Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää

Tekstiviesti­maksaminen

Mitä monimutkaisemmaksi tuotteidesi ja palveluidesi ostaminen on tehty, sitä todennäköisempää on, että asiakkaasi poistuu ilman ostopäätöstä. Ostoaikeissa olevat asiakkaasi arvostavat maksamisen suoraviivaisuutta ja helppokäyttöisyyttä.

LINK Mobilityn operaattorimaksupalvelun avulla asiakkaasi maksaa tuotteesi tai palvelusi kätevästi tekstiviestillä. Ilman hankalaa esirekisteröitymistä asiakkaasi maksaa parkkipaikkansa, lataa sähköautonsa tai suorittaa vaikkapa hiihtolatumaksunsa. Saat kuukausittain käsiisi raportin ja tuloutuksen tehdyistä kaupoista.

Turvallinen


Maksaminen tekstiviestillä on turvallista sekä asiakkaillenne että yrityksellenne. Asiakkaanne laskutus hoituu puhelinoperaattorin puolesta ja tilitys toteutuneista kaupoista tapahtuu teille kuukausittain raportoinnin kera.

Asiakasystävällinen


Maksaminen tekstiviestillä on todella helppoa. Asiakkaanne ei tarvitse tehdä ylitsepääsemättömiä toimenpiteitä hankkiakseen tuotteitanne tai palveluitanne. Yksinkertainen maksaminen saa asiakkaat palaamaan uudestaan ja suosittelemaan palveluanne eteenpäin.

Inklusiivinen


Olipa asiakkaallasi modernein älypuhelin tai perinteinen simpukkapuhelin ilman internettiä ja muita hienouksia, tekstiviestimaksaminen onnistuu käden käänteessä. Palvelu ei syrji puhelimen mallin mukaan, vaan se tehty kaikille, matkapuhelinmieltymyksestä riippumatta.

Mitä se tekee?

Asiakkaasi tekevät yleensä päätöksiä nopeasti liittyen palvelujen ja tuotteiden ostamiseen. Tilanteissa, joissa hyödykkeen hankintaan pitää nähdä liikaa vaivaa, asiakkaallesi on helpompaa lykätä tilauksen tekemistä ja lopulta unohtaa koko asia.

LINK Mobilityn tekstiviestimaksaminen tekee asiakkaasi ostoprosessin helpoksi ja vaivattomaksi. Yhdellä tekstiviestillä ja ilman hankalia välivaiheita asiakkaasi voi hankkia tuotteesi tai palvelusi turvallisesti ja asiakasystävälliseksi. Ostamisen helppous tuo asiakkaan ja hänen ystävänsä takaisin tuoden samalla rahaa yrityksesi kirstuun.

Miten se toimii?

Kun asiakas on tehnyt ostopäätöksensä, hän voi lähettää teille ohjeidenne mukaisen tekstiviestin. Heti tämän jälkeen asiakkaan matkapuhelimeen lähetetään koodi ja vahvistusviesti. Ostokoodin avulla asiakkaasi voi nyt viimeistellä ostoksensa ja nauttia tuotteestasi tai palvelustasi täysin rinnoin.

Juttele maksutta asiantuntijan kanssa

Onko yritykselläsi tuotteita ja palveluita, joiden hankkimista haluaisit helpottaa? Ota yhteyttä ja juttele asiantuntijamme kanssa lisää ostamisen nopeuttamisesta ja sujuvoittamisesta, jonka tekstiviestimaksaminen mahdollistaa!

Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites