Published on 2020-09-14

Immo Salonen LINK Mobility Oy:n toimitusjohtajaksi

Immo Salonen on nimitetty LINK Mobility Groupin suomalaisen tytäryhtiön LINK Mobility Oy:n toimitusjohtajaksi 14. syyskuuta 2020 alkaen. Toimessaan Immo Salonen tulee keskittymään LINK Mobility Oy:n liiketoimintojen kehittämiseen Suomen ja Baltian alueella.

Immo Salosella on laaja kansainvälinen kokemus ohjelmistoalalta sekä liikkeenjohdon konsultoinnista. Hän on työskennellyt erilaisissa myynninjohdon rooleissa sekä liiketoiminnan kehittämistehtävissä usean vuoden ajan ennen siirtymistään LINK Mobilityn palvelukseen. Viimeiset kaksi vuotta hän on työskennellyt TietoEVRY:n Customer Experience Management liiketoimintayksikössä myyntijohtajana.

"Haluan koko LINK Mobility konsernin puolesta kiittää Ville Laaksoa hänen panoksestaan toimitusjohtajana. Toivomme Villelle menestystä myös jatkossa. Samanaikaisesti olemme innoissamme Immon rekrytoinnista. Suomen liiketoiminta on kasvanut merkittävästi neljän vuoden takaisen yrityskaupan jälkeen. Samaan aikaan laajentuva palveluntarjontamme mahdollistaa kiihtyvän kasvun Suomessa ja Baltian alueella. Immon kokemus liiketoiminnan kehittämisestä sekä SaaS- että konsulttiyrityksissä tukee kasvustrategiaamme erinomaisesti. Immo on loistava vahvistus jatkamaan ja vauhdittamaan Suomen menestystarinaamme", sanoo Ina Rasmussen, LINK Mobility -konsernin Pohjois-Euroopan markkinoiden operatiivinen johtaja.

"LINK Mobility on mobiiliviestinnän markkinajohtaja ei pelkästään Suomessa vaan koko Euroopan alueella. Se on erittäin hyvin johdettu yritys, jolla on selkeä strategia. Sen jatkuvasti kehittyvä palvelutarjoama yhdistettynä osaavaan tiimiin mahdollistaa tavoitellun kasvun. Odotan innolla, että pääsen osana LINK Mobilityä kehittämään sen liiketoimintaa ja tuottamaan arvoa asiakkaillemme", sanoo Immo Salonen.

Immo Salonen

Lisätietoja:
Immo Salonen
Managing Director Finland and Baltics