Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
Referenssi: Lahden Pelicans toteutti tärkeän tekstiviestikampanjan Hopealuoti-palvelullamme Lue täältä
LINK Collect

LINK Collect

LINK Collect on nopea ja helppo tapa kerätä asiakastietoja ja näkemyksiä, jotka auttavat sinua personoimaan viestintääsi ja kasvattamaan liikevaihtoasi.

LINK Collectin avulla voit helposti löytää asiakasliidejä ja kerätä tietoja esimerkiksi erilaisten kyselyjen ja tapahtumakutsujen avulla. Voit lisätä konversioiden määrää erilaisten palkintojen, ”vihjaa kaverille” -toiminnon ja muiden integroitujen ominaisuuksien avulla. LINK Collect -palvelulla suunnittelet kauniita ja käyttäjäystävällisiä lomakkeita, jotka seuraavat brändisi visuaalisuutta ja tukevat liiketoimintatavoitteitasi.

LINK Collect

Helppokäyttöinen


LINK Collect on käyttäjäystävällinen ja selkeä palvelu, jota kuka tahansa voi käyttää – teknisiä taitoja tai integrointeja ei tarvita. Luo mukautettu aloitussivu helposti tai hyödynnä valmiita mallejamme, joilla pääset kätevästi alkuun.

Joustava


Voit käyttää LINK Collectia asiakassuostumusten hallintaan, liidigeneraattorina tai asiakastyytyväisyystutkimuksiin, tapahtumarekisteröinteihin ja kilpailuihin. Se toimii saumattomasti kaikkien muiden palveluidemme kanssa ja auttaa luomaan kattavia ja vaikuttavia kampanjoita.

Monipuolinen


LINK Collectia voidaan käyttää missä tahansa digitaalisessa kanavassa. Tekstiviestien ja muiden viestintäkanavien kautta se tarjoaa sinulle seurantalinkkejä sivustollesi tai valittuihin lähteviin ja saapuviin kanaviin.

Mitä se tekee?

Myyntisi on usein sitä helpompaa, mitä enemmän liidejä yrityksellesi tulee. Jos prospektin on vaikeaa jättää yritykselle tietojaan, saattaa olla, että hän jättää sen kokonaan tekemättä. Nopeatempoisessa maailmassa huomiokyky saattaa helposti harhautua ratkaisevalla hetkellä jonnekin muualle.

LINK Collect on ratkaisu, jonka avulla pystyt keräämään helposti liiketoimintasi kannalta kriittistä asiakasdataa. Palvelu sopii erinomaisesti asiakaspalautteiden keräämiseen, tapahtumarekisteröintiin ja erilaisiin kilpailuihin. Lisäksi LINK Collectin avulla pystyt vaivattomasti päivittämään, ylläpitämään sekä rikastamaan jo olemassa olevaa asiakasrekisteriäsi.

Miten se toimii?

LINK Collectin käyttäminen on todella mutkatonta. Toteutat helposti erilaisia kampanjoita mukauttamalla valmiit mallipohjamme liiketoimintatavoitteidesi mukaisiksi. Räätälöit kampanjan kulun, käyttäjäsisällön ja brändi-ilmeesi käden käänteessä yksinkertaisen käyttöliittymämme avulla.

Voit yhdistää kampanjan erilaisiin tapahtumiin optimoidaksesi jokaisen yhteyspisteen, joita sinulla on asiakkaiden kanssa. Voit tehostaa tietojen keräämistä palkinnoilla, vihjaa ystävälle -toiminnolla ja mukauttamalla käyttäjäkokemusta.

Juttele maksutta asiantuntijan kanssa

Onko liiketoimintasi riippuvainen asiakasliideistä ja luotettavasta asiakaspalautteen keräämisestä? Haluatko kuulla miten palvelumme voisi auttaa sinua rikastamaan olemassa olevaa asiakasdataasi? Ota yhteyttä ja keskustele asiantuntijamme kanssa siitä, miten LINK Collect voi auttaa yritystäsi liiketoiminnallisten tavoitteidenne saavuttamisessa.

Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites