Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää

Tekstiviestihälytys

Hälytyksen yksi erottamaton osa on se, että sen on aiheutettava nopeita toimenpiteitä. Jos hälytys jää kuulumatta tai siihen ei reagoida, voivat seuraukset olla pahimmassa tapauksessa peruuttamattomia.

LINK Mobilityn tekstiviestihälytys on toimintavarma ratkaisu hätätilanteisiin, joissa pitää kommunikoida nopeasti ja luotettavasti. Apunasi oleva 24/7 tuki varmistaa, että viestisi lähtevät vastaanottajille pahimmassakin kriisitilanteessa.

Luotettavuus


Tekstiviestipalvelussamme palvelimet ja operaattoriyhteydet ovat vähintään kahdennettu, jolloin toimintavarmuus on huippuluokkaa. SLA-sopimuksen ja tuen ansiosta palvelu toimii hyvin pahimmissakin kriisitilanteissa.

Seuranta


Seurantatyökalun avulla voitte helposti varmistua siitä, että viestit ovat menneet perille, eivätkä jääneet matkan varrelle. Työkalu on reaaliaikainen, joten datan perusteella voitte tehdä nopeita päätöksiä tilanteenne mukaisesti.

Helppokäyttöisyys


Viestien lähettäminen onnistuu vaivattomasti lähetystyökalujemme avulla. Työkalut toimivat lähes kaikilla sähköpostiohjelmilla ja ne on todella helppo ottaa käyttöön. Tutustu siis myös MAIL to SMS, SMS Gateway ja Hopealuoti-palveluihimme!

close up of hands holding phones

Mitä se tekee?

Hätätilanteissa viestinnän pitää olla kunnossa, koska muuten seuraukset voivat olla kohtalokkaita. Jos palvelusi mahdollisilla toimintahäiriöllä on kauaskantoisia seurauksia tai jos sinun pitää kiireesti viestiä hätätilanteista henkilökuntasi sisällä, tekstiviestihälytys on nopea ja luotettava keino saada viestisi perille.

Tekstiviestihälytyspalvelumme ansiosta tiedät, että olet varautunut parhaalla mahdollisella tavalla. Kun tilanne on päällä, voit luottaa järjestelmämme kuin kallioon.

Miten se toimii?

Hälytystilanteessa voit lähettää tekstiviestin haluamiesi henkilöiden puhelimiin tekstiviestillä. Viestien lähettäminen onnistuu yksinkertaisesti helppokäyttöisten työkalujemme, MAIL to SMS, SMS Gateway tai Hopealuoti-palvelumme avulla.

Juttele maksutta asiantuntijan kanssa

Jos liiketoimintasi tarvitsee kriisitilanteita varten tehokasta viestintää, LINK Mobilityn tekstiviestihälytys on palvelu juuri sinulle. Ota yhteyttä ja keskustele asiantuntijamme kanssa siitä, miten palvelumme avulla voimme tehdä liiketoiminnastasi luotettavampaa ja turvallisempaa!

Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites