Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
Referenssi: Lahden Pelicans toteutti tärkeän tekstiviestikampanjan Hopealuoti-palvelullamme Lue täältä

LINK Conversations

LINK Conversations siirtää asiakasdialogisi uudelle tasolle yhdistämällä nykypäivän laajenevan monikanavaisen ulottuvuuden yhteen yksinkertaiseen ja vahvaan viestintärajapintaan.

LINK Conversations auttaa sinua tavoittamaan enemmän asiakkaita ja mahdollisia asiakkaita juuri siellä, missä he ovat. Se yksinkertaistaa asiakasdialogia ja rikastuttaa viestintää asiakaskeskeisten kanavien, sisällön ja viestien avulla.

Tavoita yleisösi ja asiakkaasi


Kommunikoi tehokkaasti yleisösi ja asiakkaittesi kanssa kaikkien keskeisten mobiililaitteiden (Android ja IOS) kautta ja riippumatta matkapuhelinoperaattorisi standardeista.

Vähennä monimutkaisuutta


LINK Conversations perustuu helppokäyttöiseen ja helposti integroituvaan API-liittymään. Sen toimivuus tulevaisuudessa on varmistettu lisäämällä uusia kommunikaatiokanavia käyttöliittymää muuttamatta.

Edistynyt dialogi


Palveluun on mahdollisuus ottaa LINK Flow -työkalu, jolla luot toimivia keskustelurakenteita muutamassa minuutissa. Palvelun käyttöönotto hoituu käden käänteessä ja käyttöliittymän käsittely on helppoa ja yksinkertaista.

Mitä se tekee?

Tulevaisuus on yrityksille entistä monimutkaisempi, kun viestintäkanavien määrä kasvaa. Viestintäkanavien muuttuessa kommunikaatio asiakkaillesi ja yleisöllesi vaikeutuu ja saattaa menettää tehokkuuttaan. LINK Conversations -palvelun avulla tavoitat miljoonia ihmisiä käden käänteessä.

Palvelumme avulla toteutat monipuolista ja tehokasta asiakasviestintää. Se mahdollistaa vuorovaikutuksen yleisösi kanssa niissä viestintäkanavissa, joissa he jo ovat. Palvelullamme voit luoda sisältöä, jossa brändisi olemus näkyy ja kuuluu selvästi – näin varmistat yhteneväisen viestinnän asiakaspolun jokaisessa vaiheessa.

Palvelumme on helppo yhdistää saumattomasti useisiin viestintäkanaviin. Olet aina 100-prosenttisesti tavoitettavissa varmistusratkaisuidemme avulla.

Miten se toimii?

LINK Conversation -palvelu tuo yleisöllesi monikanavaisen kommunikoinnin monipuolisella sisällöllä. Voit lähettää ja vastaanottaa kuvia, videoita, ääniviestejä, linkkejä, QR-koodeja ja maantieteellisiä sijainteja.

Lisäämme jatkuvasti käyttöösi uusia kommunikaatiomuotoja, kuten WhatsAppin ja muita OTT-kanavia. Olemme ajan hermolla ja seuraamme kommunikaatiotrendejä niin Suomessa kuin ulkomailla varmistaaksemme, että tavoitat asiakkaasi ja yleisösi siellä missä he ikinä ovatkin.

LINK Flow on LINK Conversationsiin lisättävä työkalu, joka tarjoaa graafisen käyttöliittymän sääntöpohjaisten bottien luomiseksi yksittäisiä keskusteluja varten.

Juttele maksutta asiantuntijan kanssa

Asiakkaidesi ja seuraajiesi yhdistäminen oikeaan kanavaan ja asiayhteyteen luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia. LINK Conversations auttaa laajentamaan myyntiä ja rakentamaan brändiä tehokkaalla kommunikaatiolla. Jos kiinnostuit monikanavaisesta ja helposta kommunikaatiosta, ota yhteyttä ja keskustele maksutta asiantuntijamme kanssa!

Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites