Published on 2021-09-10

LINK Mobility Finland sponsoroi Uudenmaan palokuntanuorten toimintaa

LINK Mobility Finland tukee palokuntanuorisotyötä tarjoamalla heidän käyttöönsä tehokkaan SMS Gateway -palvelun sekä tekstiviestit toimintaharjoituksissa hyödynnettäviksi.

“On ilo olla mukana tukemassa nuorisotyötä, jonka tärkeyttä ei voi liikaa korostaa. Yhdessä tekeminen ja uusien tärkeiden taitojen oppiminen on mahtava perusta toiminnalle ja antaa nuorille paljon niin nykyhetkeen kuin tulevaisuuteenkin. Odotan innolla, että pääsemme koko tiimin voimin tutustumaan toimintaan tarkemmin, kun ympäröivä tilanne sen taas sallii”, iloitsee LINK Mobility Oyn toimitusjohtaja Immo Salonen.

Uudenmaan palokuntanuorilla on käytössään Leppävaaran VPK:n koulutuspäällikkö Antti Aitan rakentama hätäkeskussimulaattori, jonka tuottamat hälytykset välitetään LINK Mobilityn palvelun kautta 24H-toimintaharjoitukseen osallistuvien nuorten matkapuhelimiin aidon kaltaisina hälytysviesteinä.

”Aikaisemmin viestien lähettämiseen käytettiin USB-tikkua muistuttavaa GSM-modeemia ja jostain teknisestä rajoitteesta johtuen viestien lähettäminen sillä oli todella hidasta”, toteaa Leppävaaran VPK:n hälytysosaston päällikkönä toimiva Mikko Levo. Tilanteeseen saatiin kuitenkin tehokas ratkaisu LINK Mobilityn sponsoroinnin myötä: ”LINK Mobilityn tarjoama SMS Gateway -palvelu oli helppo ottaa käyttöön ja ensimmäiset harjoitukset, jossa palvelua hyödynnettiin, järjestettiin nuorille jo viime vuoden aikana.”