Published on 2022-11-24

Line Carrier x LINK Mobility Finland – yhteistyöllä positiivisempia asiakaskokemuksia

Line Carrier on jo useamman vuoden ajan ollut yhteistyökumppanimme ja meidän SMS-ratkaisumme on integroitu Line Carrierin monipuolisiin yhteydenpitopalveluihin. Kumppanuuden myötä pystymme yhdessä tarjoamaan Line Carrierin lukuisille asiakasyrityksille parhaimmat työkalut liiketoiminnan tehostamiseksi.

”Olemme pitkään tehneet yhteistyötä LINK Mobilityn kanssa ja tärkein tavoitteemme on ollut saada laadukas ja asiantunteva kumppani SMS-yhdyskäytäväpalveluumme. Asiakkaidemme lähettämät viestimäärät ovat olleet kasvussa jo useamman vuoden, ilman että vikatilanteiden tai reklamaatioiden määrä olisi kasvanut samassa suhteessa”, mainitsee Line Carrierin kumppanuusjohtaja Tero Niskanen. Palvelun laadun lisäksi Niskanen kiittelee LINK Mobilityn tuen sekä myynnin lyhyistä vasteajoista.

Toimintavarma SMS-ratkaisumme täydentää Line Carrierin jo valmiiksi tehokasta palvelualustaa, jotta lukuisat Line Carrierin asiakkaat pystyvät tarjoamaan positiivisempia asiakaskokemuksia helposti ja vaivattomasti. Kehitämme kumppanuuttamme jatkuvasti ja päivitämme palveluitamme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin yhä tehokkaammin. Tuloksellisen ja pitkäkestoisen yhteistyömme keskiössä ovat sujuva vuorovaikutus sekä asiantuntevat tiimit, niin LINK Mobilitylla kuin Line Carrierillakin.

”Tänä syksynä päivitimme palvelun rajapinnan ja olemassa olevat lyhytsanomanumerot siirrettiin uudelle yhteydelle. Käytännössä käynnistimme palvelun uudestaan ja ilman katkoksia loppuasiakkaiden palveluun, joten päivitysprojekti oli erittäin onnistunut”, tiivistää Niskanen.

Line Carrierin tavoitteena on tarjota yhteydenpitopalveluita ja -tuotteita, jotka tukevat yritysten taloudellista menestystä parantamalla liiketoiminnan tehokkuutta sekä vahvistamalla yritysten imagoa positiivisten asiakaskokemusten kautta. Yhteistyömme ansiosta pystymme varmistamaan, että Line Carrierin tavoitteet toteutuvat ja heidän asiakkaillaan on alan tehokkaimmat ja luotettavimmat ratkaisut käytössään – ja juuri siinä on meidän kumppanistrategiamme ydin. Me LINK Mobilityllä haluamme auttaa kumppaneitamme ja heidän asiakkaitaan ottamaan askeleen kohti asiakaslähtöisempää liiketoimintaa mobiiliviestinnän avulla.

Line Carrier lyhyesti:

Line Carrier yhdistää perinteisiä puheratkaisuja ja ICT-ohjelmistoja yhdeksi kokonaisuudeksi parantaen asiakkaiden taloutta, toiminnan tehokkuutta sekä laatua ja imagoa. Line Carrier kehittää uuden teknologian ratkaisuja yrityksille tuotteiden ja palveluiden muodossa, kuuntelemalla asiakkaiden tarpeita. Yrityksen tavoitteena on luoda asiakasyrityksille mahdollisuus palvella omia asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Heidän visiona on olla Suomen paras yritysten operaattori.