Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
NEWS

LINK Mobility x Message Broadcast

17 kesäkuuta 2021
Share:

LINK Mobility vahvistaa jalansijaansa Yhdysvalloissa Message Broadcastin avulla

LINK Mobility on sopinut yrityskaupoista yhdysvaltalaisen Message Broadcastin kanssa. Message Broadcastin pääkonttori sijaitsee Kalifornian Newport Beachillä ja yritysoston myötä LINK Mobilityn presenssi Yhdysvalloissa vahvistuu. Lisäksi LINKin määrätietoinen sekä strategianmukainen matka kohti johtavaa, maailmanlaajuista CPaaS-toimijaa ottaa jälleen yhden merkittävän harppauksen eteenpäin.

Message Broadcast toimii Yhdysvalloissa merkittävien teollisuuden toimialojen parissa ja tarjoaa kriittisiin tarpeisiin sekä tilanteisiin sopivia ilmoituspalveluita- ja ratkaisuja yrityksille. Asiakkaihin kuuluu niin julkisia palveluntarjoajia, terveysalan yrityksiä kuin finanssialan yrityksiäkin. Message Broadcastin monipuolinen CPaaS-alusta mahdollistaa asiakasvuorovaikutuksien suunnittelun, toteuttamisen ja hallinnoinnin kaikissa kontaktipisteissä ja monikanavaisesti. Lisäksi alusta mahdollistaa API lähtöisen viestinnän SMS-, Voice- sekä sähköpostipalveluilla.

“Olemme erittäin iloisia laajentaessamme toimintaamme Message Broadcastin avulla. Yhdessä Soprano Designin kanssa, LINK Mobility on nyt nopeasti vakiinnuttanut aseman Yhdysvalloissa laajalla tuotevalikoimallaan ja suurella asiakaskunnallaan. Uusi positio Yhdysvalloissa nopeuttaa LINKin orgaanista kasvua ja tarjoaa mahdollisuuden uusille yritysostoille nopeasti kasvavassa ja pirstoutuneessakin markkinasektorissa,” kertoo Guillaume Van Gaver, LINK Mobilityn toimitusjohtaja.

Message Broadcastin yritysarvo on 260 milj. dollaria ja kaupan odotetaan lisäävän arviolta 285 milj. Norjan kruunua (n. 86 % marginaali) ja 200 milj. Norjan kruunua (n. 60 % marginaali) LINKin vuoden 2021 bruttovoittoon sekä käyttökatteeseen. 74 % yrityskaupan hinnasta on sovittu maksettavaksi käteisellä ja myyjille luovutetaan 16,7 miljoonaa uutta LINKin osaketta kaupanteon yhteydessä.

“Yritysosto rikastuttaa tuotevalikoimaamme ja vahvistaa ennestään hyviä suhteitamme paikallisiin blue chip -yhtiöihin. Olemme erittäin motivoituneita jatkamaan Message Broadcastin aseman kasvattamista, nyt osana globaalia LINK Mobilityä”, mainitsee Bill Joiner, Message Broadcastin toimitusjohtaja.

Kaupan odotetaan toteutuvan myöhemmin tämän kuun aikana. Lue koko tiedote englanniksi täältä.

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites