Published on 2022-02-02

LINK Mobility on palkittu parhaana RCS palveluntarjoajana Juniper Researchin tutkimuksessa

Juniper Future Digital Awards nostavat esiin yrityksiä, jotka ovat panostaneet merkittävästi innovatiivisiin ratkaisuihin ja kykenevät toiminnallaan mullistamaan omaa toimialaansa. LINK erottautui kategorian selkeänä voittajana lukuisten muiden kilpailijoiden joukosta innovatiivisella RCS-ratkaisullaan. Rich Communications Services eli RCS on perinteisten tekstiviestien edistyneempi ratkaisu, jolla yritykset voivat viestiä Android-puhelimiin yhä sitouttavammin ja asiakaslähtöisemmin. RCS:llä yritykset voivat sisällyttää kuvia, karuselleja, videoita, karttoja sekä CTA-painikkeita viesteihin, jotka lähetetään Android-puhelimien Viestit-sovellukseen.

LINK työskentelee useiden tunnettujen globaalien yritysten kanssa, jotka käyttävät RCS:ää markkinointi- sekä asiakasviestinnässään. Myynnin edistäminen, tuotteiden ja tarjooman esittely henkilökohtaisin suosituksin, uusien tuotteiden esittely sekä ajanvarauksien tekeminen tai tilauksien ja toimituksien hyväksyminen ovat vain murto-osa asiakkaidemme käyttötavoista RCS:lle. RCS:ää käyttävät LINKin asiakkaat ovat huomanneet 400 % kasvun viestien avaamisprosentissa, sitoutuneisuudessa sekä klikkausprosentissa verrattuna muissa kanavissa jalkautettuihin ja toteutettuihin kampanjoihin.

LINKin RCS API ja integroidut SaaS-ratkaisut sisältävät Marketing Campaing Automation, Customer Care ja NLP/AI chatbotit, jotta yritykset kykenevät toteuttamaan yhä monipuolisemmin ja kattavammin nykyaikaista viestintää. LINK on luotettu yhteistyökumppani lukuisille operaattoreille ja LINKillä on suora yhteys yli 80 operaattoriin maailmanlaajuisesti. Globaalin kattavuuden myötä pystymme muokkaamaan liiketoimintamalleja ja tarjoamaan tehokkaat ratkaisut helposti maailman johtavien yritysten käyttöön.

”Olen erittäin iloinen, että Juniper Research on palkinnut RCS-ratkaisumme, sillä se on merkittävä osa meidän CPaaS-tarjontaamme. Tiimimme paikallisissa LINK toimipisteissämme ovat sitoutuneet auttamaan yhä useampia yrityksiä toteuttamaan asiakaslähtöisempiä kampanjoita sekä keskustelevampaa viestintää näiden innovatiivisten ratkaisujen avulla vuonna 2022,” mainitsee Guillaume Van Gaver, LINK Mobility Groupin toimitusjohtaja. 

Platinum palkinnon myöntämisen yhteydessä Juniper Researchin Sam Barker, Head of Analytics & Forecasting kommentoi:” LINK Mobility on näyttänyt olevansa johtava RCS-palveluntarjoaja niille yrityksille, jotka haluavat hyödyntää monikanavaisen viestinnän kasvun tuomia mahdollisuuksia. LINK on palveluntarjoajana kasvun ytimessä, pystyessään tarjoamaan tehokkaita CPaaS-ratkaisuja monipuolisesti eri toimialoilla toimiville yrityksille. Uskomme, että LINK tulee pysymään innovatiivisten viestinnän ratkaisujen osalta johtoasemassa seuraavien vuosien aikana.”  

Juniper Research lyhyesti: 

Juniper Researchin perusti vuonna 2001 alan konsultti Tony Crabtree telecom ja dot.com murroksen vallitessa. Liiketoiminta aloitettiin virallisesti helmikuussa 2002, ja yrityksestä on sittemmin tullut yksi johtavista analyytikkoyrityksistä mobiili- ja digitaalitekniikan alalla. Juniper Research on erikoistunut tunnistamaan ja arvioimaan uusia nopeasti kasvavia markkina-aloja digitaalisessa ekosysteemissä. Markkinoiden mitoitus ja ennustaminen ovat Juniper Researchin tarjooman kulmakiviä yhdessä kilpailuanalyysin, strategisen arvioinnin ja liiketoimintamallinnuksen kanssa.