Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
mobiilimarkkinointi

Mobiilikampanjat

Usein asiakkaan kynnys osallistua kampanjaan saattaa olla korkea. Joko osallistuminen on tehty hankalaksi tai sitten kampanja ei puhuttele asiakasta. Pahimmassa tapauksessa tämä johtaa kustannuksiin ilman tuloksia.

Jos haluat houkutella uusia asiakkaita sekä palkita ja kiittää vanhoja kanta-asiakkaitasi, LINK Mobilityn mobiilikampanjointi on sinua varten. Palvelumme on avaimet käteen -ratkaisu, joka tekee kampanjoinnin tekstiviestien välityksellä helpoksi unohtamatta tuloksellisuutta. 

mobiilimarkkinointi

Suunnittelu


Suunnittelemme sinulle kanssasi kokonaisvaltaisen mobiilikampanjan, joka myös saa vastakaikua asiakkaaltasi.

Toteutus


Toteutamme kampanjasi helppokäyttöisten sovellustemme avustuksella. Viestit lähtevät helposti ja personoidusti asiakkaillesi.

Raportointi


Kattavan raportointimme ansiosta kampanjoitasi voidaan optimoida koko ajan parhaiden mahdollisten tulosten saavuttamiseksi.

Mitä se tekee?

Mobiilikampanjat ovat erinomainen tapa hankkia uusia asiakkaita ja kiittää uskollisia kanta-asiakkaita yhteistyöstä. Kampanjaan osallistumisen on oltava asiakkaalle vaivatonta ja kampanjasisällön sellaista, että se kannustaa lukijaansa toimintaan.

LINK Mobilityn Mobiilikampanjan avulla kampanjoiden toteutus hoituu käden käänteessä. Tarjoamme sinulle valmiin ratkaisun, joka räätälöidään aina yrityksesi tarpeiden mukaiseksi. Suunnittelemme ja toteutamme kanssasi kampanjan, joka houkuttelee uusia asiakkaita ja syventää jo olemassa olevia asiakassuhteitasi.

Mobiilikampanjat toimivat erinomaisesti erilaisten kilpailujen, arvontojen, äänestysten ja tilausten tekemiseen. Kanta-asiakkaillesi voit markkinoida esimerkiksi alennuksiasi, tapahtumiasi ja kanta-asiakasohjelmiasi.

Miten se toimii?

Suunnittelemme ensin kampanjasi yhdessä ottaen huomioon yrityksesi ja asiakassegmenttisi erityispiirteet. Tämän jälkeen toteutamme kampanjan LINK Mobilityn ohjelmistojen ja sovellusten avulla. Saamme relevanttia dataa kampanjasi menestyksestä, jotta voimme optimoida ja parannella kampanjaa paremman tuloksen saavuttamiseksi.

Juttele maksutta asiantuntijan kanssa

Onko sinulla uskollisia asiakkaita, joita haluat palkita ja kiittää kanta-asiakaseduin? Vai haluatko kerätä liidejä osallistamalla uusia ihmisiä arvontoihisi, äänestyksiisi tai kilpailuihisi? Ota yhteyttä ja keskustele asiantuntijamme kanssa mahdollisuuksista, joita Mobiilikampanjat -palvelumme voi tuoda yrityksellesi!

Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites