Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
 • Protected by reCAPTCHA.
  Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
sms gateway icon

LINK SMS Gateway

LINK SMS Gateway on nykyaikainen ja luotettava alusta, jonka avulla kommunikoit nopeasti, helposti ja tehokkaasti maailmanlaajuisella kattavuudella.

Tekstiviesti on vieläkin maailman nopein viestintämuoto operaattoreista, matkapuhelimen tyypistä tai verkkoyhteydestä riippumatta, ja me tarjoamme sinulle mahdollisuuden integroida nopeat ja vakaat tekstiviestiratkaisut yrityksesi nykyisiin IT-järjestelmiin.

sms gateway icon

Helppokäyttöinen


Selkeästi dokumentoidut ohjelmointirajapinnat, kehittäjätyökalut ja lähdekoodiesimerkit tekevät käyttöönoton helpoksi.

Kestävä


SMS Gateway -alusta on äärimmäisen toimintavarma ja järjestelmää tarkkaillaan jatkuvasti parhaan turvallisuuden saavuttamiseksi.

Joustava


Viestisi voidaan lähettää käyttämällä tavallisimpia käyttöliittymiä ja sovelluksia, joten sinun ei tarvitse erikseen päivittää muita ohjelmistojasi.

LINK SMS Gateway -esimerkki

Miten SMS Gateway toimii?

Tehokas SMS-viestintä ja vuoropuhelu tärkeiden sidosryhmiesi kanssa onnistuu vaivattomasti järjestelmiisi integroituvan SMS Gateway -palvelumme avulla. Ratkaisullamme pystyt lähettämään valtavan määrän SMS-viestejä sekunneissa, juuri silloin kuin haluat. Useimmat asiakkaamme lähettävätkin tärkeät ja aikakriittiset viestit toimintavarmalla LINK SMS Gatewayllä.

 • Integroi LINK SMS Gateway API saumattomasti yrityksesi järjestelmiin
 • Lähetä ja vastaanota SMS-viestejä
 • Kattavat raportit

Palvelumme tarjoaa sinulle ajantasaista dataa, jonka avulla voit parantaa tekstiviestikampanjoitasi ja asiakastyytyväisyyttäsi. Seurantatyökalujen avulla seuraat viestiesi vastaanottoprosenttia ja teet tarvittaessa korjausliikkeitä parantaaksesi viestintääsi.

Sopii täydellisesti

 • Tärkeiden, aikakriittisten tekstiviestien lähettämiseen, jotka tulee saada turvallisesti ja varmasti perille, kuten vahvistuskoodit, kirjautumistiedot, turvailmoitukset, ilmoitukset jne.
 • Vahvistusviestit, peruutusviestit, muistutukset ja muut ilmoitukset varatuista vastaanottoajoista, lennoista, tapahtumista, tavaran toimituksista jne.

Ominaisuuksia

 • Viestisi voidaan lähettää käyttämällä erilaisia käyttöliittymiä ja sovelluksia, ja uusia kanavia lisätään palveluumme koko ajan.
 • Mahdollisuus kommunikoida jatkuvasti kehittyvien LINK-tuotteiden ja mediakanavien kautta.
 • Saat käyttöösi palvelua tukevia toimintoja, kuten esimerkiksi tekstiviestien lähettämisen sähköpostiin.
LINK SMS Gateway monipuoliset toiminnallisuudet
Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites