Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
 • Protected by reCAPTCHA.
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
LINK Collect

LINK Collect

LINK Collect on nopea ja helppo tapa kerätä asiakastietoja ja näkemyksiä, jotka auttavat sinua personoimaan viestintääsi ja kasvattamaan liikevaihtoasi.

LINK Collectin avulla voit helposti löytää asiakasliidejä ja kerätä tietoja esimerkiksi erilaisten kyselyjen ja tapahtumakutsujen avulla. Voit lisätä konversioiden määrää erilaisten palkintojen, ”vihjaa kaverille” -toiminnon ja muiden integroitujen ominaisuuksien avulla. LINK Collect -palvelulla suunnittelet kauniita ja käyttäjäystävällisiä lomakkeita, jotka seuraavat brändisi visuaalisuutta ja tukevat liiketoimintatavoitteitasi.

LINK Collect

Helppokäyttöinen


LINK Collect on käyttäjäystävällinen palvelu, jota kuka tahansa voi ja osaa käyttää – teknisiä taitoja tai integrointeja ei tarvita. Luo mukautettu aloitussivu helposti tai hyödynnä valmiita mallejamme, joilla pääset kätevästi alkuun.

Joustava


Voit käyttää LINK Collectia asiakassuostumusten hallintaan, liidigeneraattorina tai asiakastyytyväisyystutkimuksien tekemiseen, tapahtumarekisteröinteihin ja arvontojen järjestämiseen. LINK Collect toimii saumattomasti kaikkien palveluidemme kanssa ja auttaa luomaan kokonaisvaltaisia ja vaikuttavia kampanjoita.

Monipuolinen


LINK Collectia voidaan käyttää missä tahansa digitaalisessa kanavassa, myös yhdistetysti online ja offline alustoilla. Tekstiviestien ja muiden viestintäkanavien kautta se tarjoaa sinulle yksilöllisiä seurantalinkkejä, joiden avulla pysyt ajantasalla viestien tehokkuudesta.

Miten LINK Collect toimii?

Palvelun käyttäminen on todella mutkatonta, toteutat erilaisia kampanjoita helposti mukauttamalla valmiit esimerkkipohjamme vastaamaan parhaiten omiin liiketoimintatavoitteisiisi. Räätälöit kampanjan kulun, käyttäjäsisällön ja brändi-ilmeesi käden käänteessä yksinkertaisen käyttöliittymämme avulla.

 • Mieti ja suunnittele kampanjasi toteutus: tarvitsetko tervetuloa-, kirjautumis- ja kiitos-sivun ja missä järjestyksessä asiakas näihin ohjataan.
 • Luo ja lisää tarvittavat sisällöt sivuillesi: kysymykset, arvostelut, tietolaatikot ja kuvat.
 • Yrityksesi omat visut ja brändin mukaiset materiaalit: brändivärit, fontit ja taustakuvat, jotka tukevat yrityksesi yhteneväistä viestintää.

Sopii täydellisesti

LINK Collect vastaa monipuolisesti liiketoiminnan eri tarpeisiin ja sen avulla pystyt keräämään helposti liiketoimintasi kannalta kriittistä asiakasdataa. Palvelu sopii erinomaisesti:

 • Asiakaspalautteiden keräämiseen
 • Tapahtumarekisteröintiin
 • Työkaluna kilpailujen järjestämisessä
 • Asiakasrekisterisi vaivattomaan päivittämiseen, ylläpitoon sekä rikastamiseen

Ominaisuuksia

LINK Collectin monipuolisten ominaisuuksien avulla luot vaivattomasti merkittäviä kampanjoita. Yhdistä ja optimoi useat kontaktipisteet sekä triggerit täysin uudella ja innovatiivisella tavalla. Pikarekisteröinnit kivijalkaliikkeessä, tekstiviesteillä lähetettävät avainsanat, kontaktipisteet sosiaalisessa mediassa ja verkkosivuilla – mahdollisuuksia on lukuisia. Kannusta asiakkaita osallistumaan palkinnoilla, vinkkaa kaverille -toiminnolla ja paranna asiakaskokemusta.

mobiilimarkkinointi
Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites