Ota yhteyttä:

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme! Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  • Protected by reCAPTCHA.
    Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ota yhteyttä:
LINK Mobility yhteistyöhön giosgin kanssa: WhatsApp osaksi giosgin ohjelmistoalustaa Lue lisää
NEWS

LINK Mobility x Soprano Design

18 toukokuuta 2021
Share:

LINK Mobility on sopinut yrityskaupan keskeisistä ehdoista globaalin CPaaS-toimijan Soprano Designin kanssa

LINK Mobilityn kasvustrategia on ottanut tänään merkittävän harppauksen eteenpäin LINK Mobilityn sopiessa yrityskaupan keskeisistä ehdoista globaalin CPaaS-toimijan Soprano Designin kanssa. Soprano Designin pääkonttori sijaitsee Sydneyssä, mutta yrityksellä on toimintaa myös Australian ulkopuolella. Ehdotetun yritysoston myötä LINK Mobilitystä tulee globaali toimija, jonka toiminta-alueeseen kuuluvat Tyynenmeren alue, Yhdysvallat sekä Latinalainen Amerikka.

Soprano Design tarjoaa LINK Mobilityn tavoin SMS, MMS, sähköposti, Voice, RCS, WhatsApp ja SecureIP -palveluita yli 4 000 yritys- sekä viranomaisasiakkailleen. Soprano Designin tuotteistetuilla ja white label -ratkaisuilla yritykset voivat itse hallinnoida koko vuorovaikutuskokonaisuutta.

”Olemme innoissamme ilmoittaessamme ensimmäisestä Euroopan ulkopuolelle suuntaavasta kasvuaskeleestamme. Soprano Design on loistava yritys ja olemme iloisia alkavasta yhteistyöstä Richardin ja hänen tiiminsä kanssa. Yrityskaupan myötä LINKistä tulee globaali CPaaS-toimija, jolla on laajempi markkina-asema, monipuolisemmat tuotteet sekä vahvemmat paikalliset tiimit. Viime vuoden lokakuun listautumisannin jälkeen liikevaihtomme on kasvanut jo miljoonalla Norjan kruunulla ja myös konsernimarginaalimme ovat parantuneet. Soprano Design tarjoaa meille merkittäviä kasvumahdollisuuksia, mutta huomioimme yhä edelleen myös muita paikallisia mahdollisuuksia, jotka mahdollisesti vahvistavat LINK Mobilityn asemaa johtavana ja maailmanlaajuisena CPaaS-toimijana”, kertoo LINK Mobilityn toimitusjohtaja Guillaume Van Gaver.

Oston kauppahinta 3,590 miljoonaa Norjan kruunua tarjoaa LINK Mobilitylle täydellisen aseman maailmanlaajuisena CPaaS-toimijana, kun oston myötä LINKin vuoden 2021 liikevaihdon arvioidaan kasvavan AUD 109 miljoonaa (717M NOK) ja käyttökatearvon AUD 27 miljoonaa (174M NOK). 95 % kaupasta sovitaan LINK-osakkeilla ja 5 % käteisellä, mikä kuvastaa vahvaa uskoa ja luottamusta LINK Mobilityyn sekä tulevien vuosien liiketoimintamahdollisuuksiin.

”LINK ja Soprano Design ovat loistava yhdistelmä asiakkaillemme ja kumppaneillemme. Laajempi maantieteellinen ulottuvuus, kattavampi tuotevalikoima, syvenevä asiantuntemus sekä jatkuvasti kasvava kokeneiden ammattilaisten tiimi johtavat jatkuvasti laajenevaan CPaaS-toimintaan. Koko Soprano-tiimi on innoissaan työskentelystä LINK-tiimin kanssa ja yhteistyön tuloksena pystymme olemaan yhdessä vahvempi, arvostetumpi ja merkityksellisempi toimija asiakkaillemme”, mainitsee tohtori Richard Favero, Soprano Designin perustaja ja puheenjohtaja.

Kaupan odotetaan toteutuvan vuoden 2021 jälkipuoliskolla. Voit lukea koko tiedotteen englanniksi täältä.

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoa? Varaa aika maksuttomaan konsultaatioosi jättämällä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Other sites