Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:

LINK +AI

LINK +AI auttaa sinua lisäämään uusien liidien ja asiakkaiden määrää, mikä lopulta laajentaa liiketoimintamahdollisuuksiasi ja myyntiäsi.

LINK +AI tarjoaa vaikuttavaa teknologiaa, joka pystyy simuloimaan ihmisen älykästä käyttäytymistä ja kieltä. Autamme sinua kommunikoimaan älykkäämmin, jotta voit kasvattaa ja kehittää liiketoimintaasi. Yhdistämällä LINK +AI:n viestintä- ja mobiilipalveluihin teemme sijoitetun pääoman tuoton kasvattamisen sinulle helpoksi optimoimalla viestintä- ja myyntiponnistelusi.

Merkityksellinen viestintä


LINK +AI auttaa sinua optimoimaan tekstiviestien tekstin, sisällön, kampanjan tai aktiviteetin aikataulun ja kohderyhmän valinnan – kaiken, jotta voit tarjota kohdeyleisöillesi merkityksellistä personoitua viestintää.

Pienemmät yksikkökustannukset


LINK +AI voi auttaa sinua vähentämään tapahtumiesi markkinointikustannuksia parantamalla viestiesi tehokkuutta ja luomalla asiakaslähtöisiä toimintakehotteita.

Parempi sijoitetun pääoman tuotto


LINK +AI voi auttaa sinua parantamaan ja virtaviivaistamaan kaikki markkinointikampanjasi, mikä tuottaa paremman tuoton sijoitetulle pääomalle, lisää lunastusmääriä ja vähentää mainonnan estoja.

Miten se toimii

LINK +AI on helppo toteuttaa ja käyttää. Tuemme sinua alusta loppuun keskittyen erityistarpeisiisi ja mieltymyksiisi. Autamme sinua integroimaan arvokkaan tiedon helpon käytön liiketoimintasi erityistarkoituksiin ja kohdennettuihin palveluihin.

Toiminta

Algoritmit pystyvät ennustamaan käyttäjien tiettyjen käyttäytymisten todennäköisyyttä.

Täydellinen

Lisäämään konversioprosenttia ja optimoimaan LINK-mobiilipalvelujen käyttöä. Kohdentamaan tietyille käyttäjille ja lisäämään viestien klikkausprosenttia, käyttömääriä, lunastusmääriä ja maksutapahtumia.

LINK +AI koskee potentiaalisesti kaikkia palvelujamme, joiden nykyisenä painopisteenä ovat LINK Coupons ja LINK Mobile Invoice.

Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

LINK Mobility on Euroopan johtava mobiiliviestinnän tarjoaja, joka erikoistuu viesteihin, digitaalisiin palveluihin ja älykkääseen tiedonvälitykseen.

Other sites