Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
NEWS

Ilkka Vertanen LINK Mobility Oy:n myynti- ja markkinointijohtajaksi

3 toukokuuta 2022
Share:

Ilkka Vertanen on nimitetty LINK Mobility Groupin suomalaisen tytäryhtiön LINK Mobility Oy:n myynti- ja markkinointijohtajaksi 3.5.2022 alkaen. Roolissaan hän vastaa myynnin ja markkinoinnin toiminnoista Suomen ja Baltian alueella osana LINK Mobility Oy:n johtoryhmää.

Ilkalla on vuosien kokemus modernien myynti- ja asiakaspalveluratkaisuiden sekä automaation hyödyntämisestä osana asiakasdialogia. Aikaisemmissa rooleissaan Ilkka on auttanut suuryrityksiä Suomessa ja Euroopassa ottamaan käyttöön asiakaspalvelun chat-kanavan sekä kehittämään sitä liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti. Hän siirtyy LINK Mobility palvelukseen LeadDesk Oyj:ltä, jossa hän on toiminut GetJenny chatbot -ratkaisun myyntijohtajana.

”Tämä on hieno uutinen ei pelkästään LINK:lle vaan ennen kaikkea asiakkaillemme ja kumppaneillemme. Ilkka tuo mukanaan vahvaa osaamista modernien asiakaskommunikaatioratkaisuiden hyödyntämisestä liiketoiminnassa. Hänellä on relevantti tausta ja kiistattomat tulokset myynnin johtamisesta ja kehittämisestä toimialallemme. Uskon, että huikea kasvumme sen kuin kiihtyy nyt kun Ilkka on osa tiimiämme”, sanoo Immo Salonen, LINK Mobility Oy:n toimitusjohtaja.

”Todella upeaa päästä osaksi LINK Mobilityn tarinaa. Yrityksellä on loistava strategia, erinomainen palveluportfolio ja ennen kaikkea mahtava tiimi. Odotan innolla, että pääsemme esittelemään nykyisiä sekä tulossa olevia mobiiliviestinnän teknologioita asiakkaillemme, inspiroimaan heitä uusista mahdollisuuksista ja ennen kaikkea tuottamaan heille liiketoiminnallista arvoa. Onhan tämän päivän konsepti huomisen standardi”, jatkaa Ilkka Vertanen.

Ilkka Vertanen

Lisätietoja:
Ilkka Vertanen
Myynti- ja markkinointijohtaja
+358 40 526 5956
ilkka.vertanen@linkmobility.com

Immo Salonen
Toimitusjohtaja
+358 44 505 1182
immo.salonen@linkmobility.com

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites