Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
Referenssi: Lahden Pelicans toteutti tärkeän tekstiviestikampanjan Hopealuoti-palvelullamme Lue täältä

Kamux

LINK Mobilityn ensiluokkainen SMS Gateway -palvelu helpottaa KAMUXin kasvua

KAMUX on käyttänyt LINK Mobilityn SMS Gatewayta Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa repeat bisneksen varmistamiseen jo vuoden ajan. Koska suurin osa asiakkaista tulee internetin välityksellä, on kaikkien järjestelmien palveltava tätä tarvetta luotettavasti ja tehokkaasti.

 

KAMUX on suomalainen nopeasti kasvava yritys, jolla on yhteensä 70 toimipistettä Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa. He ovat edelläkävijöitä digitaaliteknologian hyödyntämisessä auton arvon määrittämisestä aina myyjän työn ohjaamiseen. Mikki Inkeroinen on vastuussa KAMUXin markkinoinnista ja sähköisestä liiketoiminnasta ja hän kokee yhteistyön LINK Mobilityn kanssa tärkeäksi.

– Me myymme vuosittain 50 000 ajoneuvoa ja näkemyksemme mukaan yhteydenpito asiakkaisiin sekä asiakassuhteiden hoito ovat avainasemassa menestykselle ja jatkuvalle kasvulle, Inkeroinen pohjustaa.

 

LINK Mobility on toimintavarma ja monipuolinen

LINK Mobilityn kanssa tehdyn yhteistyön etuihin Inkeroinen listaa palvelun käytön monipuolisuuden, helppouden, nopeuden ja yleisen toimintavarmuuden.

– Olemme nyt vuoden käyttäneet LINK Mobilityn SMS Gatewayta kaikissa toimintamaissamme. Se auttaa meitä muun muassa asiakkuusmarkkinoinnin palveluiden toteuttamisessa, asiakasrajapinnan kuvaamisessa sekä yksi- ja kaksisuuntaisten tekstiviestien kanssa, hän listaa.

 

Palvelu on ollut ensiluokkaista

KAMUX tavoittelee kasvua kaikilla markkinoillaan ja tähtää markkinoiden ykköseksi. Tästä syystä on tärkeää, että samalta yhteistyökumppanilta saa kerralla toimivan ratkaisun kaikkiin maihin.

– Me saamme yhdeltä toimijalta saman luotettavan palvelun kaikkiin toimipisteisiimme. Järjestelmä on yksinkertainen käyttää, sillä rajapinta on selkeä ja erittäin hyvin dokumentoitu. Tämän lisäksi se toimii kaikissa toimintamaissamme samalla tavalla, joten käytettävyyden ohella saamme myös säästöjä, Inkeroinen summaa.

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites