Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää

SMS to MAIL

Tehokkaan ja turvallisen tiedonhallinnan kannalta on tärkeää, että tarvittava tieto löytyy nopeasti ja mieluiten samasta paikasta. Sama koskee myös viestintää – tärkeät viestit kannattaa olla kootusti yhdessä paikassa, eikä hajautettuna eri sovellusten syövereissä. Lähettäessäsi tärkeän tekstiviestin tai sellaisen vastaanottaessasi, haluat olla varma, että kaikki tarvittava data on helposti saatavilla ja yhdistettävissä kontekstiinsa.

LINK Mobilityn SMS to MAIL -palvelun avulla saat helposti kerättyä, luotua ja lähetettyä tärkeät tekstiviestit siten, että ne päätyvät vastaanottajan sähköpostikansioon myöhempää tarkastelua varten.

Yhteensopiva


SMS to Mail -palvelu on yhteensopiva lähes kaikkien sähköpostiohjelmistojen kanssa ja sen asentaminen on nopeaa ja vaivatonta.

Helppokäyttöisyys


Tarvitsemme sinulta vain sähköpostiosoitteen, jonne ohjaamme tekstiviestisi. Sen jälkeen tärkeät tekstiviestit saapuvat automaattisesti myös osoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Monisuuntainen


Palvelua voi käyttää myös viesteihin vastaamiseen ja kommunikointiin. Vastauksen tekstiviestiin voi laatia suoraan sähköpostilla, jolloin kommunikaatioalustaa ei tarvitse vaihtaa kesken kaiken.

Mitä se tekee?

Palvelumme ansiosta sinun ei tarvitse enää murehtia hajanaisista viesteistä ja keskusteluista eri kanavissa, sillä palvelu kerää kaikki tärkeät viestisi kootusti yhteen paikkaan. Olipa kyseessä asiakkaiden lähettämiä tekstiviestejä tai tiimin sisäisiä, keskenään lähetettyjä viestejä, niin voit olla varma että kaikki tarvittavat viestit löytyvät yhdestä paikasta. Säästät huomattavasti arvokasta aikaa, kun yksittäisiä tiedon palasia ei tarvitse etsiä eri sovelluksista.

Yksinkertaisuudessaan SMS to MAIL -palvelumme kerää asiakkaittesi palautteet, tilaukset ja muutkin asiakassuhteeseen liittyvät viestit samaan sähköpostikansioon myöhempiä toimenpiteitä varten. Asiakastyöhön liittyvät tiimin sisäiset tekstiviestit voidaan yhtälailla ohjata kootusti samaan sähköpostiosoitteeseen, josta ne ovat helposti ja nopeasti saatavilla.

Miten se toimii?

SMS to MAIL -palvelu ohjaa tekstiviestit osoitettuun sähköpostiosoitteeseen ja lähettää halutessasi lähettäjälle vielä kuittauksen viestin vastaanottamisesta. Palvelun käyttöönotto on nopea ja vaivaton prosessi, eikä palvelun käyttöön tarvita erityisiä asennuksia. Tarvitsemme sinulta vain sähköpostiosoitteen, jonne viestit välitetään.

Mikäli sinulla on tarvetta vielä tehokkaammalle kaksisuuntaiselle viestintädialogille, voit liittää tuotteeseen MAIL to SMS -palvelumme, jonka avulla tärkeät sähköpostiviestisi lähetetään vastaanottajalle myös tekstiviestinä. Kyseinen palvelu on erinomainen vaihtoehto etenkin niissä tilanteissa, joissa tiedotteen tai viestin on tavoitettava vastaanottaja nopeasti ja varmasti – ajasta ja paikasta riippumatta.

Juttele maksutta asiantuntijan kanssa

Onko sinulla paljon tärkeää tekstiviestikommunikaatiota, jonka haluaisit kerätä kätevästi yhteen paikkaan? Keräätkö asiakaspalautteita ja tilauksia tekstiviestitse? Ota yhteyttä asiantuntijaamme keskustellaksesi miten MAIL to SMS-palvelumme voi auttaa yritystäsi viestinnässä ja liiketoimintasi kehittämisessä.

Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites