Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
NEWS

LINK Mobility + Conversation24

20 tammikuuta 2021
Share:

LINK Mobility aloittaa globaalin kumppanuuden Conversation24 kanssa

LINK Mobility ja Conversation24 ovat yhdistäneet CPaaS-osaamisensa (communication platform as a service) tarjotakseen yhä edistyksekkäämpiä keskustelevan kaupankäynnin ratkaisuja asiakkailleen. Kumppanuuden ansiosta palvelut kuten WhatsApp Business Solution, sähköpostiviestintä, Viber sekä SMS ovat kaikki toteutettavissa yhden ratkaisun avulla. Yhteistyön myötä LINK Mobilitysta ja Conversation24:stä tulee maailman johtava palveluntarjoaja keskustelevan kaupankäynnin saralla.

”Olemme innoissamme kumppanuudesta ja alkavasta yhteistyöstä LINK Mobilityn kanssa. Yrityksemme vahvuus on online-asiakasyhteyksissä sekä Conversational-käyttöjärjestelmässämme – nämä yhdistettynä LINK Mobilityn osaamiseen täydentää arvolupauksemme. Yhdessä olemme tehokas tiimi, jolla on tarjota erittäin kilpailukykyisiä ratkaisuja”, kertoo Conversation24:n toimitusjohtaja Nick Blom.

”Vahva ja vakiintunut positiomme Euroopan paikallisilla markkinoilla on pitkään ollut toimintamme perusta. Pienet ja keskisuuret yritykset läpi Euroopan ovat hyödyntäneet palveluitamme pääasiallisesti markkinointi- ja ilmoitustarpeisiinsa. Kumppanuuden myötä pystymme kuitenkin vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin yhä monipuolisemmin – etenkin chat- ja asiakaspalvelutarpeiden suhteen. Asiakkaamme ovat ilmaisseet tarpeensa juuri tällaisille palveluille ja ratkaisuille, jonka ansiosta pääsemme heti käärimään hihat Conversation24:n kanssa”, mainitsee LINK Mobilityn CCO Fredrik Nyman.

Lue koko lehdistötiedote täältä.

Conversation24 lyhyesti

Conversation24 on johtava keskustelupalvelutarjoaja eli Conversational Service Provider. Conversation24:llä keskustelut nähdään nykyaikaisen ja asiakaslähtöisen yrittäjyyden sekä liiketoiminnan perustana. Yrityksen tarjoamat ratkaisut sekä palvelut poistavat ongelmakohtia ja mahdollistavat arvokkaan dialogin kuluttajien ja yrityksien välille, joka auttaa yrityksiä luomaan kestäviä asiakassuhteita. Maailmassa, jossa vuorovaikutus on jatkuvaa ja alati muuttuvaa Conversation24 tarjoaa monipuolisia tuotteita, jotka yhdistävät, vapauttavat ja helpottavat kasvua.

LINK mobility aloittaa kumppanuuden Conversation24 kanssa

Ota yhteyttä niin kerromme miten juuri sinun yrityksesi voi hyötyä tästä kumppanuudesta.

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites