Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
Referenssi: Lahden Pelicans toteutti tärkeän tekstiviestikampanjan Hopealuoti-palvelullamme Lue täältä

LINK SMS Gateway

LINK SMS Gateway on nykyaikainen ja luotettava alusta, jonka avulla kommunikoit nopeasti, helposti ja tehokkaasti maailmanlaajuisella kattavuudella.

Koska tekstiviesti on vieläkin maailman nopein viestintämuoto operaattoreista, matkapuhelimen tyypistä tai verkkoyhteydestä riippumatta, tarjoamme sinulle mahdollisuuden integroida nopeat ja vakaat tekstiviestiratkaisut nykyisiin IT-järjestelmiisi.

Helppokäyttöinen


Selkokielisesti dokumentoidut ohjelmointirajapinnat, kehittäjätyökalut ja lähdekoodiesimerkit tekevät käyttöönoton helpoksi.

Kestävä


SMS Gateway -alusta on äärimmäisen toimintavarma ja järjestelmää tarkkaillaan jatkuvasti parhaan turvallisuuden saavuttamiseksi.

Joustava


Viestisi voidaan lähettää käyttämällä tavallisimpia käyttöliittymiä ja sovelluksia, joten sinun ei tarvitse erikseen päivittää muita ohjelmistojasi.

Mitä se tekee?

Silloin kun sinun pitää lähettää suuria määriä tekstiviestejä, LINK SMS Gateway on loistava valinta yrityksellesi.

Tehokas SMS-viestintä ja vuoropuhelu SMS Gatewayn kautta on helppo integroida tietojärjestelmiisi. SMS Gateway -palvelumme skaalautuu lähettämään suuria tekstiviestimääriä sekunneissa. Palvelemme menestyksekkäästi suurasiakkaita, joiden liiketoiminta on riippuvainen aikakriittisistä tekstiviesteistä.

Palvelumme tarjoaa sinulle ajantasaista dataa, jonka avulla voit parantaa tekstiviestikampanjoitasi ja asiakastyytyväisyyttäsi. Seurantatyökalujen avulla seuraat viestiesi vastaanottoprosenttia ja teet tarvittaessa korjausliikkeitä parantaaksesi viestintääsi.

Miten se toimii?

Viestisi voidaan lähettää käyttämällä erilaisia käyttöliittymiä ja sovelluksia, ja uusia kanavia lisätään palveluumme koko ajan. Viestien lähettämisen lisäksi pystyt myös vastaanottamaan viestejä. Tarjoamme myös mahdollisuuden kommunikoida jatkuvasti kehittyvien LINK-tuotteiden ja mediakanavien kautta. Saat käyttöösi palvelua tukevia toimintoja, kuten esimerkiksi tekstiviestien lähettämisen sähköpostiin.

Juttele maksutta asiantuntijan kanssa

Lähetätkö liiketoiminnassasi paljon tärkeitä ja aikakriittisiä tekstiviestejä, joiden olisi parempi mennä varmasti perille ja herättää vastaanottajansa huomion? Ota yhteyttä ja keskustele asiantuntijamme kanssa, miten voit kehittää yrityksesi viestintää SMS Gateway -palvelun avulla.

Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites