Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää

Messukeskus

Messuliput varmasti perille SMS Gatewayn avulla

lyhyesti asiakasyritys: messukeskus, tuote: SMS gateway, toimiala: messupalvelut, käyttö: lipputoimitus

Vuodesta 2020 lähtien Suomen Messut Osuuskunta eli tuttavallisemmin Messukeskus on käyttänyt LINK Mobilityn SMS Gateway -palvelua pääsylippujen toimittamiseen kuluttajille. Ensimmäiset viestit lähetettiin Helsingin Kirjamessut verkossa -messutapahtuman osallistujille ja seuraukset yllättivät positiivisesti.

”Olemme jo vuosikausien ajan lähettäneet messulippuja joko sähköpostilla tai SMS-viestillä meidän tapahtumien kävijöille. LINK Mobilityn tarjoama SMS Gateway -ratkaisu on tähän meidän tarpeeseemme kustannuksiltaan ja ominaisuuksiltaan mielekäs”, kertoo konsernin tietohallintopäällikkö Mikko Levo.

Palvelun helppo ja vaivaton käyttöönotto sekä toimintavarmuus ovat yllättäneet Levon positiivisesti. LINKin SMS Gateway -palvelu asennettiin Messukeskuksen käyttöön yhdessä päivässä asiantuntijoiden toimesta eikä yhtäkään häiriötä palvelun toiminnassa tai viestien toimituksessa ole sittemmin ilmennyt.

”Olen erityisesti ilahtunut siitä, että palvelun käyttöönotto oli niin helppoa ja nopeaa. Lisäksi käyttöönoton jälkeen tietoomme ei ole kertaakaan tullut palautetta kuluttajilta, jossa kuluttaja olisi tilannut lipun toimitettavaksi tekstiviestillä, mutta viestiä ei koskaan saapunut”, Levo toteaa.

Tapahtuma- ja messualalla toimiva Messukeskus on joutunut poikkeuksellisten aikojen vallitessa luomaan uusia ja innovatiivisia tapoja tarjota inspiroivia ja unohtumattomia kohtaamisia ihmisille. Näin ollen Messukeskus järjesti lokakuussa 2020 Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuman, jossa useat suomalaiset pääsivät nauttimaan ainutlaatuisesta kirjallisuustapahtumasta turvallisesti verkon välityksellä. Pääsyliput tilaisuuteen lähetettiin LINK Mobilityn SMS Gateway -palvelua hyödyntäen ja vaikka lipun näyttäminen ja lunastus toteutettiin kokonaan sähköisesti, ei ongelmia ilmennyt. Mukautuvan ja yrityksen omiin järjestelmiin helposti integroituvan sekä tietoturvallisen palvelumme ansiosta Suomen Messut Osuuskunta pystyy nyt ja tulevaisuudessakin varmistamaan onnistuneen asiakaskokemuksen kuluttajille heti lipun toimituksesta alkaen.

Messukeskuksesta yleisesti

Messukeskuksen omistaa Suomen Messut, joka on 197 jäsenen muodostama osuuskunta. Osuuskunnan jäseniin kuuluu yrityksiä ja lisäksi myös Helsingin kaupunki sekä Suomen Messusäätiö. Messukeskus järjestää vuosittain 50 ammatti- ja yleisömessua ja tuhat kokousta ja kongressia. Tilaisuuksissa käy 10 000 median edustajaa ja somevaikuttajaa. Normaalina vuonna Messukeskus lähettää noin 100 000 pääsy- tai kutsulippua tapahtumiin SMS-viestillä.

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites