Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää

SMS Kertakäyttösalasanat

Tarvitsevatko asiakkaasi kertakäyttösalasanoja palvelujesi onnistuneeseen käyttämiseen? LINK Mobilityn SMS Kertakäyttösalasanat -palvelun avulla lähetät kertakäyttösalasanat perille tekstiviestillä luotettavasti ja oikea-aikaisesti.

Teemme kertakäyttösalasanojen käytöstä asiakkaillesi mahdollisimman helppoa ja turvallista. Voit esimerkiksi itse määritellä, kuinka kauan salasana on voimassa ennen kuin se poistuu lopullisesti palvelimilta. Saat myös toimituskuittauksen jokaisesta lähetetystä salasanasta, jolloin pystyt varmistumaan asiakaskokemuksen jouhevuudesta.

Toimintavarmuus


Asiakkaasi saavat kertakäyttösalasanansa luotettavasti ja nopeasti, pitäen heidät tyytyväisinä. Olemme varmistaneet palvelun turvallisuuden ja luotettavuuden kahdenkertaisilla palvelimilla ja operaattoriyhteyksillä.

Yhteensopiva


Voit helposti yhdistää SMS Kertakäyttösalasana -palvelun muiden tuotteidemme kanssa, jolloin salasanojen lähetys on vaivatonta. Viestien lähetys onnistuu esimerkiksi MAIL to SMS, SMS Gateway tai Hopealuoti-palvelullamme.

Kokemus


Kokemuksemme tuo varmuutta ja mielenrauhaa asiakkaillemme. Olemme Suomen johtava tekstiviestikertakäyttösalasanojen välittäjä monen vuoden kokemuksella.

Mitä se tekee?

Kertakäyttösalasanojen pääasiallisena tarkoituksena on varmentua asiakkaittesi henkilöllisyydestä. Kertakäyttösalasanoilla viestit asiakaskunnallesi, että oikeasti välität heidän turvallisuudestaan ja tietosuojastaan. Asiakas, joka luottaa sinuun täysin, on paras asiakkaasi.

SMS kertakäyttösalasanat -palvelumme avulla toimitat asiakkaillesi kertakäyttösalasanat vaivattomasti ja juuri silloin, kun siihen on tarvetta. Turvallisen protokollamme ansiosta salasanat toimitetaan aina tietoturvariskit minimoiden. Saatte aina toimituskuittauksen lähetetyistä viesteistä, joten voitte seurata palvelun toimivuutta ja asiakastyytyväisyyttä.

Miten se toimii?

Salasanat sisältävien tekstiviestien lähettäminen onnistuu esimerkiksi MAIL to SMS, SMS Gateway tai Hopealuoti-palvelullamme. Nämä palvelut toimivat lähes kaikkien sähköpostiohjelmien kanssa ja niiden asentaminen on vaivatonta.

Juttele maksutta asiantuntijan kanssa

Pitääkö sinun varmistua käyttäjiesi tarkemmasta tunnistamisesta palvelujesi luonteen vuoksi ja haluat tehdä kertakäyttösalasanojen käyttämisestä mahdollisimman yksinkertaista asiakkaillesi ja yrityksellesi? Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja keskustele miten SMS kertakäyttösalasanat -palvelu toimii viestintäsi tukena!

Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites