Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
NEWS

LINK Mobility Finland sponsoroi Uudenmaan palokuntanuorten toimintaa

10 syyskuuta 2021
Share:

LINK Mobility Finland tukee palokuntanuorisotyötä tarjoamalla heidän käyttöönsä tehokkaan SMS Gateway -palvelun sekä tekstiviestit toimintaharjoituksissa hyödynnettäviksi.

“On ilo olla mukana tukemassa nuorisotyötä, jonka tärkeyttä ei voi liikaa korostaa. Yhdessä tekeminen ja uusien tärkeiden taitojen oppiminen on mahtava perusta toiminnalle ja antaa nuorille paljon niin nykyhetkeen kuin tulevaisuuteenkin. Odotan innolla, että pääsemme koko tiimin voimin tutustumaan toimintaan tarkemmin, kun ympäröivä tilanne sen taas sallii”, iloitsee LINK Mobility Finlandin toimitusjohtaja Immo Salonen.

Uudenmaan palokuntanuorilla on käytössään Leppävaaran VPK:n koulutuspäällikkö Antti Aitan rakentama hätäkeskussimulaattori, jonka tuottamat hälytykset välitetään LINK Mobilityn palvelun kautta 24H-toimintaharjoitukseen osallistuvien nuorten matkapuhelimiin aidon kaltaisina hälytysviesteinä.

”Aikaisemmin viestien lähettämiseen käytettiin USB-tikkua muistuttavaa GSM-modeemia ja jostain teknisestä rajoitteesta johtuen viestien lähettäminen sillä oli todella hidasta”, toteaa Leppävaaran VPK:n hälytysosaston päällikkönä toimiva Mikko Levo. Tilanteeseen saatiin kuitenkin tehokas ratkaisu LINK Mobilityn sponsoroinnin myötä: ”LINK Mobilityn tarjoama SMS Gateway -palvelu oli helppo ottaa käyttöön ja ensimmäiset harjoitukset, jossa palvelua hyödynnettiin, järjestettiin nuorille jo viime vuoden aikana.”

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites