Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää

Golf Center Oy

Tiesitkö, että tekstiviesti on loistava tapa verkkokaupan myynnin kasvattamiseen? Lue alta millaisia tuloksia asiakkaamme Golf Center Oy saavutti hiljattain toteutetulla tekstiviestikampanjalla.

”Yhteistyö käynnistyi selkeästi ja LINK Mobilityn kanssa käyty videopalaveri oli hyödyllinen. Yhteistyön käynnistäminen kolmen kuukauden sopimuksella oli sujuvaa, ja sopimus saatiin nopeasti valmiiksi. LINKiltä saimme tarvittavan avun ja vinkkejä liikkeelle lähtemiseksi.

Tekstiviestikampanjan tarkoituksena oli vauhdittaa vuoden suurimman tarjouskampanjamme kahta viimeistä päivää (kampanjan kesto keskiviikosta maanantaihin) ja muistuttaa myymälöiden sunnuntaiaukiolosta.

Tekstiviesti lähetettiin kampanjaviikon toiseksi viimeisenä päivänä 15 000 asiakkaalle ja verkkokauppatilausten määrä tuplaantui seuraavaksi viideksi tunniksi verrattuna edellisen päivän vastaavaan aikaan. Seuraavan päivän myynti oli myös onnistunut. Olimme tyytyväisiä viestintäkampanjan tuloksiin.

Olemme kokeilleet tekstiviestimarkkinointia LINK Mobilityn avulla nyt pariin kampanjaan ja olemme tuloksiin tyytyväisiä. Aiomme jatkaa yhteistyötä LINK Mobilityn kanssa myös muiden suurten kampanjoiden yhteydessä.”

ps. nyt on muuten loistava aika käynnistää valmistautuminen Black Fridayn markkinointiin – ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites