Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
NEWS

Dani Nukarinen LINK Mobility Oy:n myynti- ja markkinointijohtajaksi

27 marraskuuta 2020
Share:

Dani Nukarinen on nimitetty LINK Mobility Groupin suomalaisen tytäryhtiön LINK Mobility Oy:n myynti- ja markkinointijohtajaksi 1.12.2020. alkaen. Roolissaan hän ottaa vetovastuun myynnin ja markkinoinnin toiminnoista Suomen ja Baltian alueella.

Danilla on vahva kokemus modernista ja asiakaslähtöisestä Saas- myynnistä, uusien myyjien valmentamisesta sekä tiimin vetämisestä yhdessä Suomen parhaista myyntiorganisaatiosta. Tämän lisäksi hänellä on myös kokemusta myynnin kehittämisestä sekä Suomessa että kansainvälisillä markkinoilla.

”On vähintäänkin mahtavaa saada Dani osaksi kasvavaa tiimiämme. Palvelutarjontamme sekä asiakasmäärämme kasvavat nopeaan tahtiin. Jotta voimme varmistaa, että asiakkaamme saavat maksimaalisen hyödyn palveluistamme myös tulevaisuudessa ja että asiointi kanssamme on sujuvaa ja arvoa tuottavaa on ensisijaisen tärkeää että myynnin ja markkinoinnin prosessit on hiottu huippuunsa. Uskon, että Danin osaaminen ja persoona ovat erinomainen lisä tiimiimme.” sanoo Immo Salonen, LINK Mobility Oy:n toimitusjohtaja.

”LINK Mobility Oy:lla on pelkästään Suomessa yli 800 tyytyväistä asiakasta joiden monikanavaista asiakasviestintää saamme olla kehittämässä. Meillä on vuosien osaaminen mobiiliviestinnän maailmasta sekä aidosti arvoa tuottavat palvelut. Lisäksi yrityksellä on kunnianhimoinen kasvustrategia, jossa ei korostu pelkkä arvoa tuottava suoramyynti vaan myös oikeanlaisten kumppanuuksien muodostaminen. On hienoa päästä mukaan tälle matkalle!” Dani Nukarinen jatkaa.

Dani Nukarinen

Lisätietoja:
Dani Nukarinen
Sales and Marketing Director Finland and Baltics
+358 40 574 6533
dani.nukarinen@linkmobility.com

Immo Salonen
Managing Director Finland and Baltics
+358 44 505 1182
immo.salonen@linkmobility.com

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites