Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
NEWS

Åhléns valitsi LINK Mobilityn mobiiliviestinnän kumppanikseen

23 huhtikuuta 2018
Share:

LINK Mobility, Euroopan johtava mobiiliviestinnän palveluiden tarjoaja, solmi yhteistyösopimuksen Ruotsin johtavan tavarataloketjun, Åhlénsin, kanssa.

Åhléns on osa Axel Johnson Groupia, ja on tällä hetkellä yksi Ruotsin vahvimmista brändeistä. Åhlénsilla on Ruotsissa 63 tavarataloa ja verkkokauppa åhlens.se.

LINK Mobility hoitaa sekä Åhlénsin mobiiliviestinnän asiakkaille että noutoilmoitukset verkkokaupasta liikkeeseen noudettavaksi tilatuista tuotteista.

”Olemme valinneet LINK Mobilityn luotettavuuden takia, mutta myös innovatiivisten uusien viestintäkanavien, kuten LINK Facebook Messengerin vuoksi”, kertoo Åhlénsin asiakashallintapäällikkö Mikael Lindell.

”Sopimus on erittäin miellyttävä todiste siitä, että toimitamme laadukkaita palveluja, koska toimitimme mobiiliviestintäpalveluja Mikaelille myös hänen edellisessä työpaikassaan (Apotek Hjärtat)”, sanoo LINK Mobility Ruotsin toimitusjohtaja Fredrik Nyman.

Sopimus on ollut voimassa joulukuusta 2017 lähtien.

Lisätietoja:

Åhlens
Mikael Lindell, asiakashallintapäällikkö
mikael.lindell@ahlens.se
+46 (0) 76 724 24 72

LINK Mobility Ruotsi
Fredrik Nyman, toimitusjohtaja
fredrik.nyman@linkmobility.com
+46 732 59 40 95

Lue lisää:
Tietoja tekstiviestipalveluista

Tietoa Åhlénsista
Perheyritys Åhléns perustettiin vuonna 1899 Insjönissä Ruotsissa, ja se on yksi Ruotsin vahvimmista brändeistä. Åhlénsilla on Ruotsissa 63 tavarataloa ja verkkokauppa åhlens.se. Åhlénsin liikevaihto on 4,8 miljardia Ruotsin kruunua ja sillä on 3000 työntekijää, jotka kohtaavat vuosittain 80 miljoonaa asiakasta. Åhléns on osa Axel Johnson AB -konsernia.
Lue lisää Åhlénsista.

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites