Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
 • Protected by reCAPTCHA.
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
LINK Coupon

LINK Coupon

LINK Couponilla lisäät tulojasi ja säästät kustannuksissasi mobiilikäyttöisillä kupongeilla. Pystyt antamaan tunnustusta parhaille asiakkaillesi ja tarjoamaan heille lisäpalvelujasi.

LINK Couponilla voit palkita uskolliset asiakkaasi heti ja lisätä liikennettä verkko- ja kivijalkakauppaasi. Teknisiä taitoja tai integrointeja ei tarvita. Luo, lähetä ja seuraa kuponkejasi käyttäjäystävällisellä työkalullamme.

LINK Coupon

Helppokäyttöinen


Kuka tahansa voi luoda näyttäviä kuponkeja käyttäjäystävällisellä työkalullamme. Luo koko kampanja alusta loppuun itse – koulutusta ei tarvita. Meillä on useita malleja ja esimerkkejä valmiina auttamaan sinua jokaisessa vaiheessa.

Brändiuskollinen


LINK Coupon tukee tuotemerkkiäsi 100-prosenttisesti. Voit lisätä yrityksesi logon ja värimaailman, tai tehdä täysin uuden ulkoasun. Voit myös yksilöidä URL-osoitteen varmistaaksesi, että asiakas tunnistaa brändisi.

Seuranta ja mittarit


Palvelumme tukee useita eri seurantajärjestelmiä, jotta pystyt hallitsemaan kampanjoita helposti ja saat kattavasti näkemyksiä kampanjoiden toteutuksista. Pura kampanjatiedot vaivattomasti omaan tietokantaasi tai hyödynnä palvelumme monipuolisia ominaisuuksia.

mobiilimarkkinointi

Miten LINK Coupon toimii?

Uskollisten asiakkaiden palkitseminen on aina fiksua. Kanta-asiakkaasi ansaitsevat huomiota ja hyviä etuja. LINK Coupon on käyttövalmis ratkaisu, jolla lisäät asiakkaiden sitoutumista ja uskollisuutta.

 • Valitse asiakkaitasi puhutteleva ja aktivoiva kuponkimalli
 • Muokkaa ja yksilöi kuponki brändi-ilmeesi mukaiseksi
 • Määrittele kuinka kupongit lunastetaan (manuaalisesti, viivakoodi, pin-koodi jne.)
 • Määrittele jakelu ja jalkautus (massaviesti, SMS-avainsana, automaattisesti API:n välityksellä jne.)
 • Mittaa ja seuraa kampanjasi toteutusta sekä ROI:ta

 

Sopii täydellisesti

 • Asiakkaiden palkitsemiseen asiakaspolun eri vaiheissa, kuten rekisteröitymisen tai asiakaskyselyyn vastaamisen yhteydessä
 • Kohdennettuja erikoistarjouksia VIP-asiakkaillesi
 • Tehosta kampanjoitasi tai tapahtumiasi kupongeilla (Black Friday yms.)
 • Esittele uusia tuotteitasi tai käännä ikävät kokemukset ilahduttaviksi hetkiksi esimerkiksi lunasta ilmainen kahvisi -kupongeilla

Ominaisuuksia

Optimoi ja tehosta kampanjoitasi kattavan, omista järjestelmistäsi sekä LINK Couponista saatavan datan avulla. Voit segmentoida asiakkaasi ja aikatauluttaa kampanjasi parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites