Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää

Tekstiviestiäänestys

Äänestykset ovat tärkeä osa tiedonkeräämistä oli kyseessä sitten yritystoimintasi tai televisiokilpailu. Jotta käytössäsi olisi mahdollisimman laaja otanta ääniä, on äänestysprosessin oltava vaivaton ja nopea. Ihmiset jättävät helposti äänestämättä, jos äänestyksen eteen on nähtävä liiaksi vaivaa.

LINK Mobilityn tekstiviestiäänestys -palvelun avulla toteutat äänestykset käyttäjäystävällisesti ja nopeasti oli kyseessä sitten neuvottelu, seminaari tai televisioäänestys. Reaaliaikaisia äänestystuloksia on helppo seurata grafiikoista, jotka rakennat vaivattomasti sovelluksellamme.

Helppokäyttöisyys


Palvelun käyttö on helppoa. Tarvitsette ainoastaan verkkoyhteyden, projektorin ja matkapuhelimet äänestämistä varten. Palveluun kuuluu myös maksuton koulutus, jonka avulla saatte kaiken irti tekstiviestiäänestämisen tuomista mahdollisuuksista.

Nopeus


Tekstiviestiäänestys on nopea tapa kerätä dataa, tietoa ja tehdä päätöksiä. Palvelu toimii loistavasti myös ulkomaisilla liittymillä – äänestäjien sijainnista riippumatta.

Datalähtöisyys


Voit näyttää reaaliaikaisia äänestystuloksia yleisölle esimerkiksi projektorin tai television välityksellä. Voit jälkikäteen kerätä tiedot itsellesi arkistoon ja liiketoiminnan kehittämistä varten.

Mitä se tekee?

Huutoäänestykset aiheuttavat usein vain sekamelskaa. Liian byrokraattinen äänestystapa sen sijaan syö ääniä, koska äänestäminen jää silloin usein tekemättä. 

Kun haluat kerätä luotettavasti palautetta, tehdä päätöksiä tai toteuttaa yleisöäänestyksen, LINK Mobilityn tekstiviestiäänestys -palvelu on loistava valinta yrityksellesi. Tekstiviestiäänestyksellä annat yleisöllesi reilun ja mutkattoman tavan antaa mielipiteensä kuulua.

Palvelun käyttöönotto on vaivatonta ja sisältää koulutuksen, jotta voit ottaa täyden ilon irti äänestyksien tuomista mahdollisuuksista.

Miten se toimii?

Tekstiviestiäänestäminen on todella kätevää. Ensin ilmoitat äänestysohjeet yleisöllesi videotykin, television tai internetin välityksellä. Tämän jälkeen yleisösi edustajat vastaavat kysymyksiisi tekstiviestillä sijainnistaan riippumatta. Voit myös näyttää yleisölle reaaliajassa, miten äänestys kehittyy. Äänestyksen jälkeen voit kerätä äänestystulokset analysoitavaksi mahdollisia toimenpiteitä varten.

Juttele maksutta asiantuntijan kanssa

Haluatko äänestystulokset selkeästi ja nopeasti ilman ylimääräistä sekamelskaa? Tekstiviestiäänestyspalvelu sopii hyvin yritysten päätöksentekoon ja televisioäänestyksiin. Ota yhteyttä ja keskustele asiantuntijamme kanssa siitä, miten voitte sujuvoittaa äänestysprosessejanne tekstiviestiäänestyksen avulla!

Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites