Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:

Tule mukaan

Muutamme intohimoisesti ja avoimin mielin viestintää ja toimitamme miljoonia arvokkaita personoituja viestejä maailmanlaajuisesti, joka päivä. Työskennellessäsi LINK Mobilityssä arvostat monimuotoisuutta, yhteistyötä ja monimutkaisten tehtävien ja haasteiden ratkaisemista kansainvälisessä ja nopeasti kasvavassa ympäristössä.

Emme juuri nyt hae uusia työntekijöitä, mutta voit lähettää vapaan hakemuksesi meille sähköpostitse: job@linkmobility.com.

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kuka sinä olet?

Nautitko työskentelystä nopeasti muuttuvassa, innovatiivisessa ympäristössä, jossa on nopea tahti? Haluatko olla osa yritystä, joka edustaa lukuisia brändejä, toimii 16 maassa ja tarjoaa ylpeänä parhaita mobiiliviestintäpalveluja maailmanlaajuisesti? Silloin haluamme sinun olevan osa LINK-perhettämme. Tule mukaan matkallemme, hae tänään.

 

Keitä me olemme?

LINKkiläiset ovat asiantuntevia, uteliaita ja ketteriä joukkuepelaajia, jotka pyrkivät jatkuvasti toimittamaan parhaat mobiiliviestintäpalvelut asiakkaillemme. Nautimme, kun saamme tarttua teknologisiin haasteisiin ja kääntää ne eduiksi sekä asiakkaillemme että heidän loppukäyttäjilleen maailmanlaajuisesti. Kaikki LINKkiläiset ovat perheemme tärkeitä jäseniä, ja yhdessä pidämme monimuotoisuuttamme elintärkeänä innovaatiolle, kehitykselle ja kannattavuudelle.

Tutustu eettiseen ohjeistoomme.

Other sites