Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:

Tietoa meistä

Olemme Euroopan johtava mobiiliviestinnän tarjoaja. Olemme erikoistunut viestintään, digitaalisiin palveluihin ja älykkään tiedon käyttöön. Tarjoamme laajan valikoiman innovatiivisia ja skaalautuvia mobiilipalveluita toimialasta riippumatta, luoden arvokasta digitaalista lähentymistä yritysten ja asiakkaiden, sekä alustojen ja käyttäjien välillä.

Liiketoimintamme

LINK Mobility tekee mobiilivuorovaikutuksesta ja nykyaikaisista keskusteluista helppoja. Tarjoamme globaalia, nopeaa ja personoitua viestintää yritysten ja asiakkaiden väliseen vuoropuheluun mobiiliviestinnän kaikilla osa-alueilla.

Vuonna 2001 otimme ensimmäiset pienet askeleet tulevaisuutemme älykkäimpien mobiiliviestinnän rajapintojen kehitystyössä. Sen jälkeen LINK Mobilitystä on kasvanut Euroopan johtava mobiiliviestintäratkaisujen toimittaja. Meitä on nyt yli 500 LINKkiläistä, ja pyrimme muuttamaan personoitua viestintää useilla uusilla kanavia, innovatiivisilla mobiiliviestintäpalveluilla ja älykkäällä tiedon saatavuudella ja käytöllä.

 

Arvomme

LINKkiläiset toimivat kolmen ydinarvon mukaisesti, jotka vievät liiketoimintaamme ja kulttuuriamme eteenpäin: innovatiivisuus, luotettavuus ja sitoutuminen. Arvostamme monimuotoisuutta, rajat ylittävää yhteistyötä ja monimutkaisten haasteiden ratkaisemista nopean kasvun ympäristössä. LINKkiläiset ovat asiantuntevia, uteliaita ja ketteriä joukkuepelaajia, joiden tavoitteena on aina toimittaa parhaita mobiilipalveluja asiakkaillemme.

Tänä päivänä meillä on yli 22 toimistoa 16 maassa, pääkonttorimme sijaitsee Oslossa, Norjassa ja omistuksesta 80 % kuuluu ABRY Partnersille ja 20 % Nordic Investors and Entrepreneursille. Laajentamalla liiketoimintamme jalanjälkeä orgaaninen kasvumme on edelleen voimakasta, kun yhä useammat yritykset digitalisoituvat ja siirtävät toimintojaan mobiilialustoille. Lähestymällä luovasti yritysten tarpeita ja teknologioita pyrimme aina tarjoamaan arvokkaita mobiiliviestintäpalveluja globaalilla kattavuudella.

 

Group Leadership Team

CTO

Thorbjørn G. Krøvel

COO West Europe

Benoît Bole

COO Region Nordics

Fredrik Nyman

Ota yhteyttä

LINK Mobility on Euroopan johtava mobiiliviestinnän tarjoaja, joka erikoistuu viesteihin, digitaalisiin palveluihin ja älykkääseen tiedonvälitykseen.

Lisää LINK Mobilitystä

0

Tyytyväistä kansainvälistä asiakasta

0

Toimistoa maailmanlaajuisesti

0+

Lahjakasta LINKkiläistä

0+

Vuotta kokemusta

0%

Sitoutunut

No. 0

Euroopassa

Other sites