Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää

MAIL to SMS

Kaikkia sähköposteja ei ole luotu samanarvoisiksi. Viestien tärkeysaste voi vaihdella suorastaan tarpeettomasta viestistä äärimmäisen kriittiseen. Kiireinen vastaanottajasi saattaa saada satoja, ellei jopa tuhansia sähköpostiviestejä päivittäin. Näissä tilanteissa elintärkeä e-mailisi saattaa hukkua viestitulvaan ja siten lukematta.

Kun haluat varmistua siitä, että viestisi tulee luetuksi, MAIL to SMS -palvelumme takaa sinulle mielenrauhan. Voit palvelun avulla lähettää omasta sähköpostiohjelmastasi tärkeän mailisi myös tekstiviestimuodossa vastaanottajalle. Näin viestisi ei ainoastaan kilahda vastaanottajasi sähköpostikansioon, vaan myös tekstiviestikatalogiin. Tekstiviestilläsi on suurempi todennäköisyys tulla luetuksi, jolloin viestilläsi on myös parempi mahdollisuus johtaa toimenpiteisiin.

Viestien seuranta


Varmistuaksesi, että viestisi on mennyt perille ja että se johtaa toimenpiteisiin, saat sähköpostiisi kuittauksen viestisi perillemenosta.

Yhteensopiva


MAIL to SMS -palvelu on yhteensopiva lähes jokaisen sähköpostiohjelman kanssa. Myös palvelun asennus käy käden käänteessä sähköpostijärjestelmästäsi riippumatta.

Helppokäyttöinen


Pystyt lähettämään vaivattomasti tekstiviestit nykyisestä sähköpostiohjelmaltasi muutamalla napin painalluksella.

Mitä se tekee?

Meitä pommitetaan jatkuvalla syötöllä erilaisilla viesteillä eri kanavissa. Ei ole lainkaan tavatonta, että tässä informaatiotulvassa tärkeä viestisi saattaa jäädä lukematta. MAIL to SMS -palvelun avulla lähetät viestisi myös tekstiviestimuodossa parantaen sen mahdollisuutta tulla luetuksi.

MAIL to SMS -palvelu on ratkaisusi silloin, kun sinulla on erityisen tärkeitä sähköposteja, jotka haluat luettavan pikaisesti. Oli kyseessä kuinka kiireinen vastaanottaja tahansa, sähköpostin lisäksi lähetetty tekstiviesti herättää vastaanottajansa huomion.

Myös tekstiviestiin vastaaminen on tehty helpoksi. Tavoittelemasi henkilön ei tarvitse erikseen kirjautua sähköpostiohjelmaan, vaan hän voi vastata sinulle suoraan tekstiviestillä, jolloin viesti rekisteröityy myös sähköpostikansioosi.

Miten se toimii?

MAIL to SMS -palvelu on helppo ja nopea liittää osaksi jo olemassa olevaan sähköpostijärjestelmääsi, esimerkiksi Outlookia tai Thunderbirdiä. Voit heti asennuksen jälkeen lähettää meilisi myös tekstiviesteinä. Kattavan raportoinnin avulla voit seurata viestiesi perillemenoa.

Mikäli sinulla on tarvetta vielä tehokkaammalle kaksisuuntaiselle viestintädialogille, voit liittää sähköpostiohjelmaasi myös SMS to MAIL -palvelun. Tällöin voit lähettää tekstiviestisi myös sähköpostina.

Juttele maksutta asiantuntijan kanssa

Lähetätkö paljon sähköposteja, joiden olisi parempi tulla luetuksi? Oletko kiireinen henkilö, joka haluaisi erottaa oikeasti kriittiset viestit massasta? Ota yhteyttä ja keskustele asiantuntijan kanssa siitä, miten MAIL to SMS -palvelumme voi auttaa sinua yrityksesi viestinnässä!

Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites