Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
NEWS

LINK Mobility yhteistyöhön Loop AI Labsin kanssa uuden sukupolven tekoälytoimintojen käyttöönottamiseksi

14 kesäkuuta 2018
Share:

LINK Mobility on solminut sopimuksen San Franciscossa toimivan Loop AI Labsin kanssa sisällyttääkseen kehittyneitä tekoälyominaisuuksia ohjelmistoalustaansa. Sopimus vahvistaa LINK Mobilityn asemaa Euroopan älykkäimpänä mobiilipalvelujen ja -ratkaisujen toimittajana.

LINK Mobility, Euroopan johtava mobiiliviestinnän ja -ratkaisujen toimittaja, aloittaa yhteistyön Loop AI Labsin kanssa. Loop AI on johtava ohjaamattoman kognitiivisen tietojenkäsittelyn tarjoaja. Kumppanuus tuo kognitiivisen tietojenkäsittelyn ja tekoälyn edut kaikkien LINKin 16 500 yritysasiakkaan, jotka palvelevat 234 miljoonaa ihmistä, saataville.

Loop AI Labs on yksi johtavista kognitiivisten ohjelmistoteollisuuden toimittajista. Yrityksellä on toimintaa Aasiassa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Lippulaivatuote Loop Q palvelee Global 2000:ta yhdessä muiden suurten yritysten kanssa. Se auttaa lisäämään työvoiman tuottavuutta ja automatisoimaan toistuvia prosesseja, joita työntekijät aiemmin hallinnoivat kaikilla osastoilla. Tyypillisesti Loop Q jälkiasennetaan yrityksen olemassa oleviin vanhoihin järjestelmiin.

Tekoäly luo uusia tapoja ihmisten ja yritysten yhteistoimintaan ja on jo vastuussa osasta maailman suosituimmista kuluttajakokemuksista.

Liiketoiminnan tekoälyratkaisujen kehittämiseen tarvittava tekninen osaaminen ja infrastruktuuri ovat kuitenkin olleet useimpien yritysten ulottumattomissa. Alkuun pääseminen on vaatinut kehittynyttä teknologiaa, massiivisen tietokannan, tehokkaan tietojenkäsittelyinfrastruktuuriin, kalliita integraatioita sekä datatieteilijöitä johtamaan kaikkea.

Tämän strategisen sopimuksen ansiosta LINK Mobility ottaa harppauksen tekoälyn innovaatioihin tuomalla aikaisemmin yksinomaan suurimmille yrityksille tarjolla ollutta tekniikka kaikkien asiakkaidensa käytettäväksi, riippumatta niiden koosta.

Hyödyntämällä Loop AI Labsin Loop Q -alustaa, LINK Mobility tuo pian valmiita kognitiivisia ominaisuuksia myyntiin, asiakastukeen, markkinointiin ja muihin toimintoihin. Tämä mahdollistaa kaikenkokoisille yrityksille tiimien kehittämisen, toistuvien tehtävien automatisoimisen ja todellisen henkilökohtaisen asiakaskokemuksen toimittamisen ilman asiakkaan lisäponnistuksia.

”Kun tuomme kognitiivisia ominaisuuksia nykyisiin Mobile Intelligence -ratkaisuihimme, kaikkien asiakkaidemme on helppo hyödyntää huippuluokan tekoälyominaisuuksia, jotka ovat täysin integroituna kehittyneisiin mobiiliviestintäratkaisuihimme heidän liiketoimintaympäristössään”, kertoo LINK Mobilityn Mobile Intelligence -liiketoiminta-alueen johtaja Thomas W. Köhl.

Loop Q:n avulla GDPR-yhteensopivat kognitiiviset valmiudet sisällytetään jokaiseen LINK Mobilityn palveluun ja ratkaisuun. LINK Mobility hyödyntää kaikkea alustansa tietoa – chat-robotteja, kalenteria, markkinointia ja verkkokauppaa, sosiaalisia tietoja ja jopa esineiden internettiä – Loop Q:n jatkuvassa reaaliaikaisessa opettamisessa. Koska LINK Mobility palvelee miljoonia ihmisiä päivittäin, se on ainutlaatuisessa asemassa ja kykenee tarjoamaan parhaat kognitiiviset mobiilipalvelut myös niille yrityksille, jotka eivät yksinään saisi tarpeeksi tietoja.

Älykään koneoppimisen, syväoppimisen, ennakoivan analyysin, luonnollisen kielen käsittelyn ja älykkään tiedonhaun avulla Loop Q:n läpimurtoinnovaatiot mahdollistavat tietokantamallien automaattisen rakentamisen ja räätälöinnin jokaiselle asiakkaalle heidän omalla kielellään, ilman ihmisen valvontaa. Loop Q:n päälle rakennetut LINK Mobilityn kognitiiviset palvelut oppivat, optimoituvat ja tulevat älykkäämmiksi jokaisesta vuorovaikutuksesta ja lisätiedosta. Ne havaitsevat automaattisesti asiaankuuluvat tiedot, ennakoivat tulevaa käyttäytymistä, suosittelevat ennakoivasti parhaita seuraavia toimia ja jopa automatisoivat tehtäviä. Nyt jokainen LINK-asiakas kykenee hyödyntämään kehittyneitä tekoälyvalmiuksia tarjotakseen entistäkin henkilökohtaisempia ja ennakoivempia asiakaskokemuksia.

”Loop AI Labsin tehtävä on muuttaa mikä tahansa organisaatio kognitiiviseksi liiketoiminnaksi, jotta se pystyy vastaamaan tietotyöläisten tulevaisuuden kysyntään ja lisäämään nykyisten työntekijöiden toimintakykyä. Olen iloinen siitä, että LINK Mobilityn ansiosta voimme tarjota näkemyksemme Global 2000 -yritysten lisäksi tuhansille erikokoisille yrityksille, jotka palvelevat miljoonia ihmisiä”, sanoi Loop AI Labsin toimitusjohtaja GM Calafiore.

”Uskon vahvasti, että tekoäly osoittautuu erittäin arvokkaaksi voimavaraksi LINKin eurooppalaisille asiakkaille. LINK tulee olemaan Euroopassa kilpailevia ratkaisuja edellä, ja olen siksi erittäin ylpeä voidessani ilmoittaa kumppanuudesta yhden maailman kiehtovimman tekoäly-alan yrityksen, Loop AI Labsin, kanssa. Olen myös kiitollinen siitä, että Loop AI Labs on valinnut LINKin eurooppalaiseksi kumppanikseen. Tämä vahvistaa LINKin ydinstrategiaa, jossa se on ensisijainen kumppani tässä liiketoiminnassa Euroopassa. Tämä uusi kumppanuus vie LINKin askeleen eteenpäin tulevaisuuteen ja varmistaa, että LINK on innovatiivisin kehittyneiden mobiilipalveluiden ja -ratkaisujen toimittaja Euroopan markkinoilla. LINK on alan edelläkävijä laajalla valikoimallaan houkuttelevia tuotteita ja palveluita. Tämä näyttää lupaavalta pitkälle tulevaisuuteen ja hyödyttää asiakkaitamme suuresti ”, sanoo LINK Mobility -konsernin toimitusjohtaja Arild Hustad.

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites