Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
Referenssi: Lahden Pelicans toteutti tärkeän tekstiviestikampanjan Hopealuoti-palvelullamme Lue täältä

LINK Coupon

LINK Couponilla lisäät tulojasi ja säästät kustannuksissasi mobiilikäyttöisillä kupongeilla. Pystyt antamaan tunnustusta parhaille asiakkaillesi ja tarjoamaan heille lisäpalvelujasi.

LINK Couponilla voit palkita uskolliset asiakkaasi heti ja lisätä liikennettä verkko- ja kivijalkakauppaasi. Teknisiä taitoja tai integrointeja ei tarvita. Luo, lähetä ja seuraa kuponkejasi käyttäjäystävällisellä työkalullamme.

Helppokäyttöinen


Kuka tahansa voi luoda kauniita kuponkeja käyttäjäystävällisellä työkalullamme. Tee itse koko kampanja – koulutusta ei tarvita. Meillä on useita malleja ja esimerkkejä valmiina auttamaan sinua prosessin läpi.

Brändiuskollinen


LINK Coupon tukee tuotemerkkiäsi 100-prosenttisesti. Voit lisätä yrityksesi logon ja värimaailman, tai tehdä täysin uuden ulkoasun. Voit myös räätälöidä verkkotunnuksen URL-osoitteen varmistaaksesi, että asiakas tunnistaa sinut.

Turvallinen


LINK Coupon tukee useita validointimenetelmiä täyttääkseen yrityksenne tietoturva- ja valvontatarpeet. Pura tiedot helposti omaan tietokantaasi tai tutki kampanjaa ohjauspaneelissamme kehittyneen suodatuksen avulla.

Mitä se tekee?

Uskollisten asiakkaiden palkitseminen on aina fiksua. Kanta-asiakkaasi ansaitsevat huomiota – ja paljon! LINK Coupon on valmis kuponkiratkaisu, joka lisää asiakkaiden sitoutumista ja uskollisuutta. Valitset asiakkaita aktivoivan kuponkimallin helposti ja teet siitä vaivattomasti brändi-ilmeesi mukaisen. Pystyt helposti mittaamaan ja seuraamaan kampanjoidesi tuloksellisuutta.

Miten se toimii?

LINK Coupon -palvelun avulla kanta-asiakkaasi voivat ostaa palveluitasi helposti, mikä luonnollisesti vaikuttaa positiivisesti yrityksesi liikevaihtoon. Voit myös optimoida kampanjoitasi kattavan datan avulla, esimerkiksi segmentoimalla asiakkaasi ja aikatauluttamalla kampanjasi parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Juttele maksutta asiantuntijan kanssa

Haluatko palkita kanta-asiakkaitasi, tehdä erikoistarjouksia VIP-asiakkaillesi tai järjestää erityiskampanjoita? Ota yhteyttä ja keskustele asiantuntijamme kanssa, miten LINK Coupon -palvelumme avulla voit entisestään parantaa asiakasuskollisuuttasi!

Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites