Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää

Tietoa meistä

Olemme Euroopan johtava mobiiliviestinnän tarjoaja. Olemme erikoistuneet viestintään, digitaalisiin palveluihin ja datan älykkääseen hyödyntämiseen. Tarjoamme eri toimialoille laajan valikoiman innovatiivisia ja skaalautuvia mobiilipalveluita. Lähennämme asiakkaita ja yrityksiä sekä alustoja ja käyttäjiä digitaalisten palveluidemme avulla.

tietoa meistä

Liiketoimintamme

Johtavana CPaaS-toimijana teemme mobiilivuorovaikutuksesta ja nykyaikaisesta kommunikaatiosta helppoa. Tarjoamme globaalia, nopeaa ja personoitua viestintää yritysten ja asiakkaiden väliseen vuoropuheluun mobiiliviestinnän kaikilla osa-alueilla.

Jo vuonna 2001 otimme ensiaskeleemme tulevaisuuteen älykkäämpien mobiiliviestinnän rajapintojen kehitystyössä. Sen jälkeen LINK Mobilitystä on kasvanut Euroopan johtava mobiiliviestintäratkaisujen toimittaja. Meitä on nyt yli 650 LINKkiläistä, ja pyrimme edistämään personoitua viestintää useilla uusilla kanavilla, innovatiivisilla mobiiliviestintäpalveluilla ja älykkäällä tiedon hyödyntämisellä.

 

Arvomme

Meillä on kolme ydinarvoa, jotka vievät liiketoimintaamme ja kulttuuriamme eteenpäin: yhtenäinen, omistautunut ja innostunut. Arvostamme monimuotoisuutta, rajat ylittävää yhteistyötä ja monimutkaisten haasteiden ratkaisemista nopean kasvun ympäristössä. Olemme asiantuntevia, uteliaita ja ketteriä joukkuepelaajia, joiden tavoitteena on aina toimittaa parhaita mobiilipalveluja asiakkaillemme.

Tänä päivänä meillä on yli 28 toimistoa 17 maassa ja pääkonttorimme sijaitsee Oslossa. Olemme listautuneet Oslon pörssiin LINK-tunnisteella. Laajentamalla liiketoimintamme jalanjälkeä orgaaninen kasvumme on edelleen voimakasta, kun yhä useammat yritykset digitalisoituvat ja siirtävät toimintojaan mobiilialustoille. Lähestymällä luovasti yritysten tarpeita ja teknologioita pyrimme aina tarjoamaan arvokkaita mobiiliviestintäpalveluja asiakkaillemme globaalilla kattavuudella.

Group Leadership Team

Interim CEO

Thomas Berge

Morten L. Edvardsen

Interim CFO

Morten L. Edvardsen

COO West Europe

Benoît Bole

COO Northern Europe

Ina Rasmussen

COO Central Europe

Hendrik Faasch

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lisää LINK Mobilitystä

0

Tyytyväistä kansainvälistä asiakasta

0

Toimistoa maailmanlaajuisesti

0+

Lahjakasta LINKkiläistä

0

Vuotta kokemusta

0%

Sitoutunut

No. 0

Euroopassa

Other sites