Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:

LINK Conversations

LINK Conversations siirtää asiakasdialogisi uudelle tasolle yhdistämällä nykypäivän laajenevan monikanavaisen ulottuvuuden yhteen yksinkertaiseen ja vahvaan viestintärajapintaan.

LINK Conversations auttaa sinua tavoittamaan enemmän asiakkaita ja mahdollisia asiakkaita juuri siellä, missä he ovat. Se yksinkertaistaa asiakasdialogia ja rikastuttaa viestintää asiakaskeskeisten kanavien, sisällön ja viestien avulla.

Tavoita


Kommunikoi asiakkaittesi kanssa kaikkien keskeisten mobiililaitteiden (Android ja IOS) kautta ja riippumatta matkapuhelinoperaattorisi standardeista (esim. RCS).

Vähennä monimutkaisuutta


LINK Conversations perustuu helppokäyttöiseen ja helposti integroituvaan API-liittymään. Sen toimivuus tulevaisuudessa on varmistettu lisäämällä uusia kanavia saumattomasti käyttöliittymää muuttamatta.

Helppokäyttöinen


Mukana tulevalla työkalulla luot täydellisiä keskustelurakenteita muutamassa minuutissa.

Miten se toimii

Tulevaisuus on yrityksille entistä monimutkaisempi, kun viestintäkanavien määrä kasvaa. Yhden helpon API:n ja käyttöliittymän kautta voit tavoittaa miljardeja asiakkaita.

  • Luo käyttäjäystävällisiä keskusteluja, joissa on toiminnot luonnolliseen vuoropuheluun asiakkaiden kanssa. Käytä yrityksesi brändiä ja muotokieltä.
  • Yhdistää saumattomasti useisiin viestintäkanaviin. Varmista aina 100 % tavoitettavuus varmistusratkaisullamme.

Toiminnot

Monikanavainen kommunikointi monipuolisella sisällöllä. Sisältää kuvia, videoita, ääniviestejä, linkkejä, QR-koodeja ja maantieteellisiä sijainteja.

  • Uusia kanavia lisätään jatkuvasti, kuten Facebook Messenger ja muut OTT-kanavat.
  • LINK Flow on LINK Conversationsiin lisättävä työkalu, joka tarjoaa graafisen käyttöliittymän sääntöpohjaisten bottien luomiseksi yksittäisiä keskusteluja varten.

Täydellinen

Asiakkaiden yhdistäminen oikeaan kanavaan ja asiayhteyteen luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia. LINK Conversations auttaa laajentamaan myyntiä, mukaan lukien lisämyynti, ristiinmyynti ja uudelleenmyynti, suurentamalla konversioprosenttia.

Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

LINK Mobility on Euroopan johtava mobiiliviestinnän tarjoaja, joka erikoistuu viesteihin, digitaalisiin palveluihin ja älykkääseen tiedonvälitykseen.

Other sites