Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
link conversations

LINK Conversations

LINK Conversationsilla nostat asiakasviestintäsi uudelle tasolle – yhdistä nykypäivän jatkuvasti kasvavat, monikanavaiset ulottuvuudet yhteen selkeään ja helppokäyttöiseen viestintärajapintaan.

LINK Conversations auttaa sinua tavoittamaan nykyiset ja potentiaaliset asiakkaasi yhä paremmin siellä, missä he jo ovat. Palvelun avulla luontevan asiakasdialogin toteuttaminen on yksinkertaisempaa ja viestinnästäsi tulee rikkaampaa asiakaskeskeisten kanavien, sisällön ja viestien ansiosta.

link conversations

Tavoita yleisösi ja asiakkaasi


Kommunikoi tehokkaasti yleisösi ja asiakkaittesi kanssa keskeisten mobiililaitteiden (Android ja iOS) kautta ja matkapuhelinoperaattorisi standardeista riippumatta.

Vähennä monimutkaisuutta


LINK Conversations perustuu helppokäyttöiseen ja helposti integroituvaan API-liittymään. Palvelun toimivuus tulevaisuudessa on varmistettu lisäämällä uusia kommunikaatiokanavia käyttöliittymää muuttamatta.

Edistynyttä asiakasviestintää


Palveluun on integroitu myös LINK Flow -työkalu, jonka avulla luot luontevia keskustelurakenteita muutamassa minuutissa. Palvelun käyttöönotto hoituu käden käänteessä ja käyttöliittymän käsittely on helppoa ja yksinkertaista.

LINK conversations example

Miten LINK Conversations toimii?

Tulevaisuus on yrityksille entistä monimutkaisempi, kun viestintäkanavien määrä kasvaa. Viestintäkanavien muuttuessa yhteydenpito asiakkaillesi vaikeutuu ja saattaa menettää tehokkuuttaan. LINK Conversations -palvelun avulla tavoitat miljoonia ihmisiä käden käänteessä.

  • Luo luontevia keskustelupohjia, joissa brändisi olemus näkyy ja kuuluu selvästi. Näin varmistat yhteneväisen viestinnän asiakaspolun jokaisessa vaiheessa.
  • Palvelumme on helppo yhdistää saumattomasti useisiin viestintäkanaviin. Viesti siellä, missä asiakkaasi ovat mobiililaitteista tai matkapuhelinoperaattorien standardeista riippumatta.
  • Varmistusratkaisumme takaavat 100 % tavoittavuuden.

Sopii täydellisesti

Oikein ajoitettu, kohdennettu ja sisällöltään valikoitu viestintä suoraan asiakkaillesi luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia kaikille yrityksille toimialasta riippumatta. LINK Conversations -palvelun avulla syvennät myyntiä ja vahvistat brändiäsi tehokkaalla kommunikaatiolla, joka ilahduttaa asiakkaitasi.

 

Ominaisuuksia

LINK Conversation -palvelu mahdollistaa monikanavaisen kommunikoinnin monipuolisilla sisällöillä. Voit lähettää ja vastaanottaa kuvia, videoita, ääniviestejä, linkkejä, QR-koodeja ja maantieteellisiä sijainteja. Seuraamme aktiivisesti kommunikaatiotrendejä niin Suomessa kuin ulkomailla varmistaaksemme, että tavoitat asiakkaasi ja yleisösi siellä missä he ikinä ovatkin.

  • Lisäämme jatkuvasti käyttöösi uusia kommunikaatiomuotoja, kuten WhatsAppin, Facebook Messengerin ja muita OTT-kanavia.
  • LINK Flow on LINK Conversationsiin lisättävä työkalu, joka tarjoaa graafisen käyttöliittymän sääntöpohjaisten bottien luomiseksi yksilöllisiä keskusteluja varten.
  • LINK Conversations on täysin GDPR-vaatimusten mukainen.
LINK conversations system
Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites