Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
NEWS

LINK Mobility x Frends

3 tammikuuta 2022
Share:

LINK Mobilityn monipuoliset mobiiliviestinnän ratkaisut on integroitu Frendsin palvelualustaan. Integraation ansiosta yritykset voivat yhä vaivattomammin toteuttaa tehokasta ja asiakaslähtöistä viestintää.

“Olemme innoissamme yhteistyöstämme Frends iPaaS kanssa, joka mahdollistaa yrityksille sujuvat integraatiot osana käyttöönottoprojekteja. Yhdessä Frendsin kanssa pystymme integroimaan käytännössä minkä tahansa järjestelmän LINKin ratkaisujen kanssa ja varmistamaan sujuvamman liiketoiminnan kaikille,” mainitsee LINK Mobility Oyn Product Director Jukka Papinaho.

LINK Mobilityn ja Frends Integration Platform as a Service kumppanuuden myötä yritysten, jotka haluavat hyödyntää LINKin monipuolisia palveluita, ei tarvitse rakentaa monimutkaisia back-end infrastruktuureja ja rakenteita taustalle. Kumppanuutemme myötä käyttöönotto on nopea ja vaivaton kaikille yrityksille.

Yhteistyön ansiosta pystymme:

  • Tarjoamaan integraatiot yhtenä kokonaisvaltaisena ja hallittuna palveluna osana LINKin mobiiliviestinnän ratkaisuja.
  • Mahdollistamaan yhä monipuolisemmat ja kattavammat viestintäominaisuudet monikanavaisemmin.
  • Helpottamaan käyttöönottoa sekä onboardausta.

”Monet organisaatiot tarvitsevat tehokasta viestintäteknologiaa, jonka avulla ne voivat varmasti tavoittaa omat asiakkaat. LINKin ja Frendsin yhteistyö mahdollistaa LINKin ratkaisujen entistä nopeamman käyttöönoton sekä paremman integraatioiden hallinnan ja seurannan. Olemme erittäin innoissamme voidessamme laajentaa ekosysteemiämme tekemällä yhteistyötä LINKin kanssa,” mainitsee Jukka Rautio, Head of Frends.

Järjestämme Frendsin kanssa yhteisen webinaarin torstaina 13.1.2022 – ilmoittaudu mukaan täällä.

Frends lyhyesti:

Frends iPaaS on B2B-integraatioalusta, joka mahdollistaa API-integraation, API-kehityksen ja API-hallinnan, yhden tehokkaan matalakoodin integrointialustan sisällä. Frends kehitettiin tuotteistettuna ratkaisuna vuonna 1988, ja nykyään sillä on yli 500 pohjoismaista yritysasiakasta ja yli 30 vuoden kokemus dataintegroinnista. Monipuolinen, helppokäyttöinen ja edullinen Frends säästää rahaa sekä vaivaa perinteisiin integraatioratkaisuihin verrattuna. Frends tukee kaikkia defacto-alan standardeja, kuten OpenAPI, oAuth2.0 out of the box, ja se on oivallinen valinta RPA, BPA, Digital Integration Hub ja Hyperautomation tarpeisiin.

Kysymyksiä?

Ilkka Vertanen, Sales Director, LINK Mobility Oy, puh: +358 40 526 5956, e-mail: ilkka.vertanen@linkmobility.com

Jukka Rautio, Head of Frends, Country Manager HiQ Finland, puh: +358 40 827 1142, e-mail: jukka.rautio@hiq.fi

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites