Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
NEWS

Labyrintti Media Oy on nyt LINK Mobility Oy

20 huhtikuuta 2017
Share:

Labyrintti Media Oy on 30.9.2016 tapahtuneen yritysmyynnin seurauksena siirtynyt norjalaisen LINK Mobility Groupin 100% omistukseen. Labyrintti Media Oy tulee lähiaikoina vaihtamaan nimensä virallisesti LINK Mobility Oy:ksi. Nimenvaihto ei vaikuta nykyisiin Labyrintti Media Oy:n kanssa solmittuihin sopimuksiin, vaan ne jatkuvat entisellään.

Yrityskaupan myötä organisaatiota on hieman muutettu. 1.1.2017 lähtien on yhtiön toimitusjohtajaksi nimetty DI Mika Helaskoski (s. 1967). Mikalla on pitkä kokemus IT-alalta ja hän on toiminut sekä kansallisissa että kansainvälisissä johtotehtävissä 30 vuotta. Labyrintin entinen toimitusjohtaja Juha Miettinen ja varatoimitusjohtaja Teemu Lång jatkavat organisaatiossa varatoimitusjohtajien tehtävissä.

LINK Mobility Group on Oslon pörssissä noteerattu pörssiyritys, joka on pohjoismaiden suurin SMS-viestien välittäjä. Yritys on keskittynyt mobiiliviestintään, jonka ympärille on kehitetty joukko asiakaslähtöisiä mobiiliratkaisuja. LINK Mobilityssa on 200 alan ammattilaista ja toimintaa kaikissa pohjoismaissa, Baltiassa, Saksassa ja Espanjassa. Yritys hakee yritysostoin merkittävää kasvua myös muista Euroopan maista.

LINK Mobilityn myötä entisen Labyrintin ratkaisutarjonta vahvistuu merkittävästi. Tarjoamme ratkaisuja mobiililaskutukseen ja maksamiseen, mobiilipohjaisiin kanta-asiakaskortteihin, digitaalisia kuponkeja erilaisiin tarkoituksiin kuten digitaaliset alennuskupongit sekä erilaisia ratkaisuja yritysten ja asiakkaiden väliseen kommunikointiin.

Kerromme mielellämme lisää tarjonnastamme ja ratkaisuistamme, joiden avulla tuotamme lisäarvoa teidänkin viestintään, markkinointiin ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Lisätietoa antavat:
Mika Helaskoski – mika.helaskoski@linkmobility.com, 050-4405262
Juha Miettinen – juha.miettinen@linkmobility.com, 044-0100932
Teemu Lång – teemu.lang@linkmobility.com, 044-0100931

Lehdistötiedote 2017-03 (pdf)

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites