvassa. Tekstiviestit ovat tietoturvallinen viestintäkanava ja toimintavarma palvelumme toimittaa viestisi perille nopeasti.

Helppokäyttöinen


Suomen käyttäjäystävällisin palvelu, joka ei vaadi erillisiä ohjelmistoasennuksia – www-yhteys sekä -selain riittävät. Luo ja personoi viestejä vastaanottajille suoraan palvelussa, missä ja milloin vain.  

Monipuolinen


Erotu joukosta lähettämällä henkilökohtaisia viestejä, jotka huomataan. Tuo, hallinnoi ja synkronoi haluamasi yhteystietoja, joille kohdistat personoidut tiedotteet, markkinointiviestit ja ilmoitukset.

Miten LINK Hopealuoti toimii?

Tarvitset ainoastaan verkkoselaimen sekä -yhteyden ja LINK Hopealuoti on käytössäsi. Palvelu on yhteensopiva ulkoisten järjestelmiesi kanssa, jolloin sinun ei tarvitse syöttää yhteystietoja manuaalisesti, vaan voit synkronoida haluamasi tiedot mutkattomasti suoraan palveluun. LINK Hopealuoti keskustelee vaivattomasti myös muidenkin taustajärjestelmien kanssa, jolloin palvelua voi hyödyntää osana yrityksesi tehokasta viestintää yhä monipuolisemmin.

Monikäyttöinen osoitekirja toimii myös asiakasrekisterinä, jossa kontakteja voidaan jaotella ja ryhmitellä erilaisten kriteerien mukaan. Palvelussa olemassa olevia ryhmiä voi hyödyntää myös muissa järjestelmissäsi, jolloin viestintä jokaisessa kanavassa on yhteneväistä ja kohdennettua. Tämä mahdollistaa oikeanlaisen kommunikaation eri sidosryhmien välillä.

Sopii erinomaisesti

Sisäinen viestintä
Ryhmätekstiviesteillä tavoitat henkilöstösi tai tiimisi ajasta ja paikasta riippumatta. Viestien yksilöinti takaa sen, että viestisi oikeasti luetaan ja vieläpä nopeasti.

Tiedottaminen
Ryhmätekstiviesti on yksi tehokkaimmista kommunikaatiokanavista tavoittaa suuri määrä ihmisiä samanaikaisesti. Kun haluat tiedottaa esimerkiksi tärkeistä tapahtumista tai häiriötilanteista, vastaanottajansa huomioiva tekstiviesti kannustaa toimimaan.

Markkinointi
LINK Hopealuodilla viet kustomoidut markkinointiviestisi asiakkaasi silmien eteen juuri silloin kun niin haluat. Tekstiviestikaistalla on huomattava määrä käyttämätöntä tilaa henkilökohtaisille markkinointiviesteille. Palvelun raportit antavat arvokasta dataa lähetettyjen viestien tehokkuudesta, joka helpottaa viestien optimointia entisestään.

 

Ominaisuuksia

 • Vahva tunnistautuminen sisäänkirjautumisessa
 • Monikäyttöinen osoitekirja
 • Tekstiviestien ja sähköpostin ryhmälähetys
 • Viestien personointi vastaanottajakohtaisesti
 • Viestien ajastus
 • Usein käytettyjen viestien talletus viestipohjiksi
 • Tekstiviestien lähettäjänä näkyy haluamasi nimi tai puhelinnumero
Hopealuoti kirjautumissivu
Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites