Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
Referenssi: Lahden Pelicans toteutti tärkeän tekstiviestikampanjan Hopealuoti-palvelullamme Lue täältä

LINK Mobile Invoice

Kassavirta on tärkeää jokaiselle yritykselle. On kriittistä, että saat maksut palveluistasi ajallaan. Silloin kun teet maksamisen helpoksi asiakkaillesi, saat yritystoimintasi kassavirran nopeammaksi ja tehokkaammaksi.

LINK Mobile Invoice -palvelumme on helppo, tehokas ja turvallinen käyttää – ja se on kätevä myös asiakkaillesi. Tämä kustannustehokas, dynaaminen ja välitön tapa veloittaa asiakkaita poistaa paperilaskujen tarpeen.

LINK Mobile Invoice tarjoaa erilaisia maksukanavia yhdessä integroidussa maksurajapinnassa. Voit käyttää sitä kaikentyyppisille maksuille. Veloitat kätevästi asiakkailtasi tapahtumamaksut, viivästyneet maksut ja maksut digitaalisista palveluistasi.

Helppokäyttöinen


LINK Mobile Invoice on helppo määrittää ja käyttää omien erityisten maksutarpeittesi mukaan. Se auttaa sinua tarjoamaan ja integroimaan useita maksukanavia kätevää ja välitöntä maksua varten.

Tehokas


LINK Mobile Invoicen avulla vältät paperilaskut ja voit käsitellä maksuja kustannustehokkaasti. Saat asiakkailtasi maksut nopeammin ja tehostat kassavirtaasi.

Turvallinen


Kaikki LINK Mobile Invoice -palvelun maksutapahtumat ovat suojattuja, koska kaikki maksutapahtumat hoidetaan ja valtuutetaan valitsemallasi maksupalveluntarjoajalla ja maksun vastaanottajilla.

Mitä se tekee?

LINK Mobile Invoice on monikanavainen jakelujärjestelmä maksupyynnöille, joka helpottaa maksamista ja poistaa paperilaskutuksen tarpeen.

Tämän palvelun avulla voit jakaa maksupyyntöjä helposti käyttämällä tekstiviestejä tai muita kanavia ja kerätä maksuja käyttämällä suositeltuja ja integroituja maksupalveluntarjoajia.

Asiakkaasi pääsee laskuusi käsiksi helposti linkin kautta, joka ohjaa hänet yrityksenne brändiä mukailevalle aloitussivulle. Pystyt seuraamaan reaaliaikaisesti maksujen suorittamista seurantaominaisuuksien avulla.

Miten se toimii?

Lähetät vaivattomasti asiakkaallesi tekstiviestin, jonka linkkiä painamalla hän pääsee suorittamaan maksun. Kun asiakas on maksanut, päivittyvät maksujärjestelmäsi reaaliaikaisesti. Voit halutessasi lisätä kuittaussivulle tietoa käynnissä olevista markkinointikampanjoistasi.

Voit luoda itse laskujen aloitussivut, jotka ovat yrityksesi ilmeen mukaiset ja jotka toimivat responsiivisesti eri alustoilla. LINK Mobile Invoice tukee useita eri maksutapoja.

Juttele maksutta asiantuntijan kanssa

Keräätkö paljon maksuja erilaisissa tapahtumissa, digitaalisten palveluidesi käytöstä tai joudutko ajoittain muistuttelemaan asiakkaitasi laskujen maksamisesta? Ota yhteyttä ja keskustele asiantuntijamme kanssa, miten voit mobiililaskutuksella tehostaa yrityksesi kassavirtaa!

Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites