Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää

Intersport

Intersport parantaa asiakkaidensa ostokokemusta mobiiliviestinnällä

LINK Mobility toteuttaa maailman suurimman urheiluvälineketjun, Intersportin, markkinointikampanjoita ja Click & Collect -tekstiviesti-ilmoituksia Ranskassa, Ruotsissa ja Suomessa.

 

Intersport pyrkii kannustamaan ja innostamaan ihmisiä aktiiviseen elämään. Yhtiöllä on laaja valikoima urheiluvälineitä ja kattava vähittäiskaupan verkosto läpi Euroopan. Intersport on maailman suurin urheilukauppaketju, jolla on 5500 myymälää 44 maassa.

Ranskassa ketjulla on noin 550 myymälää sekä verkkokauppa. LINK Mobility lähettää miljoonia tekstiviestejä vuosittain kumppanin kanssa toteutettaviin myymäläkampanjoihin. Jatkamme myös markkinoinnin modernisointia uusilla Rich SMS -ominaisuuksilla.

Ruotsissa Intersportilla on noin 140 myymälää ja verkkokauppa, ja se on LINK Mobilityn asiakas yhteistyökumppanin kautta. Hoidamme markkinointitekstiviestintää ja Click & Collect -tekstiviesti-ilmoituksia, kun asiakkaiden verkkokaupasta ostamat tuotteen ovat noudettavissa liikkeestä.

– Keskitymme LINK Mobilityyn kumppanina, ja heistä tulee tärkeä osa palvelukonseptiamme. Yhdessä parannamme asiakkaidemme ostokokemusta, sanoo Intersport Ruotsin talousjohtaja Pontus Petersson.

Intersport Finland Oy, jolla on Suomessa 62 liikettä, on ollut LINK Mobilityn asiakas useamman vuoden ajan. He hyödyntävät tekstiviestejä markkinoinnissa sekä ostettujen tuotteiden noutoilmoituksissa.

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites