Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää

Tekstiviesti­palvelut

Jokainen yritys on erilainen. Ei ole olemassa valmista viestinnän muottia, joka sopisi kaikille yrityksille ja kaikkiin tarkoituksiin. Tämän vuoksi tekstiviestipalvelumme räätälöidään toimivaksi yrityksesi liiketoiminnan näkökulmasta.

Teknisen ja viestinnällisen osaamisemme ansiosta pystymme toteuttamaan yrityksellesi huomattavankin monimutkaisia tekstiviestipalveluja, jotka pitävät asiakkaasi tyytyväisinä. Konsultoimme sinua myös kampanjoidesi sisällöstä ja autamme sinua laatimaan kampanjoiden käyttöohjeet loppuasiakkaitasi varten.

Räätälöity


Räätälöimme aina tekstiviestipalvelumme vastaamaan sinun yrityksesi tarpeita. Jokainen yritys ja asiakaskunta ovat erilaisia. Ei ole olemassa yhtä ratkaisua, joka sopii kaikille.

Helppokäyttöinen


Tekstiviestipalveluidemme integroiminen jo olemassa oleviin järjestelmiisi käy vaivattomasti. Lisäksi itse palveluiden käyttäminen on helppoa ja tarvittaessa toteutamme teille myös käyttökoulutuksen.

Turvallinen


Tekstiviestipalvelumme on luotettava ja turvallinen, joten yrityksesi ja asiakkaasi tiedot ovat turvassa. Lisäksi palveluyhteytemme ovat aina vähintään kahdennetut, joten palvelu toimii moitteettomasti missä ja milloin vain.

Mitä se tekee?

Yritystäsi määrittää huomattavan paljon se, miten se viestii. Viestinnällä kommunikoit asiakkaasi kanssa ja luot heille mielikuvan yrityksestäsi. Jos viestintä takkuaa, sillä on negatiivisia vaikutuksia asiakassuhteisiinne sekä yrityksenne brändiin.

Räätälöidyillä tekstiviestipalveluillamme hoidat monimutkaisenkin yritysviestintäsi käden käänteessä. Viestit tehokkaasti asiakkaittesi kanssa, keräät dataa ja kiillotat brändiäsi helposti ja vaivattomasti, missä ja milloin vain.

Asiakkaan ja yrityksen välinen vuoropuhelu mahdollistaa tehokkaan liiketoiminnan. Avullamme se onnistuu parhaiten!

Miten se toimii?

Toteutamme monimutkaisemmatkin tekstiviestipalvelut tehokkaasti LINK Mobilityn ratkaisuilla. Saatte meiltä valmiit komponentit yleisimpiin tarpeisiin, kuten SMS-, MMS-, sähköpostiviestien ja verkkolomakkeiden lähetykseen ja vastaanottoon.

Käytössänne on lisäksi ratkaisut XLS, CSV, XML- tiedostojen tuontiin ja vientiin. Ajastustoimintojemme avulla kommunikoitte oikea-aikaisesti asiakkaittenne kanssa.

Asiakasdialogin ylläpitäminen onnistuu helposti esimerkiksi Hopealuoti-, SMS to MAIL- tai MAIL to SMS -työkaluillamme. Yritykset, joilla on teknistä osaamista, voivat toteuttaa toiminnallisuuden myös SMS Gateway -palvelumme avulla.

Juttele maksutta asiantuntijan kanssa

Tarvitsetko viestintääsi tavallista monimutkaisempia ratkaisuja? Ota yhteyttä ja keskustele asiantuntijamme kanssa siitä, miten tekstiviestipalvelujemme avulla voit kehittää viestintääsi ja parantaa asiakaskokemustasi.

Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites