Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
NEWS

LINK Mobility Finland muutti Kalasatamaan

3 maaliskuuta 2021
Share:

Helmikuun lopussa Vantaan Virtatalo jäi taakse, kun LINK Mobilityn Suomen tiimi muutti uusiin, isompiin ja kauniimpiin toimistotiloihin Kalasataman Trooliin. Isommat tilat tulevat tarpeeseen jatkuvasti kasvavalle henkilöstömäärälle – parin viime viikon aikana tiimissämme on aloittanut kaksi uutta työntekijää ja uusia tiimilisäyksiä on odotettavissa myös lähitulevaisuudessa.

Viime kuussa myös Tampereella sijaitseva tukitiimimme muutti uuteen ja tilavampaan toimistotilaan. Näin ollen Helsingin toimisto sijaitsee nykyään Kalasataman Troolissa, osoitteessa Tynnyrintekijänkatu 1 C ja Tampereen toimiston uusi osoite on Sumeliuksenkatu 18 A.

Viranomaisten suositusten mukaisesti jatkamme työskentelyä etänä niin Helsingissä, Tampereella kuin Tallinnassakin. Rajoitusten salliessa pääsemme kuitenkin täyttämään uudet toimistotilamme jo kauan kaivatulla puheensorinalla ja yhdessäololla. Lämpimästi tervetuloa uusiin toimistoihimme – heti kun maailmantilanne sen sallii!

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites