Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:

LINK Collect

Nopea ja helppo tapa kerätä asiakastietoja ja näkemyksiä, mikä auttaa sinua personoimaan viestintääsi ja luomaan lisää asiakasliidejä.

LINK Collectin avulla voit helposti luoda asiakasliidejä ja kerätä erityisiä ja henkilökohtaisia tietoja. Tämä sisältää käyttöoikeudet, tapahtumakutsut ja erityyppiset kyselyt. Voit myös lisätä rekisteröitymisten ja vastausten määrää palkinnoilla, ”vihjaa kaverille” -toiminnolla ja muilla integroiduilla ominaisuuksilla. Tämän palvelun avulla voit suunnitella kauniita ja käyttäjäystävällisiä lomakkeita, jotka tukevat liiketoimintatavoitteitasi.

Helppo asennus


LINK Collect on itsepalvelutuote, jota kuka tahansa voi käyttää – teknisiä taitoja tai integrointeja ei tarvita. Luo mukautettu aloitussivu helposti osoittamalla ja napsauttamalla tai hyödynnä valmiita mallejamme, joilla pääset kätevästi alkuun.

Joustava


Voit käyttää LINK Collectia asiakassuostumusten hallintaan, liidigeneraattorina tai asiakastyytyväisyystutkimuksiin, tapahtumarekisteröinteihin ja kilpailuihin. Se toimii saumattomasti kaikkien muiden palveluidemme kanssa ja auttaa luomaan kattavia, vaikuttavia ja täydellisiä kampanjoita.

Useita kanavia


LINK Collectia voidaan käyttää missä tahansa digitaalisessa kanavassa, myös offline- ja online-alustojen yhdistämiseen. Tekstiviestien ja muiden viestintäkanavien kautta se tarjoaa sinulle ainutlaatuisia seurantalinkkejä sivustollesi tai valittuihin lähteviin ja saapuviin kanaviin.

Miten se toimii

Kun määrität aloitussivua, sinun on päätettävä seuraavat asiat: 

  • Kampanjasi työnkulku. Esim. tervetulosivu, rekisteröintisivu ja kiitossivu.  
  • Sisältö käyttäjille. Esim. kysymykset, arvostelut, tietokentät ja kuvat. 
  • Värit, fontit, taustat ja muut visuaalista ilmaisua ja brändiä tukevat tekijät. 

Premium-ominaisuudet

Tarjoamme useita ominaisuuksia, joita lisäämällä luot upean kampanjan. Yhdistä erilaisiin ”triggereihin” optimoidaksesi jokaisen yhteyspisteen, joita sinulla on asiakkaiden kanssa: aseta pikarekisteröinnit, SMS-avainsanat, sulautetut sosiaaliset mediat ja verkkosivustot – tai jopa integroituna API-rajapintaamme. Tehosta asiakaspalautteita palkinnoilla, vihjaa ystävälle -toiminnolla ja mukauta käyttäjäkokemusta.

Täydellinen

Joustavuutensa ansiosta LINK Collect pystyy tukemaan monia liiketoimintatarpeitasi. Voit käyttää sitä pätevien asiakasliidien luomiseen, asiakkaittesi rekisteröitymisen yksinkertaistamiseen ja oikeiden tietojen keräämiseen asiakassuhteiden optimoimiseksi, mukaan lukien asiakastyytyväisyyskyselyt. 

LINK Collect on dynaaminen ja joustava muotoilu- ja aloitussivujen rakennustyökalu, joka voi kattaa monia eri asiakastehtäviä ja liiketoimintatarpeita. Meillä on monia valmiita malleja tarvitsemasi kampanjan aloittamiseen.  

Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

LINK Mobility on Euroopan johtava mobiiliviestinnän tarjoaja, joka erikoistuu viesteihin, digitaalisiin palveluihin ja älykkääseen tiedonvälitykseen.

Other sites