Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
NEWS

Jukka Papinaho LINK Mobility Oy:n Product Directoriksi

4 lokakuuta 2021
Share:

Jukka Papinaho on nimitetty LINK Mobility Groupin suomalaisen tytäryhtiön LINK Mobility Oy:n Product Directoriksi 4.10.2021 alkaen. Roolissaan hän toimii tuotepäällikkönä kaikille LINK Mobility Oy:n palveluille sekä vastaa LINK Mobility Groupin palveluiden kaupallistamisesta Suomen markkinoille.

Jukalla on laaja kokemus erilaisista tuotehallintatehtävistä usean vuoden ajalta niin tuotepäällikön kuin tuoteomistajan rooleissa. Hän on ollut mukana tuotteistamassa asiantuntijapalveluita, kuin myös ohjelmistotuotteita. Ennen siirtymistään LINK Mobilitylle hän toimi Efectellä usean vuoden ajan pilvipohjaisten ohjelmistotuotteiden parissa.

”Strategiamme mukainen matka johtavaksi globaaliksi CPaaS-toimijaksi ei näyttäydy asiakkaillemme pelkästään uusina kanavina ja tuotteina joita tarjoamme, vaan myös integraationa erilaisiin järjestelmiin kuten asiakkuudenhallinta- , markkinoinninautomaatio- ja asiakaspalveluratkaisuihin. Kuluva vuosi on ollut meille todellinen kasvun vuosi niin palvelutarjontamme kuin asiakasmäärien osalta. Tärkeintä on kuitenkin se lisäarvo, jota olemme pystyneet tuottamaan asiakkaillemme. Jukka on tähän todellinen täsmähankinta”, sanoo Immo Salonen, LINK Mobility Oy:n toimitusjohtaja.

Jukka Papinaho

Lisätietoja:
Jukka Papinaho
Product Director
+358 50 570 2288
jukka.papinaho@linkmobility.com

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites